Olen teille aiemmin jo kertonutkin, että Helena Karihtala on yksi lempisisustussuunnittelijoistani. Olin aivan innoissani viime keväänä, kun pääsin seuraamaan Helenan työtä Kannustalo Pohjanmaa -asuntomessukohteessa. Hänellä on taito luoda samaan aikaan tyylikkään ajattomia ja rentoja sisustuksia. Juuri sellaisia, joista minä pidän!

sisustajan-kasikirja-0080

kotikuvia-9922

Arvonta: Sisustajan käsikirja

Helena Karihtalalta ilmestyi hiljattain ensimmäinen kirja: Sisustajan käsikirja. Kirja esittelee 10 Helenan suunnittelemaa kotia ja tarjoaa vinkkejä pintamateriaalien ja värien käytöstä, tekstiileistä, valaistuksesta sekä taiteen valitsemisesta osaksi sisustusta.

Sisustuslehtien lisäksi rakastan rentoutua sisustuskirjojen parissa, joten tämä oli todellakin odotettu tulokas sisustuskirjavalikoimaani. Ilokseni saan arpoa yhden Sisustajan käsikirjan myös blogini lukijoiden kesken.

voita-sisustajan-kasikirja

Näin osallistut arvontaan:

Kirjoita kommenttiboxiin millaista sisustusta sinä ihailet.

Ehdit osallistua arvontaan pe 12.5.2017 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon yhden onnellisen voittajan. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa su 14.5.2017.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa 14.5.2017.


Toteutan Valkoisen Harmajan kevätarvonnat lukijoiden iloksi. Arvontapalkinnot ovat lahjoituksia yhteistyökumppaneilta, mutta kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, eli en itse laskuta kevätarvonnoista mitään. Kyseessä on kevättempaus, johon olen itse pyytänyt yhteistyökumppaneita mukaan. Toki teen edelleen myös kaupallista yhteistyötä eri brändien kanssa – sellaisissa postauksissa on kaupallisen yhteistyön merkintä heti alussa. Joskus voi kuitenkin toteuttaa arvontoja ihan vain huvin vuoksi.


*Sisustajan käsikirja saatu

Author

293 Comments

 1. Ihana arvonta! Ihailen monenlaisia sisustuksia: omintakeisia, ajattomia, rentoja ja raikkaita, kunhan värit ovat kohdillaan.

  • Skandinaavisesta, pelkistetystä ja kodikkaasta sisustamista, jossa värimaailma on selkeä ja harmoninen

  • Lea Merikoski Reply

   Skandinaavisen selkeä sisustus pirteillä väriläiskillä maustettuna

 2. Sirpa Ajanto Reply

  Skandinaavisen selkeä ja simppelin rouhea on minun suosikki sisustustyyli

 3. Voi kunpa onnistaisi.

  Näin Helenan haastattelun ja yritin hakea nettikirjakauposta, mutta ei ollu vielä saatavilla.

  Tykkään skandisisustuksesta.

 4. Tuula Pollari Reply

  Vanhat tavarat ja vanhat talot ovat vieneet sydämeni! Ripaus romanttista tyyliä edellisiin lisättynä on suosikkini!

 5. Rakastan valkoisen ja harmaan sävyjen yhdistelmää ripauksella maalaisromantiikkaa 🙂

 6. Toni Sudenharju Reply

  Sisustusta joka on ajaton, mutta ei liian kliininen. Sulassa sovussa uusia ja moderneja huonekaluja/esineitä, kuin myös vanhempia retro/vintage löytöjä tai perintöhuonekaluja.

 7. Rakastan sisustuksia joissa on sekoitettu uutta ja vanhaa, klassikoita ja Ikea huonekaluja, virtaviivaisia yksinkertaisia huonekaluja sekä metallisia raffeja vanhoja hyllyjä tms. Eli vastakohtia ja kontrasteja sopivissa määrin. Yksinkertainen väripaletti, jonka mausteena on käytetty pienessä määrin rohkeita väripilkkuja.

 8. Oijoi, mikä arvonta! Helena Karihtala on suosikkisisustajiani. Sisustustuksessa ihailen selkeitä ja harmoonisia kokonaisuuksia, luonnonmateriaalien käyttöä, kerroksellisuutta ja laadukkuutta. Helenan sisustukset täyttävät nämä kriteerit aina

 9. Johanna kallioinen Reply

  Ihailen tanskalaisen sisustuksen rentoutta ja selkeyttä.

 10. Ihailen kunkin talon aikakauteen yhdistyviä sisustuksia. Erityisesti pidän vaaleasta suomalaisesta pohjasta jossa pienenä lisänä epämuodikkaita värejä, klassikoiden ohessa sekä anonyymejä että tuoreita nuorten suunnittelijoiden kalusteita, maalauksia, ja mieluusti myös tanskalaisilta ja ruotsalaisilta opittavaa rentoutta.

 11. Helena Karihtala on myös yksi minun lempi sisustussuunnittelijoita ja olinkin todella iloinen kun näin että tämä kirja oli tulossa! Itseäni miellyttää eniten ajaton, selkeä sisustus modernilla vivahteella, joka ei kuitenkaan ole liian kliininen tai persoonaton.

 12. Pidän selkeästä skandinaavisesta tyylistä yhdistettynä printtikuvioihin. Värimaailma rauhallinen pienin värikkäin maustein.

 13. Klassinen sisustus, jossa ripaus rentoa boheemia meininkiä. Helena Karihtala on myös minun suosikkejani suomalaisista sisustussuunnittelijoista.

 14. Minun ihannesisustuksestani löytyy kerroksellisuutta – sekä oman elämän varrelta että suvusta. Mikä sen mukavampaa kuin uuden elämän saanut vanha huonekalu skandinaavisen pelkistetyssä valkoisen valoisassa kodissa. Huonekalut kertovat tarinaa ja muistuttavat heistä, jotka eivät enää kuulu jokapäiväiseen elämäämme. Samalla tietty rosoisuus luo kodikkuutta.

 15. Moi!

  Minua inspiroi koti, joka näyttää siltä että siellä asuu haaveileva visionääri. Kodit, jotka iskevät minuun, näyttävät kaikki aina erilaisilta. Sitäpä juuri haenkin, erilaisia toteutustapoja siihen omaan kotiin. Kun sisustaja saa kotiin sen tunnun että tää on ihan selvästi jonkun oma tyyli, tää ei seuraa muita tai muiden ohjeita, on minulle se heikko kohta!

  Osaan kyllä totta puhuen innostua kaikenlaisista sisustuksista, jopa minun mielestä alunperin ”rumista” kodeista. Paneudun erilaisiin sisustuksiin, tutkin niitä ja makustelen pitkäänkin.

  Sisustus on taiteenlaji, joka vie mukanaan ja tällainen herkkä ihminen on vaikuttunut kaikenlaisista tyyleistä.

 16. Ihailen sisustusta, jossa on ns. rento ote elämään. En pidä kliinisen valkoisista sisustuksista, joista puuttuu se jokin mutta toisaalta myöskään kovin kirjavat ja tummat sisustukset ei myöskään puhuttele. Helena Karihtalan sisustuksesta olen aina pitänyt, niissä on sitä oikean elämän makua menemättä yli.

 17. Ihailen skandinaavista, ajatonta ja klassista sisustusta. Tanskalaiset osaavat sen jotenkin niin hyvin. Helenan tyyli sisustaa miellyttää omaa silmääni ja kirjasta saisin varmasti ideoita omaan kotiinkin.

 18. Rakastan vanhoja jugend -aikaisia kivitaloja, joissa on korkeat huoneet ja leveät ikkunalaudat. Uusilla pinnoilla, vanhaa tyyliä kunnioittaen ja rennon ajattomalla sisustuksella varustettu asunto kivitalossa olisi unelmani!

 19. Skandinaavinen ajaton valoisa sisustus on lähtökohdiltaan se sisustus, jota ihailen. Vielä kun siihen yhdistyy mallikkaasti trendit, industrial-henkisyys ja vanhat tavarat niin ollaan aika lähellä unelmien sisustusta. Viime aikoina olen lisäksi erityisesti ihastellut aitojen materiaalien käyttöä sistustuksessa.

 20. Selkeä skandinaavinen sisustus on mieleeni, mutta ei kuitenkaan liian pelkistetty musta-valkoinen. Myös persoonallisuutta täytyy olla mukana.

 21. Ihailen sisustusta joka ei ole liian harkitun oloinen vaan rento ja kerroksellinen. Vaaleat harmoniset värit ja selkeät linjat ovat myös mieleeni.

 22. Oi tämä arvonta kolahti heti! Pidän modernista ja skandinaavisesta sisustuksesta, jossa on omaperäisyyttä, kerroksellisuutta ja ripaus rentoutta 🙂

 23. Tykkään vanhoiden esineiden ottamisesta osaksi modernia sisustusta. (:

 24. Vaikeaa ajatella sisustusta irrrallisena asiana tilasta, arkkitehtuurista ja aikakaudesta. Mikään sisustus ei toimi, jos henki on eri kun miljöön. Tulee päälleliimattu toimimaton kokonaisuus. Eriasia on sitten millaisessa tunnelmassa sitten itse viihtyy. Helena on myös minun suosikki .

 25. Ihailen sisustusta, jossa näkyy sisustajan persoona. Itse panostan väreihin, koska niillä saa iloa elämään.

 26. Mukana ihanassa arvonnassa!

  Pidän skandinaavisesta sisustuksesta, ja tavaraa ei myöskään saisi olla liikaa 🙂

 27. Melko modernia, mutta kuitenkin persoonallista. Sellaista, jossa on yksinkertaista uutta ja jotain persoonallista vanhaa sekä seesteiset värit.

 28. Oma tyyli on skandinaavinen, mutta tykkää katsella ja ihailla kaikenlaisia koteja ja tyylejä 🙂

 29. Skandinaavinen vaalea ja selkeä sisustus. Kukat ilahduttavat myös aina.

 30. Moderni skandinaavinen sisustus pienellä ”luksuslisällä” on lähimpänä omaa sisustusmakuani. Pidän myös persoonallisesta otteesta sisustuksessa, joten monentyyliset sisustukset miellyttävät myös.

 31. heidimarianna Reply

  Minua inspiroi skandinavisuus, selkeys, ajattomuus ja vaaleus.. Niitä kohtihan se oma tyylikin muuttuu pikkuhiljaa 🙂

 32. Selkeälinjaisesta skandinaavisesta tyylistä, jossa mukana teollisuushenkeä ja yksityiskohtia. Helenan sisustustamat kodit kehdissä rai telkkarissa on ollu mieleen

 33. Teidän kotiin tiivistyy ihailemani sisustus! Modernia vaaleaa mutta persoonallisia yksityiskohtia ja ripaus värejä 🙂

 34. Suosin selkeää ja modernia tyyliä, skandinaavista siis:) Helena Karihtalan maku on pettämätön ja siksipä haluaisin tuon uuden kirjan.

 35. Minua viehättää rauhallinen sisustus persoonallisella vivahteella. En osaisi asua kovin värikkäässä tai täyteen ahdetussa kodissa. Less is more 🙂

 36. Ihailen ajatonta, skandinaavista sisustusta. Mielestäni sisustuksessa saavat näkyä lasten värikkäät lelut ja piirrustukset. Kun sisustuksen pohja on rauhallinen ja harkittu, ei kokonaisuudesta tule levoton, vaikka väriä löytyykin.

 37. Kyllä musta-valkoinen skandinaavinen, mutta persoonallinen sisustus kiinnittää minun huomion.

 38. Ennen haaveilin vanhasta taloista ja tavaroista. Nyt on nykyisen rivarin myötä maku muuttunut skandinaaviseen suuntaan. Tykkään selkeistä kodeista joissa kivoja oivalluksia.

 39. Tykkään itse aikaa ja kulutusta kestävästä, yksinkertaisesta, luonnonmateriaaleja hyödyntävästä ja rennosta tyylistä. Toisaalta ihailen persoonallisuutta ja omasta linjasta tinkimättömyyttä; johdonmukaista kokonaisuutta jolle voi sanoa vau, vaikkei sisustus olisikaan sitä omaa tyyliäni.

 40. Pidän monen sisustajan tyylistä ja Helena Karihtala on yksi suoiskeistani.

 41. Helenan sisustustyyli on mieleeni. Pidän selkeydestä ja ajattomuudesta.

 42. Oi, oi Karihtala on suosikkina, samantyylinen kuin Valanti. Maku heillä on pettämätön.

  Kliseistä kyllä, tykkään sisustuksesta, jossa uusi ja vanha, arvokas ja edullinen, artek ja ikea yhdistyvät kodikkaaksi harmoniaksi. Väritys on neutraali ja sävyt pääosin kylmiä maanläheisiä ja mukanna ripaus mustaa, vanhaa patinoitunutta puuta, valkoista maalattua paneelia, rottinkia … Matto voi olla värikäs itämainen. Viherkasveja muutamia, seinillä tauluja, kynttilöitä, kukkia. Omassa kodissani on juuri tällaista ❤

 43. Tykkään valkoisen, harmaan, hiekan ja mustan, sekä vaalean puun sävyjä yhdistelevästä melko skandinaavisesta tyylistä, jossa on ripaus hotellia osta luksusta. Jo lopettaneen Magnolia by Mia -blogin tyyli kolahti täysillä!

 44. Satuelämää Reply

  Pidän klassisesta ja ajattomasta sisustustyylistä. Ihannoin myös Alvar Aallon arkkitehtuuria ja Art Decoa. Mielestäni hyvin sisutettu koti on sellainen, joka on asukkaidensa näköinen, ei ”sisustuskatalookimaista”…

 45. Tämä olisi varmasti ihana kirja. Ihailen harmoonisia sisustuksia, joissa on aina joku pieni persoonallinen juttu. Värien eri vivahteiden käyttö yhdessö on aina juttu, mihin kiinnitän huomiota.

 46. Pidän vanhan ja uuden yhdistämisestä, harmonisista väreistä, toimivuudesta, luonnonmateriaaleista ja aikaa kestävästä sisustuksesta. I

 47. Pidän skandinaavisesta sisustustyylistä ja rakastan sisustuskirjoja ja -lehtiä.

 48. Vaaleasta,selkeästä mutta kuitenkin kaipaan sisustukseen myös lämpöä ja eri vuoden aikojen mukaan vähän väriäkin.

 49. Selkeä, ajaton, rento ja tyylikäs sisustus on mieleeni! Myös kodikkuus on tärkeää! Koti on elämistä ja viihtymistä varten. Selkeään ja ajattomaan perustaan on helppo muuttaa sisustusta vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaan.

 50. Rakastan skandinaavista, selkeää, rauhallista, siistiä sisustustyyliä. Väreistä musta, valkoinen ja harmaan sävyt.

 51. Pidän vaaleasta ja ajattomasta sisustuksesta jota on helppo muunnella.

 52. Ehdin kirjan jo tilata, mutta tämä olisi hyvä lahja ystävälle!

  Ihailen ajattomia sisustuksia; kalusteita jotka kestävät aikaa, neutraaleja värejä mielellään maanläheisin sävyin, luonnonmukaisia tekstiilejä. Varmaan skandinaavinen ja selkeä sisustus kuvaa parhaiten omaakin tyyliä.

 53. Simppeli, hengittävä, tyylikäs ja kodikas sisustus saa sydämen sykkimään! Se, että sisustuksen ansiosta kodissa on helppo olla, hengittää ja rakastaa elämää ja läheisiään. Onnistunut sisustus kuvastaa kodin sielua eli asukkaitaan.

 54. Karihtalan tyyli on myös minun mieleeni, kuten myös tyyli jota Valkoinen Harmaja edustaa. Hillitty ja harmoninen, sitä mikä tällä hetkellä on kovasti pinnalla.

 55. Pidän vaaleasta ja selkeästä sisustuksesta jota on piristetty väreillä.

 56. Skandityylistä tykkään, erityisesti tanskalaisesta rennosta meiningistä.

 57. Pidän värikkäistä mutta harmonisista sisustuksista, joissa ole liikaa tavaraa.

 58. Mirjami Hytönen Reply

  Skandinaavinen, erityisesti tanskalaistyyppinen sisustus miellyttää silmää. Omaperäisyys myös.

 59. Pidän yksinkertaisesta ja selkeästä sisustuksesta, jonka värisävyt ovat maanläheisiä.

 60. Skandinaavinen sisustus maustettuna vanhoilla huonekaluilla ja värikkäillä tekstiileillä.

 61. Selkeä, ajaton ja käytännöllinen sisustus on mieleeni, unohtamatta pientä pilkettä silmäkulmassa.

 62. Ihailen sisustuksessa kekseliäisyyttä, persoonallisuutta ja arjessa toimivuutta.

 63. Melko klassisesta ja ajattomasta tyylistä. Ruotsalaiseten rento tapa sisustaa ihastuttaa.

 64. Ihailen hyvin monentyyppisiä, mutta itselleni valitsisin aika modernin ja pelkistetyn.

 65. Ajaton, rento, toimiva, vaalea, hauska, kekseliäs ja yllättävä. Omassa kodissa tykkään myös siitä, että sisustus kertoo siitä, kuka siellä asuu. Myös muilla tykkään siitä, että jotain persoonallista ja omaa on mukana. Ei siis pelkkä kuvastokoti, jossa kukatahansa voisi asua.

 66. Pidän ajattomasta ja sopivan persoonallisesta tyylistä. Helena on myös mun suosikki!

 67. Skandinaavinen & ajaton sisustus ja maanläheiset sävyt ovat mieleeni. Pientä kerroksellisuutta saa olla ja erilaisia pintoja. Toivottavasti onni potkaisis, olen aina pitänyt Helenan tyylistä ja kirjakin varmaan sen mukainen 🙂

 68. Kiva arvonta. Karihtala on taidokas, ihailen hänen tyyliään. Pidän vaalean, harmaan ja mustan sävyistä sisustuksessa. Rentoa ja kodikasta pitää olla. Kukkia myös tottakai.

 69. Toivottavasti onni olisi myöden..!

  Oma tyylini on ajaton ja skandinaavinen.

 70. Vaaleita sävyjä ja sopivasti uusia ja vanhoja kalusteita sekaisin, sopivasti tavaroita, liika ja liian vähän ei ole mieleeni.

 71. Rauhallinen on mun mieleen, mutta mahdollisimman paljon second handia on ihana käyttää 🙂

 72. Sisustusmakuni on monipuolinen. Persoonalliset ja yllättävät ratkaisut kiehtovat. Kirja olisi ihana!

 73. Jaana Nyström Reply

  Aikaisemmin valkoiset sisustukset puhuttelivat eniten. Nyt kaipaan jo vähän väriä.

 74. Helena on tosi taitava, olen ihaillut vuosia hänen kauniita luomuksiaan.

 75. Pidän vaaleasta sisustuksesta. Tanskalainen sisustustyyli on erityisesti mieleeni.

  Olen aina pitänyt Helena Karihtalan suunnittelemista sisustuksista. Aivan ihania.

  Nähdessäni mainoksen kirjasta ajattelin hankkivani sen heti.

  Toivottavasti minulla on arpaonnea!

 76. Rauhallinen ja paljon vaaleita sävyjä on mieluista kateltavaa 😉

 77. Rakastan boheemia ja värikästä sisustusta, mutta ihailen taidokkaita koteja, joista pehmeät värit sulautuvat toisiinsa. Omassa kotona pitää kuitenkin löytyä kontrasteja!

 78. Ominta on skandinaavinen, rento, vaalea, jossa on ripaus jotain vanhaa.

 79. Pidän kodikkaasta sisustuksesta, jossa on tarkkaa harkittuja huonekaluja ja tekstiilejä

 80. Ajaton ja persoonallinen skandinaavinen sisustus. Vaaleat ja hillityt värit joita voi tehostaa tummemmilla väreillä. Helena Karihtalan kirjassa uskoisin olevan vinkkejä yhtenäisen sisustuslinjan löytämiselle.

 81. Sopiva sekoitus uutta ja vanhaa on mieleeni. Selkeää mutta kodikasta pitää olla.

 82. Moderni, minimaalinen, käytännöllinen mutta kaunis ja ennen kaikkea kodikas<3

 83. Tykkään meidän perheellä kotoisasta, rennosta ja skandinaavisesta tyylistä. Muiden kodeissa ihailen todella monenlaisia tyylejä, kunhan niissä on jonkinlainen juju.

 84. Ihailen skandinaavista vaaleaa sisustusta, mutta sisustuksessa saa kuitenkin olla rönsyilyvyyttä. Tärkeintä on mielestäni se, että sisustus on asujan tyylinen ja hän pitää siitä itse. Ihailen myös taiteen käyttöä sisustuksessa, kunhan se sopii muuhun tyyliin. Viherkasvit ja leikkokukat tuovat ihanaa piristystä yksinkertaiseenkin sisustukseen.

 85. Oi, tämä kirja tulisi kyllä kovaan käyttöön! Selkeälinjainen skandisisustus on mieleen, jossa mielellään näkyisi kuitenkin myös kerroksellisuus ja eri aikakausien kotimaiset klassikot pääsevät edukseen.

 86. Tykkään pääosin vaaleasta skandinaavisesta sisustuksesta, sekoituksesta designia, Ikeaa ja kirpparilöytöjä 🙂 Peukut pystyssä arvontaan!

 87. Kaija Brander-Maunu Reply

  Pidän selkeästä, ajattomasta sisustuksesta, jossa on ripaus vanhaa joukossa. Haaveilen laadukkaista huonekaluista, mitkä kestäisivät jopa tuleville sukupolville.

 88. Tykkään selkeästä, skandinaavisesta sisustuksesta, joka on toteutettu rennolla otteella tila ja sen mittasuhteet huomioiden.

 89. Oj det finns så mycket fint skandinaviskt…gärna designmöbler som håller i längden så behöver man inte byta ut. Gillar också orientaliska mattor, mixar fritt.

 90. Sisutuksessa pidän rennosta tyylistä jossa on sopivasti vanhaa ja uutta. Kodissa saa näkyä kerroksellisuus ja elämän jäljet. Värejä saa olla sopivasti. T. Arja

 91. Huippu arvonta! Itse pidän skandinaavisesta tyylistä höystettynä persoonallisilla ja ajattomilla ratkaisuilla, värejäkin saa jonkin verran näkyä. Arvostan kotimaisuutta ja meidän taitavien suunnittelijoiden luomuksia.

 92. Skandinaavinen, ripaus klassikoita, muutamat väripilkut ja itselle mieleistä taidetta seinällä.

 93. Pidän selkeästä, jopa minimalistisesta sisustuksesta, joka on värimaailmaltaan rauhallinen, ja joka kestää aikaa. On hyvä jos sisustuksessa on yhdistelty uutta ja vanhaa, eikä kaikkea ole hankittu kerralla uutena.

 94. Silmä lepää mieluisimmin skandinaavisessa tyylissä: pelkistettyä, mutta kotoisaa. Plussaa saa ripaus emännän/isännän omaa tyyliä, ettei koti ole ”kuin pakasta vedetty”.

 95. Monenlaiset sisustukset ovat kauniita, mutta omassa kodissa miellyttää skandinaavinen ja aika pelkistettykin tyyli.

 96. Rakastan pohjoismaista luonnonläheistä sisustusta jossa näkyy asukkaan persoonallisuus ja oma final touch…

 97. Melko minimalistinen ja moderni sisustus on mieleeni. Saa siinä ripaus kodikkuuttakin olla.

 98. Ajaton, klassinen, kodikas. Sen voi toteuttaa monella eri tyylillä kulloistenkin mieltymysten mukaan. Haaveilen että eläkepäivillä pääsisin asumaan ja sisustamaan vanhaa kivikerrostalo-osaketta…jugendtyylinen sellainen.

 99. Oih, mikä arvonta!

  Ihailen sisustuksessa kylmän ja pehmeän yhdistelmää, kuten rouhean betonin ja pehmeän puun tai kankaan taidokasta yhdistelyä. Myöskin luonnonmateriaalit ja omaperäinen itse nikkaroitu diy on lähellä sydäntä.

 100. Pidän harmonisesta ja tyylikkääsä sisustuksesta. Jossa on jotain omaperäistä. Niitä pieniä asioita ja yksityiskohtia jota ei löydy muualta. Yllätyksellisyyttä.

 101. Ihanoin koteja, joissa näkyy kodin omistajan persoona. Kaikki persoonalliset ratkaisut eivät voi miellyttää jokaista, mutta tärkeintä, että kodin omistaja pitää ratkaisuistaan

 102. Selkeän skandinaavisesta jollain pienillä persoonallisilla jutuilla.

 103. Skandinaavinen selkeä tyyli Lisäksi jotain persoonallisia juttuja

 104. Selkeää ja ajatonta tyyliä.Oma persoona tulee näkyä sisustuksessa.

 105. Selkeä ja vaivaton sisustus, jossa oma persoona saa näkyä. Tärkeintä on, että itsestä tuntuu kotoisalta ja levolliselta!

 106. Ihana kirja! Olen itse vasta aloitteleva sisustusintoilija ja löysin upean blogisi ihan äskettäin. Sitä on ilo lukea ja visuaalisesti esteettisistä kuvistasi saan vinkkejä omaan puuhasteluuni. Kiitos näistä! Kevätriemua!

 107. Skandinaavinen, selkeä, klassinen, mutta sopivasti rento sisustus persoonallisilla yksityiskohdilla ja ripauksella väriä on eniten minun makuuni!

 108. Tämä kirja olisi tosi mieleinen. Ihailen sisustuksia, joissa näkyy persoonallisuus ja mittasuhteet ovat kunnossa.

 109. Sari Korhonen Reply

  Koti kaipaa uusia valoisia ideoita. Tämä kirja tulisi tarpeeseen

 110. Tiia Karjalainen Reply

  Tykkään selkeästä mutta ei liian steriilistä tyylistä. Vaaleasta, jota on pienesti höystetty jollain värillä. Myös siisti koti on aina kaunis!

 111. Kaunis sisustus on harmoninen ja selkeä, sähäköillä yksityiskohdilla 🙂

 112. Minulla on itselläni tietynlainen sisustusmaku, mutta saatan ihailla monenlaisia sisustuksia. Mielestäni tärkeintä on, että koti näyttää asukkaaltaan ja sisustus on tietyllä tapaa oman persoonan jatke.

 113. Minulla on itselläni tietynlainen sisustusmaku, mutta saatan ihailla monenlaisia sisustuksia. Mielestäni tärkeintä on, että koti näyttää asukkaaltaan ja sisustus on tietyllä tapaa oman persoonan jatke. Rauhallisuutta ja siisteyttä arvostan, mutta myös muunlainen koti voi olla kaunis.

 114. Ihailemani sisustus on skandinaavinen vaalea ja selkeä persoonallisesti tallennettu. Saa olla kerroksellisesti rakennettu tai käyttää väriä. Kunhan kaikki näyttää silmään hyvältä ja on omistajalleen mieluinen.

 115. Kauniisti ja kodikkaasti käytännöllisä sisustusta, josta huokuu perheen/asukkaan tarinaa, skandinaavisen sisustuksen lähtökohdista.

 116. Skandinaavinen, ajaton ja kodikas sisustus, jossa modernien kalusteiden seassa sopivasti vanhaa, on minun mieleeni.

 117. Pelkistettyä ja rauhallista sisustusta, lempeitä värejä ja vihreitä kasveja, ei liikaa tavaraa.

 118. Pidän monenlaisista sisustuksesta. Parhaita ovat sellaiset, jotka näyttävät rakentuneen elämän mittaan, vaikka olisivat uusia.

 119. Vaalea, selkeä sisustus viehättää. Ei romuläjiä eikä liikaa tavaraa. Meillä on tietysti aivan päinvastaista.

 120. Eniten kiinnitän huomiota lattiamateriaaliin ja listoihin. Lisäksi pidän tärkeänä, että sisustuksessa on aina jotain puhdasta valkoista.

 121. Sisustus jossa käytetään sekaisin uutta ja vanhaa, selkeä, kodikas ja harmoninen vetoaa minuun.

 122. Minun makuuni on tyyli, jossa yhdistyy tyylikkyys, selkeys, designklassikot, uusi, vanha sekä murretut sävyt.

  Karihtalan tyyli on lähellä omaani ja tuosta kirjasta saisin varmasti vinkkejä omaan kotiini.

 123. Salaa kadehdin boheemia tyyliä, väriä ja eri pareja, vaikka oma koti ei aivan sille näytäkään.

 124. Skandinaavinen tyyli miellyttää. Yksinkertaista, ajatonta ja niukasti tavaraa. Väriä sisustukseeni tuovat ihanat Marimekon kuosit ja värit tyynynpäällisissä ja pöytäliinoissa.

 125. Sisustus syntyy ajan mukana, tälle vuosikymmenellä olemme rakentaneet vapaa-ajan asunnon ja muuttaneet pieneen kolmioon 20 vuoden omakotitaloasumisen jälkeen.

  Tuntuu kuin nämä kodit eivät olisi sisustuksen puolesta koskaan valmiita vaan aina tulee uusia ajatuksia kerroksellisuus on tärkeää ja omat esineet, vaikkakin skandinaavinen onkin se ns johtotähti

 126. Skandinaavinen sisustustyyli on suosikkini. Vaaleat luonnonläheiset värit ja luonnon materiaalit. Yksinkertaiset muodot ilman krumeluureja miellyttävät eniten silmääni. Moderni mutta lämmin tunnelma pienellä ripauksella desingklassikoita olisi unelmani.

 127. Pidän ajattomista sisustuksista. Sellaisista, joissa on taidolla sekoitettu eri juttuja ja kaikki näyttää toimivan hyvin yhteen.

 128. Rentoa, siistiä, sisustuksessa näkyy ajan kerrokset. Klassikkoja ja löytöjä sopivassa suhteessa.

 129. Ajattomuus ja kerroksellisuus ovat mieluisia elementtejä sisustuksessa. Ja tietynlainen rentous/vaivattomuus, kaiken ei tarvitse olla täysin tiptop 🙂

 130. Ihailen mutkatonta ja rentoa sisustusta joka on asukkaan itsensä näköinen

 131. Sisustuksessa saa olla vähän vanhaa uuden seassa. Selkeä ja ajaton.

 132. Vaalea skandinaavinen jossa ripaus tummia värejä.Tärkeää ajattomuus, helppous ja käytännöllisyys.

 133. Luonnonmateriaaleja (villaa, pellavaa, aitoa puuta…), tanskalaisia vintage-kalusteita, murrettuja luonnonläheisiä sävyjä ja taidetta.

 134. Luonnon materiaalit ja siitä syntyvä rouheus, selkeys ja lämmin henkisyys saavat mielenkiintoni heräämään.

  Sisustaminen on ihanaa ja olisi kiva päästä tuota kirjaa lukemaan ja inspiroitumaan!

 135. Rento ja tyylikäs on myös minun makuuni. Tanskassa osataan yhdistää nämä mainiosti.

 136. Ihailen skandinaavisen kodikasta sisustusta. Luonnonmateriaalit, sopiva rouheus yhdistettynä pieniin ylellisiin yksityiskohtiin. Kontrastit puhuttelee. Helena Karihtalan sisustukset ovat myös olleet suuri ihailun kohteeni jo T.I.L.A. -ohjelman ajoilta. Kirja olisikin kovin mieluinen. Jokatapauksessa se täytyy kotiuttaa.

 137. Hei, skandinaavista, modernia ja vaaleaa sisustusta. Ei liian kliinistä, koti ei ole huonekalukuvasto. Oma kotini on omannäköinen, skandinaavinen, rauhallinen ja täynnä omannäköistä, kerroksia. Sisustaminen on mukava asia, ei liian vakavaa,

  Sari

 138. Elämän makuinen kerroksellinen, perustanaan skandinaavisen pelkistetty sisustus on eniten mieleeni. Aivan ihana arvonta!

 139. Ihana arvonta jälleen! Pidän kovasti ajattomasta, modernin niukasta sisustustyylistä jossa värinä on valkoisen eri sävyt.

 140. Carita Äikäs Reply

  Rakastan yksinkertaista, skandinaavista sisustusta, mukana voi olla ripaus romantiikkaa, uutta ja vanhaa. Selkeitä värejä höystettynä yhdellä väripilkulla vuodenaikojen mukaan. Kauniita tauluja ja valaisimia, tyynyjen pehmeyttä, niin että kokonaisuus toimii❤❤

 141. Ei liikaa tavaraa, mutta uutta ja vanhaa voi olla yhdistettynä. Asukkaan persoonallisuus saa näkyä myös sisustuksessa. Helena on yksi suosikkini sisustussuunnittelijoista, varmasti upea kirja!

 142. Rento, kodikas, hieman boheemi tyyli on josta tällä hetkellä pidän!

 143. Tykkään ajattomasta sisustamisesta. Sisustuksessa pitää olla persoonallisuutta ja kodikkuutta. Rauhalliset värit on myös minun mieleen.

 144. Sirkka Wirpi Reply

  Arvostan modernia, yksinkertaista, musta-valkoinen-harmaa -linjaa. Näistä huolimatta kodissa pitää olla kuitenkin se punainen lanka. Olen hiukan kaksisuuntainen koska Helsingissä on modernia ja v. 1938 rakennettu torppa on myös moderni tietyllä tavalla mutta seinät on jätetty piilukirveen jäljille.

 145. Kati Väisänen Reply

  Pidän skandinaavisesta, harmonisesta, pehmeän kodikkaasta sisustuksesta, jossa saa olla joitain erikoisia ”juttuja” tuomassa iloa tasaiseen tyyliin.

 146. Pidän skandinaavisesta ja ajattomasta sisustuksesta, vaaleasta värimaailmasta.

 147. Ajaton ja selkeä sisustus on myös minun mieleeni, ja siksi sinun blogisikin on seurannassa. 🙂 Pidän kuitenkin myös siitä, että asukkaiden oma ilme näkyy, eikä olla menty trendien tai liikaa sääntöjenkään mukaan. Persoona saa näkyä!

 148. Pidän hillitystä skandinaavisesta sisustuksesta, jossa saa olla rikkovia pintoja ja materiaaleja. Kokonaisuus täytyy kuitenkin olla harmoninen.

 149. Vaalea, skandinaavinen ja simppeli tyyli on eniten mieleeni! 🙂

  Kiva arvonta, toivottavasti onni suosii! 🙂

 150. Ajaton ja rento! Siinä kaksi tärkeintä suuntaviivaa sisustuksessa.

 151. Ihailen ajatonta ja skandinaavista sisustusta kuitenkin niin, että sisustus ilmentää asukkaiden mielenkiinnon kohteita. Tärkeintä sisustuksessa on että se saa kodin tuntumaan kodilta.

 152. Kodikas, rauhallinen, ajaton ja tyylikäs sisustus on minun makuuni!

 153. Pidän skandinaavisesta sisustustyylistä, jossa ei ole liian paljon tavaraa vaan tilaa.

 154. Pidän vaaleasta, selkeästä ja melko vähäeleisestä sisustuksesta. Laadukasta ja aikaa kestävää. Kodista, joka on helppo pitää puhtaana.

 155. Onpa muuten vaikea vastata, täytyy ihan miettiä omaa sisustusmakua ja miten sitä kuvailisi. 🙂

  Pidän sisustuksista missä näkyy asukkaan oma persoona ja elämä. Pidän pienistä yksityiskohdista millä on myös tarina. Taidokkaasti kunnostetut vanhat huonekalut miellyttää silmää moderninkin sisustuksen lisänä. Ei saa olla liian pelkistettyä mutta ei liian runsaskaan. 🙂

 156. Ihailen sisustusta, jossa näkyy näkyy kodin omistajan persoona. Se voi olla kerroksellista, skandinaavista tai jotain mitä en itselle ottaisi, mutta josta huokuu lämpöä.

 157. Pingback: Sisustusuutiset 18/2017 - Valkoinen Harmaja

 158. Yksinkertaista ja selkeää, jossa mukana luonnonläheisiä sävyjä valkean lisäksi 🙂

 159. Minä tykkään selkeästä sisustuksesta. Harmoonisia sävyjä, klassikoita joiden joukossa uudempaa mallistoa. Esimerkiksi teillä on mielestäni todella kaunis koti <3

 160. Pidän sisustuksesta, jossa on uskallettu käyttää katseenvangitsijoina ja huomiota herättävänä elementtinä myös kirkkaita värejä. Itselläni tällä hetkellä 70-luvun sininen nojatuoli.

 161. Itse pidän modernin skandinaavisesta. Valkoinen sisustus, höystettynä mustalla ja puulla. Ja tietysti värejä tuon vaihtuvilla tekstiileillä

 162. Vaalea, selkeä skandinaavinen sisustustyyli ripauksella kerroksellisuutta vintagea / perintökalusteita. Helenan työt herättävät huomiota ja ovat olleet hyvin mieleisiä. Tähän kirjaan pitää tutustua

 163. Tykkään skandinaavisestä sisustuksesta, joka ei ole kuitenkaan liian harkittua!

 164. Pidän skandinaavisesta sisustuksesta rennolla ottelua. Valoisaa vaaleaa, valkoista, vähän puuta ja ripaus mustaa tuomaan kontrastia.

 165. Kodikasta, mutta selkeää sisustusta ihailen. Vaaleus ja valoisuus on kaunista.

 166. Vaalea ja valoisa sisutus, puuta ja luonnonmateriaaleja. Ajattomia klassikoita maustettuna kirppislöydöillä..

 167. Tykkään kovasti vaaleasta yleisilmeestä sisustuksessa, lämpöä siihen tuo harmaan ja mustan sävyt. Tyylisuuntaus kotona on moderni, meidän näköinen kokonaisuus 🙂 Tuo kirja olisi kyllä ihana saada omaksi!

 168. Pidän valoisasta ja yksinkertaisesti ajattomilla designklassikoilla sisustetusta kodista. Valkoista, harmaata, mustaa ja puun väriä. Isoja väripilkkuja ei meiltä löydy.

 169. Skandinaavinen, luonnonläheinen, harmoninen värimaailma on minun juttuni sisustuksessa.

  Tuoreita leikkokukkia löytyy myös lähes aina pöydiltäni 🙂

 170. Vanhaa ja uutta yhdisteltynä, kukkia esillä ja julisteita seinällä

 171. Huokailen aina minimalistisen sisustuksen perään. Rakastan selkeää arkkitehtuuria. Siistit ja selkeät linjat saavat minut ihastelemaan. Omaan kotiini haluan kuitenkin pehmeämmän ja lämpimän tunnelman. Pidän puusta ja meille pohjoismaalaisille ominaisesta vaaleudesta.

 172. Ihailen sisustuksia, jotka kestävät aikaa, mutta näyttävät silti aina tyylikkäiltä, kodikkailta ja trendikkäiltä. Ihailen ihmisiä, jotka osaavat toteuttaa tämän keräämällä kotiinsa pikku hiljaa kauniita esineitä, luoden kerroksellisuutta ja mielenkiintoa koteihinsa. 🙂

 173. Pidän rauhallisesta sisustuksesta, jossa on käytetty luonnon materiaaleja kuten puuta ja kiveä. Sisustus ei saa olla persoonaton, vaan on virkistävää jos siinä on mielenkiintoisia yksityiskohtia. Kirjasta olisi minulle varmasti hyötyä tulevassa taloprojektissa 🙂

 174. Skandinaavinen tyyli, jossa tulee asukkaiden persoonallisuus myös esille.

 175. Mun on helpoin vastata näin, että tykkään sellaisista sisustustyyleistä, jollaiset on esimerkiksi Muoti mielessä – Annella, Coco sweet dreams -blogissa, Pihkalassa ja tietysti täällä! Yhdistävinä tekijöinä ainakin vaaleus ja sopivasti annostellut klassikot. Omassa kodissa ne toteutuvat aina vähän tilanteen ja rakennuksen tyylin (jne…) mukaan. Kiitos arvonnasta!

 176. merja hämäläinen Reply

  Mun lempparisisustus on sekoitus vähän kaikesta. Kirppislöydöistä, väreistä, rouheesta teollisuustyylistä, mustasta, viherkasveista…

 177. Skandinaavisen ajaton, luonnonläheiset värit ripauksella kirkasta värimaailmaa.

  Rakakstan puuta, pellvaa, kiveä ja muita luonnon materiaaleja.

  Viherkasvejakin löytyy 30 kpl.

 178. Ihailen selkeää ja yksinkertaista sisustusta, johon on saatu kuitenkin myös omaa luonnetta tai kädenjälkeä esiin.

 179. Ihailen vaaleaa, harmonista, silmälle kaunista ja kropalle käytännöllistä ajatonta, trendein muokattavaa sisustusta. Juurikin Helenan sisustustyyliä rakastan!

 180. Ihastelen hyvinkin erilaisia sisustuksia, joskin omassa kodissani pidän ohjenuoranani ajattomuutta, kokonaisuutta ja erilaisten materiaalien luontevaa yhdistelemistä. Mitään värien ilotulitusta ei ole luvassa, mutta hivenen väriä ja samalla trendejäkin tuon sisustukseen mieluusti muun muassa astioilla, tekstiileillä ja tauluilla. Taulut tuovat mukanaan omaa historiaa ja kivaa persoonallisuutta sisustukseen. Huonekalut valitsen siten, että ne ovat ajattomia ja kestävät kulutusta ja elämää. Helenan sisustuksia yhdessä paketissa – kovin houkuttelevaa!

 181. Pidän sisustuksessa harmaan eri sävyistä ja valkoisesta. Arpaonnea koettelemaan,luen mielelläni sisustuskirjoja.

 182. Ihana arvonta. Pidän sisustuksessa kerroksellisuudesta ja selkeydestä, siitä, että sisustus ei ole syntynyt kerralla. Taide ja esineet tuovat persoonallisuutta.

 183. Vaalea sisustus on mieleiseni ja hiukan vanhoja huonekaluja mukana antamaan ryhtiä kalustukseen. Kaikki vaaleat ja harmaan sävyt ovat ihania. Tyynyillä,torkkupeittoilla yms.voi tuoda väriä eri vuodenaikoina.

 184. Ihailen sisustusta, jonka perustana toimivat ajattomuus, kepeys, sekä skandinaavisen selkeät linjat, joita rikotaan hakien herkkyyttä tai mahtipontisuutta muotojen ja värien kautta. Tärkeää on, että sisustuksessa on erilaisia ulottuvuuksia. Paras sisustus on mielestäni sellainen, jota katsellessa voi ajatella sisustajan olevan hyvinkin pedantti, mutta silti pilke silmäkulmassa – jossa vastakohdat ovat sylikkäin.

 185. Ihailen monenlaisia sisustuksia, ajattomia mutta persoonallisia. Helena on myös minun suosikkisisustaja 🙂

 186. Ihannesisustukseni on skandinaavisen eleetön ja mutkaton. Pidän vaaleista sävyistä, mutta yhdistän niihin myös luonnon värejä ja -materiaaleja. Haluaisin kotiini kerroksellisuutta, jotta elämä näkyisi. Pelkkä uusi design on vähän tylsää.

 187. Skandinaavinen sisustus miellyttää. Sen mutkattomuus ja selkeys. Pidän vaaleista sävyistä, mutta yhdistän niihin myös luonnon värejä ja -materiaaleja. Haluaisin kotiini kerroksellisuutta, jotta elämä näkyisi. Pelkkä uusi design on vähän tylsää.

 188. Anna Aurinko Reply

  Ihailen rennon boheemeja koteja, sellaisia joissa on eletyn elämän makua.

 189. Ihailen maanläheisistä väreistä sekä persoonallisista kalusteista. Inspiroidun erityisesti Kelly Hoppenin sekä Milla Alftanin sisustustyyleistä, jotka ovat persoonallisia ja täyteläisiä. <3

 190. Pidän vaaleasta skandinaavisesta sisustuksesta. Tästä kirjasta saisi varmasti ihania vinkkejä ja inspiraatiota.

 191. Mielestäni onnistunut sisustus näyttää siltä, että sitä ei ole suunniteltu liikaa. Helena Karihtalalla on tämä taito näpeissä, olisipa kiva saada tuo kirja omaksi!

 192. Ajaton, kerroksellinen ja skandinaavinen. En pidä siitä, että koti näyttää kuin suoraan jostain kuvastosta.

 193. Vaaleea sisustusta jossa on yhdistetty uutta sekä vanhaa sopivasti 🙂

 194. Helenan kirja menee kyllä ostoslistalle, oma arpatuuri kun on niin onneton. Minun sisustusmieltymyksessä yhdistyvät selkeä ja moderni tyyli sekä itselle ja perheelle rakkaat, mukavista muistoista kertovat vanhat esineet.

 195. Vaaleaa skandinaavista ja ajatonta sisustusta, jossa on käytetty luonnonmateriaaleja.

 196. Sisustustyylini taitaa olla sellainen selkeälinjainen, mutta väripisteillä leikittelevä. Uuteen kotiini on tulossa paljon valkoista, harmaata ja mustaa ja koko kodin värinä yllättävissä kohdissa on sitten keltainen. 🙂 Sisustuskirjasta saisi varmasti vielä hyviä ideoita uuteen kotiin

 197. ihailen selkeää ja linjakasta sisustusta, mutta mukana täytyy olla sitä jotain. Vähän rouheaa ja omaperäisyyttä

 198. Ihanaa! Olenkin miettinyt juuri tämän kirjan hankkimista kun olen nähnyt Helenan töitä. Skandinaavista sisustusta ripauksella rustiikkista.

 199. Pidän klassisesta, yksinkertaisesta sisustuksesta. Murretut värit miellyttävät. Ja huonekalujen pitää olla mukavia.

 200. Pidän vaaleahkosta mutta en värittömästä, selkeästä mutta en liian minimalistisesta sisustuksesta. Rosoa, elämää ja boheemiutta haluan nähdä. Jotta yksityiskohdat tulisivat kauniisti esille, kehysten on oltava eleettömiä. Läytännöllisyys ja elämisen mukavuus ovat myös tärkeitä.

 201. Ihailen sisustuksia jotka on toteutettu rohkeasti oman maun mukaisiksi. Tyylejä voi olla monia mutta sellainen sisustus josta löytyy persoonallisuutta on aina sykähdyttävä.

 202. Ihailen modernia sisustusta, jossa on vähän särmää, väriä ja persoona näkyvillä.

 203. Ihailen mid-century modern ja Danish modern -tyylisiä sisustuksia. Mielestäni 50- ja 60-luvuilla tehtiin kauneimpia huonekaluja, minkä lisäksi rakastan aikakaudelle tyypillistä tiikkiä. Pidän murretuista väreistä ja muodoilla sekä materiaaleilla leikittelevistä esineistä. Oma sisustukseni noudattelee tuota linjaa. Pyrin kotonani valoisuuteen ja kotoisuuteen.

 204. Skandinaavinen ja pelkistetty tyyli yhdistettynä johonkin lämpimään katseenvangitsijaan. Olisipa kiva päästä lukemaan ammattilaisen vinkkejä, varmasti täynnä uusia ideoita!

 205. Minä pidän selkeälinjaisesta tyylistä, jossa on taidokkaasti yhdistetty uutta ja vanhaa. Sisustuksessa saa olla hieman kerroksellisuutta. Luonnonmateriaalit on jees!

 206. Pidän sisustuksesta, mikä on värimaailmaltaan rauhallinen, skandinaavinen. Trendit saavat näkyä sisustuksessa, mutta on mukava jos kodissa näkee ”omiakin oivalluksia”. Pidän myös helppohoitoisesta kodista, esim lattioilla ei saa olla liikaa tavaraa. Asiaa pohtiessa tulee mieleen hirveän paljon asioita, tästä voisi kirjoittaa vaikka kirjan 🙂

 207. Sisustuksessa selkeät ja harmoniset värit sekä ajattomuus! On ihana saada omistaa jotain minkä tietää kestävän aikaa

 208. Lanttuleikkuri Reply

  Täällä kun on konmaritettu ahkerasti, ihailen kotia, joka on urakassa päässyt loppuun.

  Tässä osoitteessa siihen menee vielä aikaa. Toivottavasti jouluksi.

 209. Pelkistettyä, ajatonta mutta kuitenkin pienellä twistillä höystettyä 🙂

 210. Paljon valkoista, kaunista pellavaa, pehmeää villaa, kirpputorilöytöjä, kynttilöitä ja kodikkuutta yhdistettynä tyylikkääksi kokonaisuudeksi….. Siinä sisustus minun makuuni!

 211. Ihailen selkeää ja värimaailmaltaan harmonista sisustusta sekä monikäyttöisiä sisustusratkaisuja huonekaluissa ja muissa kodin esineissä. Mitä enemmän käyttöratkaisuja esimerkiksi kirjahyllylle on keksitty sen parempi! Omaan sisustukseen nämä elementit eivät syystä tai toisesta koskaan eksy, vaan oma koti on täynnä värejä sekä sekalaisia huonekaluja sekä tekstiilejä. Kodilta se tuntuu yhtä kaikki, mikä lieneekin tärkeintä 🙂

 212. Skandinaavinen, linjakas, moderni, kodikas ja asujiensa näköinen sisustus miellyttää minun silmääni eniten. Nautin kauniista yksityiskohdista ja designista muun sisustuksen mausteena, mutta ennen kaikkea kodin tulee näyttää kodilta ja ilmentää asujiaan jollain tapaa. On ihana vierailla erilaisissa kodeissa ja tiloissa ja löytää uusia ihastuksia, sopivat ne sitten omaan kotiin tai eivät.

 213. Aikaa kestäviä, selkeä linjaisia sisustuksia, joissa arjen toiminnot on otettu hyvin huomioon.

 214. Skandinaavinen sisustustyyli iskee eniten, mutta ihailen tyylistä riippumatta ajatonta, toimivaa ja kodikasta, asujiensa näköistä sisustusta.

 215. Selkeä ja vaalea skandinaavinen sisustus sykähdyttää. Siihen ei vaan koskaan kyllästy!

 216. Ajattomasta, modernin ja vanhan hyvällä maulla toteutetusta yhdistelmästä. En pidä liiasta valkoisuudesta tai kliinisyydestä, mutta en myöskään kovin räiskyvistä väreistä ja retrotyylistä. Murretut sävyt, puu, metallit, kivi ja muut luonnonmateriaalit ovat suosikkejani.

 217. Ihailen idearikkaita skandinaavisia, moderneja koteja joissa näkyy ajan henki ja omaperäinen kädenjälki.

 218. Ihailen ajatonta skandinaavista sisustusta omaperäisellä twistillä!

 219. Persoonallisia, värikkäitä, tyylikkäitä ja kiinnostavia asioita sisältäviä sisustuksia, joista voi aina löytää jotain uutta ja inspiroivaa.

 220. Vaalealla pohjalla hallitusti värejä ja ripaus mustaa, pikkuisen runsaampaa, tanskalaista hyggeä.

 221. Harmonisia mutta persoonallisia sisustuksia joissa näkyy käsityön jälki.

 222. Muutama talonpoikainen huonekalu, monerniin sekoitettuna, vaaleaa, puuta, kiveä, villaa, pellavaa, selkeää, asukkaan persoonaa unohtamatta.

 223. Ihailen ajattomia skandinaavisia sisustuksia, jotka näyttävät freeseiltä vuosienkin jälkeen. 60-70-luvun tvisti ei ole koskaan pahitteeksi!

 224. Skandinaavinen, moderni ja valoisa sisustus, kasveilla saa tuotua väriä ja raikkautta.

 225. Pingback: Täydellinen sisustus? - Valkoinen Harmaja

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.