kesäkukat-8161

kesäkukat-8157

kesäkukat-8163

kesäkukat-8170

kesäkukat-8180

Tuuli tuivertaa täällä aikalailla ja mietinkin, että ehkä se saattaisi olla hyvä tekosyy käydä ”pelastamassa” muutama kesäkukkanen omalta pihalta maljakkoon. Olisinpa tehnyt tämän jo aamupäivällä ennen kuin blogikollegani Satu All you need is white -blogista tuli kaffille. Nyt Satu joutui katselemaan minun nuupahtaneita pioneitani.

Olohuoneen pöydällä on nimittäin jo viikon verran viihtyneet suuret pionit. En kuitenkaan raaskinut heittää niitä vieläkään pois. Laitoin vain viereen hortensian oksan, jonka nappasin meidän ulko-oven pielessä olevasta suuresta hortensiaruukusta.

Keittiön pöydälle napsasin yhden tulppaanin etupihalta. Täytyy myöntää, että pari kertaa mietin raaskinko sen ottaa, mutta toisaalta tuuli saattaa riepotella loputkin kukkaset ja sitten se olisi jo liian myöhäistä. Valitettavasti näyttää siltä etteivät läheskään kaikki sipulikukkaseni nousseet tänä vuonna, joten siksikin harkitsin pari kertaa raaskinko harvasta penkistäni tuon napsaista.

Lumipalloheisipensaamme sen sijaan voivat oikein hyvin ja melko rehevästi. Suuremmasta pensaasta leikkasin näyttävän oksan tummaa makuuhuonetta koristamaan. Pitäähän sinnekin saada kesäistä ilmettä.

Kävimme yksi ilta tässä ostamassa syreenipuun meidän pihalle ja nyt odottelen, että saan yhtä ihania syreenin oksia maljakkoon kuin Esmeralda’s blogin Essillä tai Syyskuun kuudes -blogin Netalla. Kukkaset ovat taineet vallata aika monen sisustusbloggarin kodin. Modernisti kodikkaan Kerttukin juuri kirjoitteli kauniista kimpustaan. Sateenkaaria ja serpentiiniä -blogin Laura oli keksinyt yhdistää kattaukseen punaherukan lehtiä. Kaunista!


Translation: I went out and picked some flowers from my own garden. It is a very windy day today, so I thought I would save these ones before the wind tears them apart… or that’s the ”excuse” that I gave myself. ; )

Author

6 Comments

    • suvi m Reply

      Hahahaa, voi kiitos. 🙂 Oli tosi kivaa, kun kävitte.

    • suvi m Reply

      Minustakin se näytti erityisen kivalta tummassa makkarissa. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.