Kuvailin viikonloppuna yksityiskohtia kuusivuotiaan poikamme huoneesta (aikaisemmat kuvat täällä). Huone on pääväritykseltään valkoinen. Katto on pojan toiveiden mukaan sininen. Pohjaväritys on sellainen, joka menee vielä varmasti monta vuotta, sillä se ei ole liian lapsekas. Leikkisyyttä ja väriä tulee kuitenkin niin paljon leluista ja muista tavaroista.

Pojan huoneen sisustus on kuitenkin vielä vähän kesken. Hankimme sinne Ikean parvisängyn jo varmaan puolisen vuotta sitten, mikä johdosta koko huoneen järjestys pitäisi muuttaa. Parvisänky on nimittäin pikkuisen ikkunan edessä. Sen uusi paikka tulee olemaan vaatekaappien kohdalla ja vaatekaapit siirtyvät sängyn paikalle. Pöydän ajattelimme siirtää ikkunan eteen. Siitä on kiva sitten katsella ulos samalla kun piirtelee tai tekee tehtäväkirjoja. Muutosoperatio tullaan toteuttamaan syksymmällä, kun ulkohommia ei enää voi tehdä.

Kohta alkaa sitten eskari. Jännää!

 

Translation:
A few pics from our 6-year-old son’s room. The room is still a little bit unfinished. We are planning to move the furniture around so that the bed has a little more space. But we’ll do that later in the autumn when it is raining. Now we have so much to do outside.

Author

28 Comments

 1. hei, mistä nuo legosäilytyspalikat ovat? olen nähnyt niitä stockalla, mutta vain mustana ja punaisena.

  • Olemme ostaneet ne muistaakseni Prismasta, mutta siitä on jo aikaa. Nyt niitä saa ainakakin verkkokauppa.comista.

   • Sori Suvi, pakko vinkata, että lekmer.fi:ssä on ainakin jonkun kokoiset ja -väriset alessa. En tiedä tosin mitä ne marketeissa maksavat, mutta mielestäni tuolla on edullisempaa kuin Verkkokaupassa.

    • Ei mitään, hyvä että vinkkaat. 🙂
     Mekin ostettiin omat boxit alennuksesta silloin aikoinaan.

 2. Kuuluuko noi kaikki osat tuohon angry birds -peliin? Mainio!
  Muutenkin tosi kivan näköinen huone 🙂

  • Angry Birds -leikki on sovellettu kaikista mahdollisista palikoista, mitä meiltä löytyy. Vain nuo muoviset palikat ja isot puupalikat ovat valmiita Angry Birds -juttuja.

 3. huone on tosi kiva! varsinkin tuota värillistä kattoa ihastelen aina. terkkuja reippaalle tulevalle eskarilaiselle :))

 4. Kiva huone pojalla Angry birdseineen 🙂

  Kysyisin sinulta sellaista juttua, että tuoksuuko teidän Asko mixed – matto vielä voimakkaasti villalle? Meille tuli tuo samainen matto viime viikolla ja villan tuoksu on aika voimakas, niin että ensimmäisinä päiviä meinasi ottaa ihan henkeen… 😉 Eli väheneekö tuo tuoksu ajan myötä? Oletteko tuulettaneet tms. mattoa tuoksun takia?

  • Kyllä tuoksu vähenee ajan myötä. Emme ole sen takia joutuneet mattoa tuulettamaan. Toisaalta tila, jossa matto on, on melko suuri. Pienessä työhuoneessa on Tikaun villamatto, joka edelleen tuoksuu voimakkaasti villalle. Pieni huonekin on varmaan syynä siihen. Sitä mattoa pitäisikin tuuletella ahkerammin…

  • Yllä on linkit, mistä boxeja löytää (mitatkin varmaan löytyvät verkkokauppojen sivuilta). Ovat kyllä tosi käteviä boxeja. 🙂

 5. Hei!

  Mistä olette hommanneet noi ihanat lamput kattoon? Miten se käytännössä toteutetaan? Täytyykö katossa oleva rasia jotenkin jakaa vai?

  täällä yksi heinähattu kyselee 😀

  • Lamput on ostettu Claes Ohlsonilta ja kytketty yhteen. Niin ei varmaan suositella tehtäväksi muuta kuin sähköammattilaisten toimesta…

 6. Kivaltä näyttää. 🙂

  Lego laatikoita kaipaileville: Niitä myy netissä ainakin Lekmer sekä Verkkokauppa.
  Täällä niitä on ollut myynnissä myös Cittarilla, Tokmannilla ja Claus Ohlssonilla.

  • Jep, samat jälleenmyyjät löysin googlettamalla. Me ostettiin omat boxit aikoja sitten Prismasta.

 7. Mä NIIN tykkään tosta katosta! ihan hirveän hyvä idea. Muutenkin teillä on paljon kaikkea mistä tykkään,niinku vaikka tuo teidän talo. 🙂

 8. Aivan mahtava tuo angry birds-linna! En ole aiemmin oikein lämmennyt noille pallomaisille ötököille, mutta tämä linna kyllä sulatti sydämeni!

  • Minusta on parasta juuri se, miten lapset itse kehittelevät omia muunnoksiaan valmiista leluista ja olemassa olevista tavaroista. Angry Birds -ratojen luominen on minusta hyvin luovaa, joten kannustan kyllä sellaiseen leikkiin. 🙂

   Ja tuo ihastuttava vanerilinna on taitavan Minnan tekemä:
   http://www.timeoftheaquarius.com/

 9. Ihanalta näyttää, tykkäsin monestakin yksityiskohdasta <3. Mistä tuo liila punottu kori on ostettu? Oliko niitä muun värisiä? Kiitos. T

  • Lila punottu kori on ostettu vuosia vuosia sitten Sisustuksen Koodista. Niitä saa vaikka missä väreissä, mutta en ole varma onko niitä juuri nyt Koodin valikoimassa…

 10. Teillä kyllä ulottuu tämä kodin kauneus myös lastenhuoneisiin. Ihanan selkeää :). Tuo Angry Birds kokonaisuus on huiman hieno! Olen miettinyt meillekin noita Lego-bokseja, mutta millaiset ne on käytännössä? On vaikea nostaa täyttää legoboksia toisen päältä ja kuinka kansi on helppo?

  • Kiva kuulla, että olet sitä mieltä. Useinkaan minusta itsestä ei tunnu siltä. 😉
   Lego-boxit ovat minusta oikein käteviä. Kansi on kieltämättä vähän jäykkä, mutta menettelee. Minusta boxit eivät tule liian painaviksikaan.

 11. Container kaupassa Usassa on samanlaisia lego säilyttimiä, mutta koot taitaa olla pienempiä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.