Eilinen siivousinnostus sai aikaan myös sisusteluinnostusta ja olenkin täällä rymsteerannut jonkin verran. Toteutin jo pidemmän aikaa mielessäni olleen idean laittaa tauluhylly ruokailutilaan. Tauluhyllyt löytyivät meiltä ennestään työhuoneesta ja nyt asensimme nuo kaksi hyllyä ruokailutilaaan vierekkäin yhden pidemmän hyllyn aikaan saamiseksi.

tauluhylly-7205

tauluhylly-7217

Vaihtelen tauluja usein ruokailutilassa ja seinä onkin ihan täynnä pieniä naulanreikiä. Tauluhylly on tähän paljon käytännöllisempi ratkaisu. En vain ole sitä aiemmin halunnut tänne laittaa, sillä olen halunnut asetella tauluja vapaammin. Syksyllä kokosin tauluseinän eteiseen ja jos periaatteessa samassa tilassa on kaksi tauluseinää (eteinen avautuu siis koko reilun 50 neliöiseen olohuone-ruokailutilaan), saattaa kokonaisvaikutelma olla vähän levoton. Siksi annoin eteisen tauluseinän jäädä ennalleen ja asensimme tauluhyllyt ruokailutilaan. Siistissä rivissä olevat taulut ryhdittävät tilaa.

tauluhylly-7215

tauluhylly-7223

Tauluhyllyille on kiva koota erilaisia kombinaatioita ja saada sillä tavoin helposti vaihtelua sisustukseen. Nyt hyllyillä on isäni, Juhani Melenderin maalauksia, Coco Lapinelta saatu juliste sekä oma vanha maalaukseni, jonka tein lukiossa mukaillen Helene Schjerfbeckin teosta – taulu ehti olla hukassa jonkin aikaa, mutta onneksi se löytyi!

Tauluhyllylle voi vaihtelun vuoksi laittaa myös jotain pieniä esineitä ja kortteja. Olen ihan innoissani tästä pienestä muutoksesta.


Translation: After a thorough cleaning yesterday, I also had a lot of inspiration to make some small changes to our interior. We removed these art shelves from our study and attached them on the dining room wall. Now I do not have to worry about putting too much nails on the walls (although this wall is already filled with small holes from previous art wall combinations). I change the artwork on this wall so often, that these shelves are much more practical here. On the shelves I have some artwork from my father Juhani Melender as well as a print which I got from Coco Lapine Design. There is also one painting that I made myself in my teens – it is a replica of Helene Schjerfbeck painting that we painted at school. I am so glad we found the old thing!

Author

4 Comments

  1. Just yritin googlesta etsiä pitkiä tauluhyllyjä, kun tekisi mieli korvata olohuoneen taulukollaasi tauluhyllyillä, juurikin tuon vaihtelun vuoksi. Meillä vielä kyseessä betoniseinä, joten siihen ei kovin helposti uusia tauluja ripustella.

    En kyllä onnistunut löytämään riittävän pitkiä hyllyjä, joten pari hyllyä joutuisi meilläkin laittamaan vierekkäin.

    • suvi m Reply

      Yksi vaihtoehto on tehdä hylly itse puutavarasta/listoista. Näin saisi omien mittojen mukaan. 🙂

  2. Pingback: Ruokailutilan eri ilmeet vuosien varrella - Valkoinen Harmaja

  3. Oi, tauluhylly on juuri sitä mitä minun ruokapöydän takaa puuttuu. Kuinka pitkä tuo hyllysi on ja mille korkeudelle (lattiasta) se on asennettu?

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.