Erilaiset teollisuusvalaisimet ovat nyt kovassa huudossa ja niitä näkee monessa paikassa. Meidän sähkömies luuli aluksi, että laskimme leikkiä, kun kerroimme, että eteisen vaatehuoneeseen tulee kaksi Clas Ohlsonilta hankkimaamme työmaavalaisinta (”kehikkovalaisimet” ylähäällä vasemmalla). Mutta kyllä semmoiset on sinne tulossa. Niiden lisäksi ostimme viisi kappaletta kollaasin oikealla puolella näkyviä ”pallovalaisimia”. Ne laitetaan yhdeksi rykelmäksi työhuoneen kattoon.

Tämän tyylisiä lamppuja on vilissyt monessa blogissa ja sisustuslehdissä viime aikoina ja poimin muutaman esimerkin vielä tännekin:

 

 

P.S. Kohta on luvassa taas raksan viikkoraportti…

(alimmaiset kuvat: Elle Interiör, emmas designblogg, Maliin Stoor)

Author

2 Comments

  1. >Hei!Olen seuraillut mielenkiinnolla teidän kodin valmistumista. Ostimme eteiseen samaiset lamput, jotka sitten kestivät 1 tunnin. Asiasta on reklamoitu. Netissä olin lukenut niistä käyttäjien kommentteja eli ei ollut täysin yllätys. Harmi kylläkin ja kun paikkakunnalta ei löydy kyseistä liikettä. Biltemasta löytyi sama kokoluokkaa olevat energiansäästölamput, kelvanneee..Työvalaisimet oli kanssa ehdolla, mut jäivät vielä kauppaan.Toivottavassti teillä on lamppujen kanssa pitempi yhteistyö 🙂 Mukavaa huhtikuuta teille!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.