Kerroin aiemmin By Nordin oravatyynystä, jonka hankin Sisustuksen Koodista. Samassa paketissa oli muitakin koristetyynynpäällisiä, joita olin kaavaillut sijoittavani saunatupaan. Niin vain jäi yksi toinenkin päällinen talon puolelle; nimittäin tämä kuvissa näkyvä Linumin kaksiraitainen, iso tyynynpäällinen.

Meidän kotiin on nyt hiipinyt aika paljon pehmeitä elementtejä, etenkin kudottuja ja virkattuja tekstiileitä. Olohuoneessakin on tapahtunut lisää ”pehmentymistä”, mutta kirjoittelen siitä erikseen. Nämä pehmoiset jutut sopivat niin kivasti joulun henkeen.

 

Translation: In addition to a squirrel pillow from By Nord, of which I wrote a while back (here), I also got this two-striped pillow (from Linum). There quite a lot of warm and soft elements in our home decor right now as Christmas is approaching.

Author

4 Comments

 1. tosi kauniit kuvat! ja tuo tyyny on aivan ihana!
  mä just viime viikonloppuna huomasin, et meillä on kaikkiin muihin vuodenaikoihin sopivia tyynynpäällisiä, mut ei talveen :/. kaipaisin just sellaisia ihanan pehmeitä ja lämpimiä tekstiilejä enemmän. hyvä syy lähteä alennusmyynteihin joulun jälkeen 😛

  • Kiitos. <3
   Alennusmyynneistä löytyy varmasti aivan ihania talvityynyjä. Kankurin kamarissa oli kauniita, neulottuja tyynyjä.

 2. Hei! Satutko muistamaan/tietämään kiintokalusteidenne valkoisen sävyn numeroa? Meillä tulee kalusteet pieneltä pajalta ja kyselivät valkoisen sävykoodia..
  Terkuin, vakilukija Emma

  • Voi että, en tiedä sitä valkoisen sävyä. Meidän kiintokalusteet ovat kaikki Topin Kosketus-sarjaa, joten he varmasti osaavat sanoa valkoisen sävyn jos otat yhteyttä Topi Keittiön myymälään.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.