Sunnuntaiaamun puuhastelut: saatiin vihdoin parisen kuukautta sitten hankitut Muuton ”Dotsit” kiinni eteisen seinään. Nyt on paikka mihin ripustaa laukku kotiin tullessa, tai mihin lasten kaverit voivat ripustaa ulkovaatteensa.

Nyt menen jatkamaan siivoilua ja järjestelyä. Kuusen veimme pois jo ennen uutta vuotta, mutta muita jouluisia juttuja pitäisi vielä karsia. Kaipaan raikasta ilmettä pehmeän, tunnelmallisen kauden jälkeen.

Mukavaa sunnuntaipäivää!

 

Translation: Muuto ”Dots” hooks finally on the wall of our entrance hall. Now I finally have a place where to hang my bag or where our children’s friends can hang their coats when they come over to our house to play.

Author

24 Comments

 1. Minäkin harkitsin Dotseja eteiseen laukku-/vierasnaulakoksi, mutta avokki ei jostain syystä tykännyt niistä, joten eteiseen tuli sitten valkoinen Design House Stockholmin Wave. Tykkään siitä kyllä kovasti! Mutta näyttävät nuo Dotsitkin aika hauskoilta! Meillä seinän pinta-ala on myös pienempi, joten siksi Wave on ehkä siinä kivempi. Isolla pinnalla nuo Dotsit pääsevät paremmin oikeuksiinsa! 🙂

  • Wave onkin kaunis naulakko! Ja varmasti käytännöllinen, kun siinä on niin monta hakasta, mihin ripustaa. Näihin Dotseihinhan ei kovin paljon ”tavaraa” voi laittaa roikkumaan.

 2. Oikein kivalta näyttää! Pikkumiehen huoneen pintaremppa olis suunnitteilla keväämmälle, ja noita Dotseja olen sinne kaavaillut jo pidemmän aikaa. Saas nähdä tuleeko suunnitelmista totta, toivotaan!

 3. Hei!
  Ihanalta näyttää! Ovatko mitä kokoa? Itse olen haaveillut noita tammisia hankkivani…

 4. Nuo Dotsit voisivat sopia meillekin. Minulla on painava nahkalaukku, jota ei voi laittaa ihan mihin tahansa roikkumaan. Tuollaisia voisi laittaa myös kuraeteiseen lasten ulkovaatteita varten. Toisaalta tuo Sinin vinkkaama Wavekin voisi olla hyvä.

  • Niin, riippuu varmaan siitä kuinka paljon ripustustilaa tarvitsee. Jos tarvetta on vain muutamalle ripustukselle, voivat Dotsit olla hyvä ratkaisu, mutta siihen Wave-naulakkoon mahtuu vaikka kuinka monta takkia tms. roikkumaan.

 5. Hienot ovat. Meillä on yksi tammen värinen ja vaatisi kyllä pian viereen valkoisen pienemmän yksilön.

 6. Mukavan simppelit kyllä. Jos kaipaa piristystä niin helpostihan sitä saa sitten uutta maalia vaikka pintaan. Tai teippiä. (:

  • Kiitos vinkistä! 🙂 Sellainen postaus olikin jo suunnitteilla, mutta vähän keväämmällä sitten. Tai no kyllähän otin tuohon ”Talvista raikkautta joulun jälkeen” postaukseen vähän keväisempiäkin juttuja.

   Lisäsin blogisi lukulistaani. Onpas kiva löytää uusia blogeja. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.