En ole tänä vuonna ostanut mitään uusia joulukoristeita. Mielessä pyörii jo ensi vuoden joulu, uudessa kodissa. Sinne ottaisin mielelläni tämän Design House Stockholmin kauniin sähkökynttelikön:

Minusta tuo on kaunein sähkökynttelikkö, jonka olen nähnyt. Vanhemmillani on se ja ihastelen sitä aina heillä vieraillessani.

Kävimme tänään Ikeassa, eikä sieltä tarttunut mukaan mitään pikkutavaraa! Vain muutama suurempi hankinta, joista olemme erittäin iloisia! Arvaatte varmaan, mitä löytyi… 😉

Kynttelikön kuva lainattu Finnish Design Shopin sivuilta kollaasiin

Author

7 Comments

  1. >Meillä ei ole kynttelikköä, koska en ole koskaan löytänyt sopivaa. Olen samaa mieltä kanssasi, että tuo on kaunein, mitä on tarjolla. En ole uskaltanut sitä kuitenkaan tilata, kun en ole livenä nähnyt. Osaatko sanoa, pysyykö se hyvin pystyssä?

  2. >Nannas: Tuo kynttelikkö on ihan tukeva livenä. Testasin äsken, kun olemme täällä vanhempieni luona. Se näyttää huteralta, mutta ei sitä ole. Tuo olisi niin ihana!!!

  3. >Mä haluan kanssa tuon! Niin ihanuus <3Uusi lukija siis ilmoittautuu. Meillä alkaa oma taloprojekti ensi keväänä ja täältä on saanut hyviä vinkkejä. Kovin samanlainen maku meillä tuntuu olevan 😉 Harmillista että vanha blogisi on suljettu, löysin sieltä ihania inspiraatiokuvia mutta en ehtinyt niitä itselleni tallettaa.

  4. >Noooh,lähtikö mukaan allaskaapisto ja allas? 🙂 Selviskö ongelma? Toivottavasti!!!

  5. >Milarca: Kiva, että olet löytänyt tänne. 🙂 Täytyy myöntää, että on vähän ikävä vanhaa blogia. Vanhat postaukset on piilossa ja luultavasti jäävät piiloon, sillä jos jatkan sitä blogia, aloitan "puhtaalta pöydältä". Tsemppiä oikein paljon teidän projektiin! :)Anonyymi: Juu, kyllä lähti mukaan juuri ne altaat ja allaskaapit, joita olimme suunnitelleetkin. 🙂 Kummallista, ettei Ikean nettisivuilla lue, että kaapistoja saa muunkin kokoisena.

  6. >No hyvä juttu! Ps, otitteko putkistotkin sieltä? vai laitatteko jotkut muut kuin ikean putkistot ja poraatte vähän kaappia. Itse suunnittelimme laittaa samaiset kaapit ilman jalkoja seinään kiinni,saapas nähdä onnistuuko. Olisi siivous vaan kovin paljon helpompaa ja kivempaa ilman jalkoja. Täytyy sit vaan muistuttaa ihmisiä,että sen päälle ei saa sit istua ;)t.ano

  7. >Ano: Putket tulivat paketin mukana. Saa nähdä mitä tehdään niiden kanssa…Mekin laitamme allaskaapiston seinään kiinni (eli ei tule jalkoja, ei tuohon niitä kuulunutkaan). Näyttää kauniimmaltakin niin.Tsemppiä teidän projektiin!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.