valosarja_hyllyssa

Konstsmiden tunnelmallinen valosarja-arvonta on päättynyt ja tällä kertaa sain arpoa peräti kuusi voittajaa. Random.org numerogeneraattori suosi tällä kertaa seuraavia kommentteja:

nro 6, Tiia: ”Oi kuinka kaunista. Kyllä me kuusipuihin pihalla kaikki ihanat tuikkivat valot ripustamme. Valoa elämään ja ilomielin tuikikkaassa arvonnassa mukana. :)”

nro 85, kaisis: ”Meillä olis paikka sekä etupihalla että takapihan terasilla. Laittaisin kuitenkin sen pihan ”leikkimökin” toisen kerroksen terasille kiertämään kaidetta tai katonrajaa. Valot näkyisivät kauniisti olohuoneeseen.”

nro 135 Salu: ”Taitaisi mennä autokatosta koristamaan!! ;)”

nro 162 Tuulikki: ”Kyllä nämä olisivat itselle aivan kymppijuttu! Tumma, nimenomaan jatkettava valosarja on ollut etsinnässä sillä uuden kotini pienellä pihallani on kaksi aivan ihanaa, parimetristä rungollista syreenipuuta, joihin valot saisi mukavasti asenneltua ja johtojen väri ei erottuisi puun rungostakaan. Plussaa myös muovailtavuudesta 😀
Valoverkko olisi kätevä jos minulla olisi jokin kohtuukokoinen havupuu jonka päälle nakkaisin sen ja valot asettuvat tasaisen nätisti joka puolelle, simsalabim!”

nro 167 anna-liisa: ”Teillä on ihan optimipaikka tuollaiselle tuossa, upea sisäänkäynti! Kuin johonkin linnaan tulisi.
Itse muutin hiljan rivitaloasunnosta kerrostaloon; toisin parvekkeelle ison, tukevan monihaaraisen omenapuun tms. oksan, johon laittaisin lamput. Oksan pitää olla riittävän iso, jotta se näyttää oikealta.”

nro 187 Tuulevi: ”Meillä valot tulisivat tänä kesänä istutetun pensasrivin päälle. Toivottavasti kestäisivät. Valosarja pihalle on nyt kolmatta vuotta hankinnassa…”

Oikein paljon onnea voittajille! Lähetän teille pian sähköpostia.

Kiitos myös kaikille arvontaan osallistuneille! Oli oikein kiva lukea teidän jouluvalaistusvinkkejä. Aloin haaveilla jostain itsetehdystä havukranssista, jonka ympärille voisin valot kiepauttaa…

Viime vuonna astettelin valosarjan myös sisälle, rennosti ruokailutilan seinälle taulunauloihin:

Zemanta Related Posts Thumbnail

Saa nähdä millaista jouluilmettä tulee tänä vuonna kotiin loihdittua. Ja muuten, seuraava jouluinen arvonta on luvassa pian, joten olkaahan kuulolla…

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

Konstsmide_1

 


Author

4 Comments

  1. Kiitos arvonnasta! Täällä toinen onnellinen voittaja. (nimittäin varmaan eka kerta, kun jotain voitan;)) Tulevat todella tarpeeseen!

    • Mahtavaa! En minäkään yleensä ikinä voita arvonnoissa, joten on varmasti kiva tunne. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.