Salomo-kesämyrsky jätti jälkensä meidänkin pihalle, vaikka olimmekin ehtineet varautua myrskyyn. Myrsky riepotteli puita ja istutuksia. Takapihan puut ovat vieläkin, lähes viikko myrskyn jälkeen, vähän vinossa. Kukkaset ovat repaleisina ja osa lumipalloheisin kukinnoista irtosi kokonaan. Taisivat ne kirvatkin saada kyytiä…

piha-8283

piha-8274

piha-8276Kuvassa näyttää siltä kuin täällä tuulisi vieläkin, vaikka on ihan tyyntä

piha-8284Juuri istutetut vadelmapensaat eivät onneksi kärsineet pahemmin

piha-8338

piha-8351

piha-8355

piha-8357

Vaikka jotkin jutut ovatkin vähän vinksallaan meidän pihalla, onneksi nurmikon leikkuu sujuu nykyisin rautaisella ammattitaidolla. Sen homman hoitaa nimittäin Husqvarnan Automower-leikkuri, jonka saimme yhteistyön merkeissä toukokuun lopulla. Tuosta vekottimesta olemme olleet kyllä tosi kiitollisia ja sen menoa on seurattu innostuneena. Testikäyttäjien mielipiteitä leikkurista voi käydä kurkkaamassa testaajien omalla sivustolla.

piha-8314

piha-8317

piha-8324

Automower tekee tosi siistiä jälkeä ja on vapauttanut meidät lähes kokonaan ruohonleikkuusta: enää täytyy vain vähän trimmailla pihan reunoja silloin tällöin. Ilman tätä pikkuapuria emme kyllä enää haluaisi olla! Mieskin toteaa lähes päivittäin kuinka hyvä leikkuri onkaan.

Leikkurin asentaja kertoi, että monet antavat Automowerille oman nimen ja siitä tulee leikkimielisesti ikään kuin perheenjäsen. Tuo on helppo ymmärtää, kun leikkurin menoa seuraa. Sadesäällä leikkuria meinaa jopa käydä vähän sääliksi (oikeasti sadesää ei sen menoa haittaa). Mekin olemme ehtineet keksiä sille jo monta nimeä – saa nähdä mikä niistä vakiintuu käyttöön.


Translation: The summer storm Salomo left our trees a little crooked. Flowers are also damaged a little bit. To look at the bright side of life, we have one little helper on our yard: Husqvarna Automower. It is so helpful!

*Husqvarna Automower saatu blogin kautta / Husqvarna Automower is a sponsored gift

Author

5 Comments

  1. Meillä samanlainen sähkölammas, Musti. Todella ihana apulainen, olin hankkimista vastaan mutta kolmen vuoden käyttökokemukseltaan en enää antaisi pois Hirveän seurankipeä se on, tulee aina sinne missä tapahtuu 🙂

    • suvi m Reply

      Meilläkin samaa ”vikaa”: kamu tulee usein kaveriksi sinne missä oleskellaan. 😉 Tosi kiva sen menoa on seurata. Niin hiljainenkin on vielä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.