Lastenhuoneet ja työhuone ovat meillä keskeneräisimmät huoneet tällä hetkellä. Lastenhuoneisiin täytyisi asentaa kirjahyllyt paikoilleen, laittaa taulut seinille ja löytää sopivat matot lattialle. Hyvin siellä kuitenkin leikit sujuu, vaikka keskeneräistä vielä onkin.

Tiedättekös mitä tässä kuvassa tehdään:

…no, leikitään ”lintupeliä”, eli Angry Birdsiä.

Ja tiedättekös mikä on aivan ihanaa? Se kun naapurista tulee kavereita leikkimään meidän lasten kanssa. Toissailtanakin kuului pieni vaimea koputus meidän kodinhoitohuoneen ovelta ja kun avasin sen, siellä seisoi naapurin pikkupoika eikä sanonut mitään. Halusi tulla leikkimään. Tämmöisiä perusjuttuja osaa arvostaa, kun on asunut tähän asti sellaisilla seuduilla, missä leikkikavereita ei ollut.

Mukavaa viikonloppua!

Author

12 Comments

 1. >oi ihania lapsia <3 ja suloinen naapurinpoika :). kiva että lapsilla on kavereita! ihanalta näyttää Fionan huone keskeneräisenäkin 🙂

 2. >Kaunis kotihan teillä onkin, pitääkin olla enemmän kuin tyytyväinen! Meilläkin yhden lapsen huoneessa liitutaulumaalia (tosin ei ihan täysi seinä, vaan iso alue valkoisella rajattuna). Mua on alkanut häiritä seinän 'sotkuisuus', on aina vähän epäsiistin oloinen. Häiritseekö se teitä muita vai onko tämä taas vain mun oman pään aikaansaama juttu?

 3. >Haa, loistava idea tuo irl angry birds 🙂 Täytyykin heti kopioida idea täällä kotioloissa meidän lintupelifanaatikolle! Ja tuota samaa asiaa arvostan itsekin tällä alueella, kun kaverit kokoontuu vuoroin kenenkin pihalle tai hiljaiselle kadulle lähitaloista leikkimään. Vaikkei edellinenkään asumuksemme syrjässä ollut, ei siellä silti asunut samanikäisiä näin lähellä.

 4. >Hienolta näyttäää huoneet. mäkin aina välillä mietin että häiritsisikö mua myös liituseinän sotkuisuus ja se liitypöly, mutta toisaalta on se niin rennon näköinen. mäkin olen niin onnellinen kun pojalla on kavereita, koputus kuuluu ja pyörillä mennään. laumoittain samanikäisiä muksuja kimpassa ja kaikilla tuntuu olevan kivaa. ihan yks parhaista puolista asua täällä + tämä plus talo! mun blogissa muuten TOSI kiva arvonta menossa!

 5. >Voi miten ihanat Lasten huoneet!Ja täällä tosiaan saa lapset kavereita helposti!Veljen pojalla Nikolla uusi Kaveri Rasmus,Tätikin jäänny vähän Paitsioon!Mutta eilen sain kyllä halauksia ja Pusuja,Ja oon kuulemma Ihana!!!

 6. >Söpöjä lapsia, meidän tielläkin on 18 alle kouluikäistä lasta. Kavereita riittää ja se on kivaa :)Itsekin kovasti mietin tuota liitutaulu seinän maalausta pojan huoneeseen. Saiko siitä helposti tasaisen? Laitoitteko alle vain pohjamaalin?

 7. >Tosi kivalta näyttää teidän koti! 🙂 Onko tuo lastenhuoneen seinä kokonaan tuota liitutaulua? Tosi kiva idea 🙂

 8. >S: Lasten touhuamista on niin kiva seurata! 🙂 Odotan niin, että saataisiin huoneetkin ihan valmiiksi…arleena: Jeps. 😀 Se on kiva, että keksii oikeita leikkejä vaikka inspiraationa olikin tietokonepeli. 🙂 Amalia: Minua ei liituseinä sotkuisuus ole haitannut enää niin paljon sen jälkeen, kun näin jossakin sisutuslehdessä kuvan, jossa oli ihan sotkuinen liitutauluseinä. Se näytti omalla tavallaan kivalta. Rentoa ja siitä minä pidän. Voihan toki seinän pestä niin, että se on vain ihan musta seinä ilman valkoista töherrystä…Hannah: Täällä rakennetaan nytkin uutta rataa. Kun nyt ei ole "pelipäivä", niin lasten täytyy soveltaa. :)Minua vielä hirvittää päästä esikoista yksin pihalle. On siinäkin oma totutteleminen…naapureiden lapset näyttävät liikkuvan niin vapaasti.RUMBO: On kyllä niin mahtavaa, että lähellä asuu saman ikäisiä lapsia! :)Huomasinkin heti sen arvonnan, mutta en ole vielä ehtinyt osallistumaan. satu: Se on kiva, että lapsilla on kavereita. 🙂 Ihanaa, että lapset näyttävät tunteensa niin aidosti.Sanna: Mukava kuulla, että sielläkin riittää lapsilla kavereita. :)Juu, liitutaulumaalin alla on vain pohjamaali. Sitten kolme kerrosta liitutaulumaalia. Jotta pinnasta tulee tasainen, täytyy käyttää superlon-telaa.Sofiina: Juu, tytön huoneen yksi seinä on maalattu kokonaan liitutaulumaalilla. Muut seinät ovat valkoiset.

 9. >Tuo liitutauluseinä näyttää tosi kivalta tuollai vähän pyyhittynä, antaa perspektiiviä tuolle seinälle. Lamppu sopii hyvin tuon seinän kanssa. Itsekin osaan arvostaa sitä että kaverit ovat lähellä, ei täältä malttaisi enää mihinkään muuttaa juuri sen takia. Samalla kadulla pörrää kymmenkunta samanikäistä lasta ja viereisellä kadulla samamokoma lisää. Mukavia hetkiä sisustamisen parissa uudessa kodissa. Kiva seurata projektin etenemistä.

 10. >Juu, tuttu tunne tuo lapsen reviirin laajenemiseen totuttelu 🙂 Kyllä vielä itsekin yleensä siinä pihalla puuhastelen kun esikoinen naapureiden pihoissa pyörii. Tai ainakin tiuhaan täytyy ikkunasta tarkistella 🙂 Mutta pikkuhiljaa ne vaan itsenäistyvät, hurjaa ja vähän haikeaakin se kyllä on.

 11. >Hannah: Niinpä. Kyllä se on pakko tarkkailla lasten touhuja omankin mielenrauhan takia. Meidän poika ei vielä ole montaa kertaa käynyt naapurissa leikkimässä, mutta pian se taitaa lisääntyä. Pakko on kai äidin tottua tilanteeseen. Onhan se kuitenkin niin mukavaa, että on kavereita lähellä! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.