Sain All You Need is White -blogin Sadulta haasteen, jossa kuuluu postata seitsemän kuvaa viime kesältä ja kiteyttää kuvan tunnelma yhdellä sanalla. Kirjoittelen blogissa pääosin sisustuksesta, mutta silloin tällöin aiheet harhailevat myös muihin aiheisiin, kuten esim. arkielämän hetkiin. Instagramiin päivittelen enemmänkin päivittäisiä puuhailuitani tai kauniita hetkiä (ja vähemmän kaunista arkirealismia). Päätin sitten valita tämän haasteen kuvat Instagram-profiilistani.

kesa2013Viime kesänä reissasimme niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tein erilaisia salaatteja ja söin paljon marjoja. Loikoilin usein myös riippukeinussa ja kuvasin sieltä käsin pilviä tai tuulessa lepattavia terassipurjeita. Ah, mitä rentoutumista! Kesä sujahti ohi aika nopeasti ja nyt ollaan jo lokakuussa. Nautin kyllä syksystäkin. Jokaisessa vuodenajassa on omat hyvät puolensa.

Haluan antaa tämän haasteen eteenpäin Marjalle, Tiinakaisalle, Merville&Petrille ja Lisbetille. Olkaapas hyvät! 🙂

Author

9 Comments

  1. Sama fiilis mulla, että tuntuu että eksä sujahti nopeasti ohi, vaikka sehän olikin todellisuudessa melko pitkä! Otan haasteen vastaan, kiitti 🙂

  2. Minä olen täysin kesäihminen ja tykkään vuosi vuodelta vähemmän talven kylmyydestä. Lapset kuitenkin rakastavat valkoista maata ja laskettelua, niin enpä voi kovin äänekkäästi talvea kritisoida;) Kiitos haasteesta ja mukavaa loppuviikkoa!
    Mervi (ja Petri)

    • Niin, en minäkään hirveästi odota talven tuiskuja ja kylmää viimaa. Mutta silloin kun on tyyntä ja aurinko kimaltelee hangella, niin nautin kyllä talvestakin. 🙂
      Mukavaa viikonloppua sinne!

  3. Kiitos haasteesta. Kesä hujahti kyllä ohi ihan niin kuin sitä ei olisi ollutkaan, mutta kaivellaanpa kuvavarastoja, jos sieltä löytyisi jotain todisteita!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.