Muistatteko viime kesällä liikkeellä olleen blogihaasteen, jossa tavoitteena oli stailata jokin kodin huone kolmella eri tyylillä ja kotoa löytyvillä sisutustuotteilla (”Yksi huone, kolme tyyliä”)? Haaste oli minusta tosi kiva ja tänään kun järjestelin kaappeja, sain idean että voisin toteuttaa tuon saman idean nyt kolmella erilaisella joulutyylillä.

joulutyylit

Tässä jo muutama kuva siitä mitä tuleman pitää, mutta postailen valitsemistani joulutyyleistä tarkemmin kunhan saan kuvat käsiteltyä. Tämä vuodenaika asettaa kyllä aikamoiset haasteet valokuvaukselle! Vaikka otin kuvat keskellä päivää, ei valo millään tahtonut riittää. Somistin olohuone-ruokailutilaamme ylellisen tunnelmallisesti, perinteisen punaisesti sekä modernin skandinaavisesti. Jos innostut toteuttamaan tämän haasteen omassa blogissasi, niin vinkkaa siitä tuolla kommenttiboxissa!

Nyt meillä on sauna lämpiämässä, joten suuntaankin kohtapuolin sinnepäin. Saunatupa on vaan kaaoksen vallassa, kun isäntä rakentaa hyllykköä stereoilleen… Ihmettelin, että miten hän viitsii haalia erilaisia kaiuttimia niin paljon ja sain vastauksena ihmettelyä, että miten minä viitsin haalia erilaisia tuoleja niin paljon. Harrastukset kullakin. 😉

Translation: I decided to create three different styles for Christmas. I’ll write more about each style later, when I’m finished editing the photos. This dark season is so challenging for taking photographs!

Author

12 Comments

 1. Tosi mahtava idea ja uskomatonta kuinka vähällä eri tunnelma syntyy. Kävin myös kurkkaamassa laittamasi linkin takaa heinäkuiset kuvat, joten innolla odotan mitä tulossa on :-).

  • Niinpä, muutoksen voi saada aikaan ihan pienillä jutuilla. Ei tarvitse uudistaa koko sisustusta aina vähän väliä. 🙂

 2. Hyvä idea!:) Kuvasi näyttävät niin kutsuvilta. Mullakin on se kesähaaste käynyt mielessä välillä, (eilen viimeksi, kun katselin mun muistikirjassa olevia hahmotelmia) sillä se jäi toteuttamatta, kun ensin oli liian kiire ja sitten syksy jo vaikeutti valokuvausta niin paljon…Meillä satoi tänään lunta varmaan 20 senttiä, mutta näyttää lupaavan plussaa ensi viikolle. Plääh! Tänään sai kuitenkin edes vähän kuvattua.:)

  • Tämä on kyllä tympeää aikaa valokuvaamisen kannalta. Mutta en anna sen lannistaa. Tulee vähän pimeämpiä kuvia nyt, mutta se kuuluu tähän vuodenaikaan. Olisipa kiva jos sinäkin toteuttaisit tuon haasteen! 🙂

 3. Ihana idea, jään odottelemaan. Ja kyllä, haasteellista tämä kuvaaminen tähän aikaan vuodesta.

  • Kiva kuulla! 🙂 Päivisin on niin harmaata, että kuvaaminen ei oikein onnistu silloinkaan. No mutta onneksi kohta alkaa taas valoisammat ajat… 🙂

  • Nuo kirjaimet olen hankkinut muistaakseni Blossom-nimisestä sisustusliikkeestä Kokkolasta muutama vuosi sitten.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.