Eurooppalainen Ruokatori -tapahtuma on jälleen saapunut kotikaupunkiini. Tässä mukavassa tapahtumassa täytyy vierailla joka vuosi ja maistella vähän normaalista ruokavaliostamme poikkeavampia makuja. Tällä kertaa mukana on paljon myös maakunnan omia tuottajia sekä lähiruokaryhmä Rekon myyjiä. Kävin maanantaina avajaisissa kiertelemässä kojuja ja tänään piti tehdä vielä uusi reissu.

hauhtosen_marjat

saippuat

avajaiset

toffeekoju

street_food

patonkikoju

korikoju

pesusienet

juustoja

ali

hunajat

ribsit

sekalaiset_herkut

juustokimpale

herkkuja

Harmi, että tänä vuonna juustovalikoima oli suppeampi, mutta kyllä sieltä silti yksi juustokimpale tarttui mukaan. Yhtään en tiedä mitä juustoa se oli, mutta hyvältä se maistui. Lisäksi ostoskassiin valikoitui salamia, oliiveja sekä Hauhtosen tilan vadelmia, joita joka vuosi käymmekin poimimassa pakastimeen. Ja tottakai tänäkin vuonna piti ostaa suussasulavaa toffee fudgea.

Täytyy vielä ennen sunnuntaita ehtiä käymään ruokatorilla lounaalla. Siellä on tosi herkullisia ribsejä ja toisaalta myös pita gyros houkuttelisi kovasti. Joko olette piipahtaneet tuolla? Kannattaa käydä! Tosi kivaa, kun Kokkolaan tulee vähän viliniää ja eloa.

Translation: European Food Market is visiting our town this week.

Author

2 Comments

  1. Tulipas tosi kivaan saumaan tämä sun postaus, olen nimittäin huomenna menossa tuonne. Ikinä aiemmin en ole ollut, mutta nyt osui vapaapäivä sopivasti, joten aion viettää osan siitä tuolla. Suunnitelmissa on ostaa ainakin itselle toffeeta ja miehelle oliiveja, saas nähdä, että mitä muuta tarttuu mukaan.

    • Onpa kiva kuulla! 🙂 Tämä on kyllä mukava tapahtuma – tuo paljon eloa keskustaan.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.