1. HAY Tray Table / 2. Normann Copenhagen ”Hang on” / 3. Normann Copenhagen ”Heima” / 4. Harry Bertoia ”Diamond Chair” / 5. Ferm Living ”Wire Basket” / 6. HAY ”Hee Bar Stool”

Tällaiset vähän rautalangasta väännetyn näköiset muodot huonekaluissa ja esineissä ovat viime vuosina olleet hyvin pinnalla sisustuksessa. Bertoian Diamond Chair (4) on kieltämättä designklassikko (josta minäkin unelmoin), mutta samaa väännetyn raudan ideaa on sovellettu myös uusimmissa, viime vuosina suunnitelluissa tuotteissa. Uusin ”väännös” taitaa olla Ferm Livingin kori (5), jota voi toisinpäin käännettynä käyttää myös istuimena. Tykkään, tykkään, tykkään.

 

images: from the manufacturer’s web pages

Author

12 Comments

 1. Tulit eilen mieleeni, kun näin kaupassa uusimman Plaza interiör-lehden kansikuvan.. Kurkkaapa ( :

  • Ai kun siinä on marmoria keittiön välitilassa? 🙂 Hyvältä näytti. Ruotsalainen Plaza on kyllä huimasti parempi kuin suomalainen – jännä juttu…

 2. Minä haaveilin tuosta Hang on -naulakosta, se on hauska, mutta pieni punainen tupamme on tosiaan niin pieni joka suhteessa, että se olisikin ollut liian iso meidän eteisen seinälle.

  • Minäkin olen haaveillut Hang on -naulakosta, mutta meillä ei ole sille oikein sopivaa paikkaa. Tytön huoneeseen pitäisi kyllä saada jokin naulakko…

 3. Olen tuota Fermin koria pyöritellyt ja miettinyt, että missä sävyssä sen kotiin toisi – kaikki aivan ihania. Toimii tarjottimen kanssa myös kevyenä sivupöytänä. 🙂

  • Siinäpä pulma, kun kaikki värivaihtoehdot näyttävät niin hyviltä. Itse ottaisin varmaan mustan tai valkoisen – kestävät ainakin aikaa varmimmin.

 4. Täällä myös eräs tuosta Diamond Chair tuolista haaveileva. Sen johdosta kiinnostuin noista Hee tuoleista. Ja onpa mukavan näköinen tuo “Wire Basket”. Saattais toimia hyvin eteisessä jakkarana tarvittaessa. Vois vaan heittää nurinpäin ja istahtaa siihen tarvittaessa esim. lapsosia pukiessa. =) Kyllähän nuo muutkin kiinnostaa. Tuo kynttelikkökin taisi ollakkin juuri FinnishDesing shopissa alessa… Tykkään =)

  • Haaveilen, että löytäisin jostain vanhan Bertoian edulliseen hintaan. Mutta taitaa olla liian optimistista; ehkä sen arvo tunnetaan jo niin hyvin.
   Wire basket sopisi kyllä kätevästi eteiseen. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.