Sain ihanaiselta Cocolta mukavan haasteen, johon ajattelin tarttua. Haaste liittyy kampanjaan, jossa tarkoituksena on kuvata oma ”Smile-hetki” – hetki, joka saa sinut hymyilemään.

kuva ehtaa Photobooth laatua

Minut saa tietenkin hymyilemään omat lapset ja läheiset sekä monet pienet arkiasiat. Ajattelin nyt kuitenkin lähestyä aihetta blogin näkökulmasta: minut saa hymyilemään blogini ihanat lukijat! Jätätte niin mukavia kommentteja ja sähköposteja minulle! Oikeasti nousee hymy huulille, kun niitä lueskelen. Kiitos teille oikein paljon!

Seuraavan Turun reissun jälkeen aionkin järjestää teille kivan arvonnan. Käyn vain ensin nappaamassa sieltä jokin oikein mukavan palkinnon.

Kuten haasteisiin tyypillisesti kuuluu, myös tämä haaste kuuluu lähettää eteenpäin (kolmelle bloggaajalle). Ja nyt onkin sitten kinkkinen paikka, että kenet valitsen tällä kertaa. Ensimmäiseksi tulee mieleen herttainen Maija, joka on juuri aloittanut oman sisutusblogin Pihkalan. Sitten annan haasteen eteenpäin Katrille, jolla on minusta oman ikäluokkani inspiroivin muotiblogi Tyylialkemisti. Ja kolmanneksi valitsen Annen blogin Elämää betonitalossa; meillä osui muutto uuteen kotiin hyvin samoihin aikoihin ja on ollut mukava seurata samassa vaiheessa olevaa rakennusprojektia.

Haasteen ohjeethan menivät näin:

• Ota itsestäsi teemaan sopiva kuva.
• Julkaise kuva blogissasi ja kerro kuvan yhteydessä lyhyesti, mikä saa sinut hymyilemään.
• Haasta mukaan kolme bloggaajaa.

Hymyillään!

Author

8 Comments

  1. >Kiva nähdä sinua itseäsikin taas välillä täällä blogissa. Kaunis hymy! Nämä haasteet on siitä kivoja, että näistä bongaan aina uusia kivoja blogeja =)

  2. >Kiitos Suvi kauniista sanoistasi ja tästä haasteesta!:) Yritän nyt saada tämän aikaiseksi vaikka onneton näissä haasteissa välillä olenkin:DIhania postauksia olet taas tehnyt ja vitsit miten kaunis teidän uusi koti onkaan!

  3. >Hanna: Kiva kuulla, kiitos! Olet niin herttainen! :)Katri: Eipä kestä! 🙂 Ja kiitos itsellesi kauniista sanoistasi.

  4. >Ihana hymy! Mahtava lukea kuinka homma ns. menee putkeen; meillä kun 2 päivää ennen rakennusluvan myöntämistä pistettiin jarru päälle ja "vielä kerran" muutettiin rakennusten paikkaa… :DVaan koska taloa tehdään loppuelämäksi, on kai viilaaminen sallittua? ;)Ihanaa kevään jatkoa koko perheelle, nauttikaa kodistanne täysin sydämin!

  5. >osmankäämi: Kiitos mukavasta kommentista! :)Juu, toki kannattaa viilata vielä siinä vaiheessa, kun siihen on mahdollisuus. Onnea ja tsemppiä oikein paljon teidän projektiin! Seuraan sitä kyllä! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.