Huomaa, että olen hullaantunut kukkakaupassa, sillä meiltä löytyy nyt monenlaista leikkokukkaa ja oksaa ympäri kotia. Sehän sopii näin hiihtolomalla, kun olemme kotona niistä nauttimassa. Olohuoneen kimpussa oli syreenin oksan ja leinikkien lisäksi kolmaskin kukka, mutta laitoin sen omaan vaasiin kettiönpöydälle piristämään jo vähän nuukahtaneita tulppaaneita. Unohdin jo tietenkin tuon kukkasen nimen.

kukat_ruokap

ruokailutila

seiskatuolit

sohvalta_ruokailutilaan

Nyt lomalla aion myös koota uuden taulukollaasin ruokailutilan seinälle. Pitää saada enemmän väriä lähestyvän kevään kunniaksi! Yksi pieni muutos ruokailutilassa on jo tapahtunut, sillä meillä ei ole enää Tripp Trapp -tuoleja. Ne löysivät uudet omistajansa onneksi omasta suvusta.

Translation: I plan to create a new art collage onto our dining room wall. I feel it needs more colour now that the spring is approaching. There is one large painting on the wall at the moment.

Author

6 Comments

  1. Ihanat kukkaset!:) Niistä saa kivaa keväistä tunnelmaa näinkin harmaana lomapäivänä! Jostain syystä mun kukkaostokset on viime aikoina olleet aika värikkäitä, vaikka valkoiset kukat on yleensä eniten mieleen.:)

  2. Sinisarja eli Agapanthus valkoisena on haaveena terassille kesällä.
    Kelpaisi se kyllä jo nyt maljakkoon minullekin.

    • Sehän tuo onkin – minulla on sama kukkanen etupihalla ja kesällä kuvailin sitä ahkerasti. Ihana kukka! 🙂

  3. Onpa ihanan raikkaita kuvia! Voi harmistus, kun meidän kymppivee on niin allerginen, etten ole pariin vuoteen edes viitsinyt kokeilla mitään leikkokukkia.

    • Voi harmi, että allergia rajoittaa. En minäkään voi mitään koivunoksia tuoda sisälle. :/ Entä jos kuivattaisit yhden kauniin hortesianoksan…tulisikohan siitäkin allergiaa? Se kyllä kerää pölyä sitten…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.