Olin jo jonkin aikaa etsiskellyt kivan näköistä kipposta keittiön kauhojen, lastojen ja vispilöiden säilytykseen, kunnes vihdoin muutama viikko sitten löysin etsimäni. Tämä betonimainen kukkaruukku osui silmiini eräällä kaupunkikierroksella (Village-nimisessä ruotsalaisketjussa) ja ajattelin sen sopivan tarkoitukseeni oikein mainiosti. Tykkään siitä, että keittiössä on jotain keittiötarvikkeita esillä. Ne tuovat sinne ripauksen kotoisuutta ja onhan se kätevääkin, kun välineet on nokan edessä.

EDIT: Kylläpä olisi nämä kuvat piristyneet muutamasta yrttitaimesta tuolla taustalla…

Author

8 Comments

 1. Hieno ruukku! Ja kuvissa lämpimät harmaat sävyt, joten yrttejä ei ainakaan sen puolesta tarvinnut:).

  • No kiva! 🙂 Olen semmoinen hätäinen tapaus, että huomaan vasta kuvien ottamisen jälkeen (kun katson niitä koneelta), että mitä olisi voinut tehdä toisin.

 2. Tosi kivan näkönen teline välineillä nytten, voisi kelvata jopa itsellekin tuommoinen 🙂

 3. Kiva kipponen! Sopivasti rouheutta. Kaikki betonityyppiset purkit osuvat aina omaankin silmään. Ja kaunis kori oikealla. Mulla etsinnässä kiva leipäkori. Tuontyyppinen voisi tulla kyseeseen. Tosin siitä voisi näkyä leipäpussit ikävästi läpi, ehkä sittenkin jokin tiheämmin punottu olisi käytännössä parempi..

  • Tuohon Muuton leipäkoriin kuuluu sellainen valkoinen liina, jonka avulla saa leipäpussit vähän piiloon. Pidän niin tuon korin muotoilusta, että en ole vielä oikein raaskinut säilyttää siinä mitään. On siis ollut vain koristeena. 🙂

 4. Kaunis ruukku.

  Onpa kiva, että Village on tullut Suomeen. Vähän aikaa liike oli Haaparannalla ja sieltä löytyi kaikkea pientä kivaa. Esim tyylikkäitä joulukoristeita.

  • Juu, Village on ollut Kokkolassa jo jonkin aikaa. Muualla Suomessa ei niitä tietääkseni olekaan. Joskus sieltä löytyy ihan kivoja juttuja.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.