Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

 

Juuri, kun mainitsin kuinka paljon pidän kaikista talon muotoisista jutuista, niin tuntuu, että näen niitä nyt joka paikassa. Nämä ferm livingin talohyllyköt olisivat aivan ihania! Pidän myös muista heidän tuotteistaankin kovasti.

Tykkäättekö te näistä?

Author

8 Comments

  1. >Olen myös niin tykästynyt tuohon muotoon. Ne leikkuulaudatkin osuivat silmään Ladossa. Oivallisia.

  2. >Ihania ovat, minuakin on aina miellyttänyt talon muoto. Nyt olen ihastellut niitä Norrman Copenhagenin lyhtyjä, joista sinäkin kirjoittelit. Tuntuu tosiaan että niitä hyppää vastaan joka paikasta (paitsi vielä meiltä, toistaiseksi :).

  3. >Tykkään kyllä, mutta tekisin itse. ne lyhdytkin on kyllä, mutta on jo ihan liikaa.

  4. >Hei, täälläkin yksi talofani ilmoittautuu, kaikki talonmuotoinen miellyttää silmää. Kiitos ihanasta blogistasi, löysin sen sattumalta parisen kuukautta sitten googlatessani Il micron laattoja, joita on tulossa kylppäriimme. Meillä on meneillään 4-henkisen perheen kerrostaloasunnon täysremontti katosta lattiaan, saunasta kylpppäriin, siis kaikki pinnat ja vähän muutakin uusiksi:-) Sinulla on kaunis ja hyvällä maulla sisustettu koti ja blogiasi on ilo seurata. t. Kirsi

  5. >Anonyymi: Juu, toki tuollaiset voisi tehdä itsekin. Minusta on aina vaan vähän sääli "kopioida" toisen idea…Liinu: Aivan ihania minustakin! Sopisi vaikka mihin huoneeseen. ;)Anonyymi: Juu, huomasin kans Aitassa ne leikkuulaudat. Ihania nekin!Mia: Mun on aivan pakko saada sellainen talo-lyhty! Se on niin ihana!!! :)Enni: Kiva kuulla! :)RUMBO: Juu, näppärä ihminen tekisi tuollaiset hyllyt itse… :)Kirsi: Voi kiitos positiivisesta ja innostavasta kommentistasi. Lämmittää mieltä. :) Tsemppiä remonttiin oikein paljon!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.