Maistuisiko sinulle herkullinen Caesarsalaatti tai vaikkapa mehukas Mudcake? Olivia-lehden viisivuotistaipaleen kunniaksi julkaistu keittokirja Täydellinen ohje lupaa, että ”kirjan ohjeiden avulla ensikertalainenkin onnistuu gourmet-tason klassikkoruuissa”. Kuulun siis kohderyhmään, heh. Lisää tietoa keittokirjasta voit käydä lukemassa täältä.

Sain mahdollisuuden arpoa yhden Täydellinen ohje -keittokirjan lukijoideni kesken. Ajattelin, että nyt olisi sopiva hetki arvontaan, kun blogitaipaleeni neljävuotispäiväkin tuli juuri täyteen ja Valkoisen Harmajan Facebook-profiilissa rikkoutui 1 000  tykkääjän raja muutama päivä sitten. Hurjaa!

 

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, että
mikä on sinun bravuurisi keittiössä.

Pidetään tällä kertaa ihan pika-arvonta, eli arvonta-aikaa on nyt vain
sunnuntai-iltaan 18.11.2012  klo 23.59 saakka.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. VOITTAJA ILMOITETAAN PIAN.

Arpaonnea kaikille!

PS. Ehkä oletkin jo lukenut jostain, että Facebook on muuttanut asetuksia niin, että seuraamiesi blogien päivitykset eivät välttämättä näy Facebookin uutisvirrassasi. Tämän voit korjata niin, että menet seuraamasi blogin Facebook-sivulle ja asetat hiiren osoittimen ”Tykätty”-kohdan päälle ja valitset avautuvasta ”Lisää kiinnostuksen kohteisiisi”/ ”Add to interests list”.


Author

246 Comments

  1. Uunilohi vihanneksilla, perunabataattimuusi,suolakurkkucremefraichkastike,salaatti ja jälkiruokana piparkakkumudcake 🙂

  2. Bravuurini on varmaankin makaronivelli. Ei siksi, että se valmistamisen osalta olisi sen erikoisempi vaan lähinnä se, että kuinka moni tekee ja syö makaronivelliä. 😉

  3. Hipelöin tuota kirjaa juuri toissapäivänä Akateemisessa Kirjakaupassa, kun harkitsin uuden keittokirjan ostamista inspiraatiomielessä. Siinä vaikuttaa olevan tosi kivoja reseptejä, joten olisin enemmän kuin innoissani voittaessani! Bravuurikseni keittiössä nimeäisin ehkä tämän Farang-ravintolastakin tutun karamellisoidun possun niskan. Se saa aina kovasti kehuja vierailta 🙂

  4. Halloumijuusto-rucola salaatti ja valkosipuli-aurajuustoetanat. Namsk!

  5. Uunilohi ja possun sisäfilee onnistuu minulta parhaiten. Mä niin tarvisin keittokirjan, kun en taida yhtään ainutta omistaa. Tähän asti on menty netin resepteillä.

  6. Ehdottomasti pyttipannu ja suklaamuffinssit. Molemmat on helppo tehdä, maistuvat loistavilta ja onnistuvat aina. 🙂

  7. Jauhelihapihvit 🙂 Teen niihin oman (salaisen) mausteseoksen joka on superhyvä jauhelihan kanssa 🙂

  8. Talvinen bravuuri on ehkä broileria, vuohenjuustoa, punaviini-balsamico-kastiketta sekä uunijuurekset. Jälkkäribravuuri voisi olla saksanpähkinä-porkkanamuffinit.

  9. Tzatziki ja kreikkalaiset lihapullat ja jälkiruoaksi suklaakuivakakkua.

  10. Kaikenlaiset kasvisruuat. Paantuneet lihansyöjätkin ovat sanoneet, että kyllä maistuvat.

  11. Suklaakonvehdit ja kaikki muukin suklaaseen liittyvä kuten mutakakku on aina viety käsistä. 🙂

  12. Ihana ois saada uusia ohjeita,kun itse turvautuu aina niihin monesti testattuihin. Yksi herkkuni on ehdottomasti kinder-piirakka.

  13. Tämmöset ihan perus jutut eli kaalilaatikko, sanon siks et toi on mun lempiruoka. Ja jälkkäriks joku ihana kuivakakku, esim kuorrutettu arabialainen maustekakku.namsk:) ja tietty leivinuunissa paistetut..

  14. Bravuurini keittiössä on fetajuustolla ja punasipulilla kuorrutetut broilerin suikaleet. Helppo ja yksinkertainen ohje, mutta silti todella hyvää 🙂 Lisäkkeenä on syöty riisiä ja perunamuussiakin.

  15. Ehdottomasti risotto! Nimenomaan ihana sienrisotto. Hyvänä kakkosena tulee sosekeitto 🙂

  16. Sanon tämän hetkisen lisäkesuosikin uunijuurekset ja kaikenlaiset suklaaleivonnaiset. Ja perustäytekakku on perheen miesväen suosikki maman keitoksista.

  17. Poikaystävän kanssa yhteinen bravuuri on hampurilaiset – parhaimmillaan kaikki tehdään itse pihveistä ja sämpylöistä hampurilaiskastikkeeseen saakka 🙂 Alkuviikosta tein ensimmäistä kertaa kermaista lohikeittoa, ja tykkäsin kyllä kovasti. Ehkä siitä tulee sitten ihan henkilökohtainen mestariteos jossain vaiheessa, kunhan vaan tarpeeksi monta kertaa vielä harjoittelee ja kehittelee.

  18. Juustokakku. Kirja tulisi tarpeeseen. Onnittelut 4vuotisesta taipaleesta!!!

  19. Makeat leivonnaiset taitavat olla bravuuri. Valitettavasti niitä vaan ei voi koko ajan olla leipomassa. Ehkä tästä kirjasta löytyisi uusia bravuureita…

  20. Arjen bravuureja on monia, mm. omatekoiset pinaattiletut, lohikeitto, lasagne, sämpylät, omatekoinen mustikkapiirakka jne. Kovasti tulee kokkailtua arkiruokia, viikonloppuna sitten vähän parempaa yleensä. Vaikuttaa hyvältä tuo kirja!

  21. Lasagne, lihapullat tomaattikastikkeessa, parsakaalipasta, suklaakakku.. 🙂

  22. Tällä hetkellä banoffee eli banaani-toffeepiiras. Ai että herkullista!

  23. Kirjan kannen mukaan korvapuustit, joita itseasiassa juuri tehtiin iiiso satsi!

  24. Ehdottomasti itse pastataikinasta asti itse tehty lasagne, focaccia ja jälkkäriksi panna cotta 🙂

  25. Onkohan minulla mitään bravuuria… Hurraan aina bravoo, kun olen saanut perheen massut täyteen. Lasten myötä olen vasta kunnolla aloittanut ja ehkä jopa hitusen innostunutkin ruuanlaitosta. Talvella maistuu keitot ja osaan tehdä maittavan lohikeiton. Ehkä uusi keittokirja toisi lisää hurraahuutoja!

  26. Ehdottomasti kaikki leivonnaiset :). Jos yksi pitää nimetä niin juustokakku.

  27. No kyllä se on kuule ehdottomasti nuo Jenkkityyliest kunnon chocolate chip cookiesit. Tulee tummaa ja vaaleeta ja maitosuklaata ja voita ja sokeria. Ja tulee myös niin hyviä. Huh huh! 🙂

  28. Minun bravuurini löytyy leivonnan puolelta, ruuanlaitossa en ole mikään huippu… Bravuurini on erilaiset juustokakut, namskis 🙂

  29. En osaa kokata ollenkaan, olen keittiössä suoraan sanottuna täysi tumpelo! Ainut bravuurini onkin paistetut munat, ne onnistuvat joka kerta täydellisesti :).

  30. Minulla ei ole bravuureja. On vain katastrofeja. Siksi olisinkin kipeästi tuon kirjan tarpeessa. 🙂

  31. Sitruunabroileri-pastaa ja kinuskikakkua suosittelisin omalta listalta.

  32. varmaankin erilaiset muffinssit 🙂
    Muuten tulee tehtyä aikalailla arkiruokia..
    kirja olis kiva,ku kaikki ohjeet tulee aina selattua netistä!

  33. Kokkaamisesta ja leipomisesta on tullut vähän salakavalasti arkinen mukava harrastus, enkä osaa oikein määrittää yhtä ja parasta. Jos mieheltä kysytään, olisi bravuurini kinkku-pekonipasta.

    Facebook-jutusta: kaikki sivujen päivitykset tulevat ihan normaalisti vasemman reunan valikossa olevaan sivujen feediin. Eli sieltä voi tarkastaa aika helposti kaiken. Fb vain siivosi sivujen uutisia pois henkilökohtaisten päivitysten joukosta.

  34. Pannukakku on se missä onnistun aina 🙂 Viime aikoina on tullut kokeiltua kaikkia uusia reseptejä ja ovat olleet ihan ”susia” kaikki.. Ehkä hyvät ohjeet auttaisi tässäkin ongelmassa.

  35. Mulla ei ole varsinaista hitti-bravuuria, mutta ”tavallinen” kotiruoka keittojen, salaattien ja lootien muodossa syntyy kyllä hyvin 🙂

  36. Takuuvarma hitti arjessa ja juhlassakin on savukalakeitto, leivonnaisista bravuureitani ovat juustokakut. Tuota kirjaa onkin jo tullut selailtua. Olisipa hauskaa, jos onni osuisi kohdalle!

  37. Tykkään hurjasti leipomisesta ja varsinkin erilaisten juusto/hyydykekakkujen.

  38. Täällä yksi innokas kokkailija ilmottautuu arvontaan, kirja tulisi tarpeeseen, uusia ideoita on aina kiva saada ja toteuttaa! 🙂 Minun bravuurini keittiössä on varmaankin erilaiset wokit. Ja ystäville usein leivon suolaisen juustopiirakan. 🙂

  39. Bravuurikseni on sanottava kermainen jauhelihalasagne, ei petä koskaan! 🙂

  40. Jos lapsilta ja mieheltä kysytään niin bravuuri on jauhelihalasagne ja suklaakakku

  41. Ehkäpä pastaruoat ja erityisesti lasagne. Caesarsalaattia en ole koskaan tehnyt itse, mutta se on kyllä suurta herkkua…nyt voisi opetella 🙂

  42. Oma bravuurini on ystävän ohjeella tehty broileririsotto. Suosittua perhepiirissä ja vieraatkin ovat tykänneet. Vautsi jos nuo kaikki ihanat bravuurit saataisiin samalle blogille tai keittokirjaksi!!! Jopa olisi meillä kaikilla herkkuja moneen ruokapöytään:D

  43. Bravuurini taitaa olla mustapekkapippurijuustohirvipata. 🙂 (Muutoin en lihaa oikeastaan syökään.) Selailin Täydellinen ohje -kirjaa jokin aika sitten Akateemisessa, ja kirja todellakin on täydellinen. Mukaan ovat mahtuneet kaikki parhaat klassikot, eikä mitään turhaa. Jos ohjeet vielä ovat hyviä, muita keittokirjoja ei tarvita.

  44. Taitaa mennä bravuuri tonne grillaus puolelle. Grillata voi melkein mitä vaan! Ja hyvää on.

  45. Sipulikeitto on ehdoton bravuurini keittiössä! Ehkäpä tuon kirjan avulla niitä tulisi muitakin.

  46. Susanna Virtanen Reply

    Uunilohi tuorejuustotäytteellä ja maalaislohkoperunat.
    -Anessa

  47. Arkiset ruuat esim. lasagne ja lihapullat.Kakkuja testailen pienellä riskillä, kun on perhejuhlat tulossa. Ihmeekseni tähän asti ovat onnistuneet

  48. Bravuurini keittiössä on anjovispastakastike, nam! Yllättää aina maistelija ennakkoluulojen määrästä riippumatta.

  49. Borssikeitto onnistui viimeksi hyvin ja sopii täydellisesti tähän vuoden aikaan!

  50. Omenapannukakku on bravuuri! Mutta siis toisaalta, se on niin iisi, että on mahdoton ryssiä 😀

  51. Mustaherukka-suklaamoussekakku, jota tein häihimme oli aivan ihana ja kerää joka kerta kehuja <:

  52. no ei taida mitään eritystä olla, sanotaan vaikka että jauheliha tai nakkikastike!:)

  53. Ehdoton bravuurini on karjalanpiirakat. Niillä on tienettu reppureissuilla jopa matkarahaa.

  54. Kiva kilpailu ja mukana tottakait minäkin! Salaatit sekä liharuuat ovat mun juttuja, mutta leivontaohjeita kaivataan 🙂

  55. Pinaatti-fetajuustopiirakka onnistuu reseptilläni aina ja on ollut tykätty!

  56. Kanakeitto maistuu koko perheelle viikonloppuna ulkoilujen jälkeen takuuvarmasti!

  57. Unkarilainen lihapata on ihanaa erityisesti näin syyspimeillä ja talvella. Se on niin hyvää! 🙂

  58. Varmistelin vastausta mieheltä, joka totesi bravuurikseni keittiössä hänet eli vastaan nöyränä oikein valittu puoliso.

  59. Tähän on pakko vastata Lasagne, koska sitä kotiväki minulta monesti toivoo.

  60. Uusi ja inspiroiva keittokirja olisi kyllä tarpeen, uusia vinkkejä kaivattaisiin. Bravuuria en uskalla nimetä, mutta kyllä nuo makeat piirakat yleensä aika kivasti onnistuvat ja syöjät tykkää. Omenapiirakka on oma lempparini.

  61. Onko se liikaa vaatimattomuutta kun en osaa mitään bravuuriksi nimetä.
    lapsilta kysyin, sanoivat sienipiirakka, texmexpiirakka, ahaapiirakka.

  62. Tällä hetkellä bravuurina tulee mielen kesäkurpitsalla, aurinkokuivatulla tomaatilla ja mozzarellalla päällystetyt lehtipihvit, jotka tarjoillaan hyvin maustettujen uunijuuresten kanssa. Olisi ihana kokeilla jotain täysin uuttakin reseptikirjasta!

  63. Olivia-lehdestä bongattu juustokakku, sellainen uunissa paistettu. Ah niin hyvää!!! En tiedä, mutta onkohan kyseinen resepti kirjassa?

    • On siinä kirjassa juustokakun resepti. Justiinsa katsoin sitä sillä silmällä, että tuota voisi koittaa tehdä. 🙂

  64. Näin joulun lähestyessä keittiöbravuurini on kyllä joulun laatikkoruoat. Niissä olen superhyvä.

  65. Maailman paras omenapiirakka, joka on lähtöisin yläasteen köksän tunneilta! Vuodet kehittäneet siitä maailman herkullisimman. Vaniljakastikkeen kera, tietenkin.

  66. Ainakin pienen veljenpoikani mielestä täti tekee hyvää lohivoileipäkakkua 🙂

  67. Pitsa. Naureskelin naimisiinmennessäni, että osaan sentään tehdä mehevän pitsan ja maistuvan täytekakun vaikkei keittiötaidot muuten olekaan hallussa. Täytekakun koristelusta ei sitten puhuta mitään.

  68. Ei ole bravuuria,mutta toivoisin joskus olevani huippu makaron tekijä :))

  69. Torttutaikinasta tehdyt kinkkurullat on varmaankin lemppari, mikä onnistuu aina 🙂

  70. Bravuurini on punajuurimunakoiso paistos, jonka päälle ripotellaan fetaa tai vuohenjuustoa.

  71. Oma bravuurini on munakas, kaikessa yksinkertaisuudessaan! Olisi ihanaa saada vaihtelua viikon ruokalistaan, kun aina tuntuu tekevän vain niitä samoja ruokia samoilla ohjeilla! 🙂

  72. Meillä miehekkeen vastuulla on lihojen paistaminen, mutta kun tarvetta on hyvälle risotolle tai kala kaipaisi filerointia astuu vaimoke kehiin 🙂

  73. Erilaiset risotot, etenkin tonnikalarisotto ! Helppoa ja terveellistä 🙂

  74. Makaronilaatikko, yhden ihmisen taloudessa helpoin ja herkullisin ruoka, jota jaksaa syödä useamman päivän putkeen!

  75. Erilaiset laatikkoruoat perunasta onnistuvat kyllä hyvin ja jäädytetty suklaakakku, nam.

  76. Poikani (10v. ja 14v.) pyytävät usein tekemään korvapuusteja, joten ne taitavat olla minun bravuurini;)

  77. Valitsen makean ohjeen tällä kertaa eli kyllä se on Banoffee! Nam 🙂

  78. Ilman ohjeita ja reseptejä olen haka keittämään nuudeleita ja kananmunia, mutta… kunnon resepteillä ja vaihe-vaiheelta-ohjeilla teen ihan mitä vaan. Aina se mitä valmistui, ei ole ihan samaa kuin mitä ohjeessa on, mutta yritys hyvä kuitenkin..

  79. Olen aika kokkaaja että pravuuria nyt ei tule ihan heti mieleen. Tykkään kokata niin suomalaisia klassikoita kuin muita eksoottisia ulkomaalaisia ruokia. Leipoa ja maustaa! Meillä kun on dinner partyt niin aina haluan kokeilla jotain uutta. Viimeksi tein lammaspataa sienirisoton kanssa ja suklaa mudcakea jäätelön kanssa jälkkäriksi. Tykkään aina kokeilla uusia ohjeita ja makuja, joten kirja olisi oikein mieleen.

  80. Mun bravuuri on lasagne. Herkummat ruoat tekee mies, minä vain peruskokkailen. 🙂

  81. Voissa paistetut ahvenfileet ja ruiskuorutetut muikut tai ilman rasvaa paistetut lohifileet. Lisäksi vihersalaatti (aineksina vain vihreät tuotteet, sokeriherneet, kiwi, kurkut, paprika ym).

  82. Bravuurini on ehdottomasti mud cake. Mutakakkuni tuntevat niin ystävät kuin sukulaisetkin. 🙂

  83. Ehdoton bravuurini on hapanimeläporsaspannu tarjoiltuna riisin kanssa. Jälkiruuaksi mandariinidominoherkku. Kyllä maistuu! 🙂

  84. Osaan tehdä hyviä haudutettuja puuroja ja koota upeita monipuolisia aamiaisia.

  85. Harrastan kokkailua intohimoisesti. Viimeksi säkenöivän maun tarjosi roseeksi paistettu sorsanrinta ja voissa ja sokerissa paistetut omenaviipaleet! Viinikin tuli tuurilla liki täydellisesti ruokaan sopivaa!

  86. Rakastan keittokirjoja.
    Täällä Ranskassa olen pakosta tullut aika hyväksi kokiksi,mutta leipoa en osaa.Omenapiirakka ja muutkin piirat onnistuvat,mutta pulla ei tai en ole kokeillut.
    Bravuurinumero olkoon tänä laiskana sunnuntaipäivänä vaikka RACLETTE,mutta luxus eli 3 eri raclettejuustoa:sinappi,pippuri ja tavallinen ja ainakin 6-10 erilaista leikkelettä ja kananmunia ja erilaisia kurkkuja ja pikkelisiä jne.Laittelen ne kauniisti esille ja KEITÄN VAAN PERUNAT (niitäkin eri lajeja,joka maun mukaan).Yksinkertaista,mutta näyttävää.Laiskan Kokin Bravuuri.

  87. Itse tehty vuokaleipä omalla reseptillä 🙂 Sunnuntain bravuurina on kana-aurajuusto-paistos!
    Onnea sinulle kahdestakin syystä! Itselleni toivotan vain laihaa arpaonnea..:) jospas se nyt osuis kohdalle.

  88. Suklaamoussekakku, tätä lapset aina toivovat. Mukava olisi löytää uusi suosikki.

  89. Lasagne italialaisittain! Maun salaisuus on siinä, että tomaattikastiketta keitetään tarpeeksi kauan -minimissään tunti.

  90. Bravuurini on 94v. mummoni perintöreseptillä valmistettu lihapullakastike perunamuusilla, ja rakuunaporkkanoilla. Halusin taata ”klassikkoreseptien” säilymisen perheessäni, ja kävin kokkikurssilla mummolan keittiössä. Mummo oli onnellinen, kun sai opettaa, ja perheeni iloitsee, kun voi saada munmolaruokaa omassa keittiössä. 🙂

  91. Olen ihan onneton kokki, mutta haluaisin kovasti oppia paremmaksi ruoanlaittajaksi, joten tuo kirja tulisi kovasti tarpeeseen. 🙂 Bravuurini ovat rajallisten kokkaustaitojeni vuoksi yksinkertaisia: erilaiset salaatit ja omenapiirakka!

  92. Oi, vielä ehdin arvontaan mukaan. Keittiöni bravuuri on tn slaavilainen pata, kermainen, homejuustoinen herkku:)

  93. Kauratoskaomenapaistos kera vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen. Nam!

  94. Ihanaa että ehdin vielä osallistua, tuo keittokirja olisi nimittäin ihana omistaa :). Muutamat Olivia lehden reseptit on kokeiltu ja hyväksi todettu. Oma keittiöbravuurini on varmaankin pasta bolognese. Se oli lempiruokani pienenä ja isä opetti kuinka se tehdään jo nuorena. Pannulle piti muistaa laittaa sekä voita ja oliviiöljyä, muuten koko homma meni pipariksi jo alusta alkaen :). Taidan vielkin ostata ohjeen ulkoa kun isä sitä usein tenttaili ruokapöydässä pasta bolognesen äärellä. Vaikka on ohje kirjoitettu omien ruokaohjeiden vihkoon ensimmäiselle sivulle, jos joskus joku asia pääsee unohtumaan!

  95. Ehdoton bravuurini on kyllä pizzat. Opiskeluaikana lisätienestiä sain pizzeriasta, jossa opin monta hyvää ja maukasta niksiä pizzan tekoon =)

  96. Jäädytetty suklaatorttu löytyy meillä jokaisten juhlien kahvipöydästä

  97. taija santala Reply

    Ruokapuolen hoitaa mieheni, mutta pernamuusi ja hernekeitto on asia mikä kuuluu minulle samoin jälkiruat ja leivonta täytekakut ja mutakakku sulaa suuhun kun suuhun…

  98. Egyptiläinen koshari. Sitä pyytävät aina kaikki ystävätkin valmistamaan. Muutenkin Välimeren ja Pohjois-Afrikan keittiöistä löytyy paljon mieluisia makuja.

    Ja jos saan kertoa salaisuuden, niin täytekakuissa en ole minäkään ikinä onnistunut kuin valmiiden pohjien avulla. Täytyy ens kerralla kokeilla kääretorttupohjalla, kun niin monet ovat sanoneet, että sillä onnistuu helpommin.

    Paljon onnea blogin merkkipäivän johdosta!

  99. Minun bravuuriani ovat loihtia perheelle syötävää aineksista, joita sattuu jääkaapissa olemaan. Lapsilta kysyttäessä äidin paras koriruoka luultavasti on perunasoselaatikko. Reseptit ovat siis hyvin tervetulleita meille!

  100. Niinkin perusruoka kuin jauhelihapullat ja perunamuussi, ainakin lasten mielestä. 🙂 Brita-kakkua teen usein isompiin ja pienempiin juhlahetkiin, koska se onnistuu takuuvarmasti aina.

  101. Mukana arvonnassa ! Kirjalle olisi käyttöä meidän keittiössä:).

  102. Tää olis hyvä mulle, bravuuria ei nimittäin ruuanlaiton puolella edes ole!
    Leivonnan puolellakaan ei kehumista, mut jos ihan pakko jotain sanoo, niin jokin juustokakku.
    Eli mukana, ehdottomasti.

  103. Keittokirjalle olisi käyttöä, arjessa kun tulee pyöritettyä aina niitä samoja sapuskoja. Olisi kovasti siis tarvetta vaihtelulle. Bravuuri taitaa olla tällä hetkellä pekonikinkkupasta

  104. Ihanan valoisa blogi <3 Onnea 4 vuodesta ! Mun ykkösjuttu keittiössä on leivonta, joten niiin tilausta kirjalle olisi ja käyttöön tulisi 😉 Pidän yksinkertaisista asioista, kuten hyvästä ruuasta <3 omena-mascarponepiirakka, unelmatorttu, keikauskakut, päärynät punaviinissä <3 ne on mun lemppareita köksässä kun hölläilen.

  105. Sanoisin että bravuuri voisi olla rapea sitruunainen kana valkosipulisen perunamuusin ja sinappi-sitruuna-kermakastikkeen kanssa.

  106. Suklaa-appelsiinijuutokakku varmaan… Leipomukset muutenkin ennemmin kuin ruuat.

    Ihanan kuuloisia ruokia täällä listattuna, melkein toivoisin jo reseptejäkin mukaan!

  107. Makiaiset leivonnaiset,,
    En todellakaan ole mikään ruuanlaittaja — mieheni on perheen suolukkavastaava ja minä makiaisvastaava. Toimii. 🙂

  108. Jes, nipin napin kerkeän vielä mukaan arvontaan!:D pravuureitani keittiössä taitaa olla kaalikääryleet! Ne on niin herkkua, kun vain kerkeää tehdä, sillä valmistus vie aika paljon!

  109. Sämpylät höystettynä porkkanaraasteella 🙂 Ei mitään kovin erikoista, mutta näillä pidetään meidän perhe leivässä. Tykkään leipoa ja laittaa ruokaa, mutta tuotokset täytyy valmistua kohtuullisen helposti ja nopeasti. Kirja taitaisi täydentää hyvin minun ruokakirjastoani.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.