Kävimme eilen K-raudassa hakemassa maalia pojan huoneen kattoon ja samalla silmiini osui uusi tapettikirja heidän kassallaan. Se oli Mr Perswall -nimisen (heh hehe) tapettifirman lastenmalliston kirja ja sieltä löytyi todella kivoja lastenhuoneen tapetteja. Eniten minua miellytti tämä Tall Wall-tapetti:

Meillähän ei ole lastenhuoneisiin tulossa tapettia ollenkaan, joten yksi soiro tuota ”pituusmittatapettia” sopisi lastenhuoneisiin kivasti ja siitä jäisi hieno muisto lasten kasvusta. Täytyisi vaan sitten häivyttää tapetin sauma jotenkin seinään… Aiomme kyllä varmaankin hankkia molempien huoneisiin tällaista.


kollaasin kuvat napattu Mr.Perswall:in nettisivuilta

Author

6 Comments

  1. >Hei, aivan upea tapetti. Ajattelitko laittaa lattiasta kattoon saakka? Mietin vain että jos rullasta jää yli niin täällä olisi yksi kiinnostunut…meillä kotona kaksi joiden huoneisiin olis tosi kiva saada tällaiset. Sofia

  2. >Tai jos ei halua tapettia seinään, niin voisiko tehdä vaikka kipsilevystä tapettirullan kokoisen palan ja tapetoida sen, ja kiinnittää sitten sen vähän kuin tauluna seinään? Ei kyllä sama asia kuin kuvio seinässä, mutta helpompi irrottaa, kun sen aika on.

  3. >Hei, kysymykseni ei liity tähän postaukseen, mutta anyway:HUomioitteko lattiavalussa parketin ja laatan paksuuseron? Jos kyllä, niin kuinka suuren eron teitte laatoitettavan ja parketoitavan lattiapinnan korkoon. Laatoitukset näyttivät upeilta!

  4. >Sofia: Tuo tapettipala ei yllä ihan kattoon saakka, joten sitä ei jää yli. Käsittääkseni yhdessä rullassa on aina vain yksi pituusmitta. Tuo oli aika edullista, vain 39€/m2. Hanna: Eikös vain…? :)RUMBO: Juu, niin näytti olevan. Tosi kivoja juttuja. :)Violette: Tosiaan, hyvä vinkki! Kiitti! :)Anonyymi: Emme huomioineet lattiavalun aikaan parketin ja laatan paksuuseroa, sillä valinnat eivät siinä vaiheessa olleet 100% varmoja. Parketti on jonkin verran paksumpaa kuin laatta, joten jokin lista siihen väliin on pakko valitettavasti laittaa… 🙁 En haluaisi listoja oikein mihinkään…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.