Saan aina silloin tällöin kyselyitä meidän TV-tasosta, joten päätin vihdoin tehdä siitä tarkemman postauksen. TV-tasomme on Muuramen Mup-mallistosta. Hankimme sen tänne muuton yhteydessä ja olemme olleet oikein tyytyväisiä valintaamme. Laatikosto on tukeva ja laadukas ja mikä tärkeintä: kätkee sisäänsä paljon tavaraa.

muurame

muurame_laatikko

muuramen_tvtaso

muurame_block

Meidän modulimme koostuvat kolmesta 78 cm levyisestä ja 39 cm syvästä palasta. Sokkelin korkeus on 5 cm. Kiiltoasteeksi valitsimme normaalin mattapintaisemman vaihtoehdon, sillä koen sen olevan ajattomampi valinta kuin korkeakiiltoisen. Matala sokkeli puolestaan tekee TV-tasosta modernimman ja ripauksen nykyaikaisemman näköisen kuin korkeammalla sokkelilla.

Laatikostoon mahtuu paljon tavaraa. Vasemman puolisessa laatikossa säilytämme lasten DVD-elokuvia ja pelilevyjä. Keskellä olevassa kippikaapissa on lautapelejä ja langaton wlan-reititin. Keskimmäisen kaapin takaosassa on reiät johtoja varten. Oikean puolisessa laatikossa säilytämme valokuva-albumeita.

Kippikaappi:

kippikaappi

Laatikko:

laatikko

Muuramen nettisivuilla on suunnitteluohjelma, jonka avulla voi itse koota mieleisen kokoonpanon Muuramen moduleista ja ohjelma näyttää lopuksi kokonaisuuden alv-hinnan.

Author

11 Comments

 1. Meilläkin on Muuramen Iso-Kaksosista koottu tv-taso enkä voisi olla tyytyväisempi! Laatikoiden mekanismit toimii moitteetta, ne vetävät tavaraa paljon sisäänsä ja malli on ajaton. Tykkään 🙂

  • Mukava kuulla. Kannattaa kyllä satsata laatuun. Vanhemmillani on ollut Muuramen sarjaa minun lapsuudestani asti ja laatikot toimivat vieläkin hyvin ja ovat nyt meidän lapsilla käytössä. 🙂 Toisin on käynyt halpislaatikostojen kanssa, joissa pohja petti jo muutaman vuoden jälkeen…

 2. Ihanat kynnet sulla! Täällä löytyy kanssa vastaava tv-taso, tosin kahdesta modulista. 🙂 Muurame on niin hyvä ja yksinkertainen.

 3. Näyttää kyllä hyvältä,niin tv-taso kuin makeat kyntesi!Tuli tuosta mattapintaisesta materiaalista mieleen keittiön laatikostot ja ovet,ovatko semmoiset työläät pitää siistinä?Ymmärtääkseni korkeakiilto olisi helppohoitoisempi?
  Onko kukaan muu sanonut että joidenkin vanhempien postauksien kuvat olisi pieniä?Itselläni tällä hetkellä mm. vintille vietyä-postauksen alkupään kuvat ovat miniatyyrikokoisia,eikä auta vaikka painan kuvan kohtaa :/

  • Meillä ei mitkään kaapistot ole varsinaisesti mattapintaista maalia, vaan ns. normaalia maalia – ei korkekakiiltoista. Minusta nämä on yhtä helpot pitää puhtaana kuin korkeakiiltoiset (meillä oli korkeakiiltoiset ekassa talossa).

   Ei kukaan ole huomauttanut kuvista, enkä minäkään ole huomannut ongelmaa vaikka olen käynyt täällä niin PC:llä kuin Macilla ja padeilla. Hmmm…. Ilmoittele jos ongelma jatkuu.

  • Printtitaulu taitaa olla A4 kokoa – tai ainakin lähempänä sitä kuin A3:sta. En ole mittaillut tarkemmin…

  • Ihastuin kyllä tähän glitterlakkaan heti, vaikka en mikään bling blingin ystävä olekaan. Pieni kimallus piristää vähän yksinkertaisia asujani. 🙂

 4. Hei!

  Paljon on tv-tason kokonaiskorkeus tuolla matalalla sokkelilla? Hyvältä näyttää!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.