Postaus sisältää pr-lahjaksi saatuja tuotteita

Joulutunnelma lisääntyy kodin sisustuksessa mitä lähemmäksi joulua edetään. Olen löytänyt muutaman ihanan jouluisen yksityiskohdan, joista ajattelin vinkata täällä blogissakin…

Aiemman joulupostauksen kuviin verrattuna ei ehkä äkkiseltään huomaisi eroa kodin jouluilmeeseen. Mutta muutamat yksityiskohdat tuovat vaihtelua ja olen myös laittanut esille muutaman jouluisen jutun lisää.

Olohuoneessa on uusi ihana Biskophidesin lampaantaljainen koristetyyny* (saatu). Meillä on Biskophidesin upeita tuotteita ennestään niin kotona (esim. istuinaluset) kuin mökilläkin (lampaantaljoja ja kattausjuttuja) ja tämä tyyny on aivan upea lisä valikoimaan. Lampaantaljasta tehty tyyny sopii hyvin tähän joulukauteen, mutta myös koko talven ajaksi tuomaan pehmoista tunnelmaa kotiin.

Maljakoissa minulla on vieläkin monta viikkoa vanhat pistaasinoksat. Oksat ovat kuivahtaneet ihan nätisti ja koska en ole ehtinyt käydä ostamassa vielä jouluisia sipulikukkia, saavat nämä oksat koristaa kotia. Minulla on jemmassa iso nippu kuivakukkia, joita laitan aina maljakkoon silloin kun ei ole muuta, mutta joulukauteen eivät kuivakukat minusta sovi.

Makuuhuoneen oveen ripustin aikoinaan Omiakolta saadun lettikranssin. Se on minusta tosi kaunis ja sopii mittasuhteiltaan ihanasti makkarin oveen.

Kiinnittekö huomiota kynttilöihin? Oikeiden kynttilöiden seassa on hämmästyttävän aidon näköisiä Uyuni Lighting led-kynttilöitä, jotka bongasin alunperin Pihkalan Maijalta. Tilasin niitä sekä kruunukynttiköinä että tuikkuina Finnish Design Shopista. Instagramiin näistä ehdinkin jo postailla, kun olin niin innoissani. Nämä led-kynttilät välkkyvät oikean kynttilän tavoin ja niissä on musta ”sytyslanka”, mikä tekee niistä tosi aidon oloiset. Nyt voi asetella kynttilöitä huoletta vaikka minne. Ostin myös niihin kuuluvan kaukosäätimen, jolla saa helposti kynttilät päälle ja pois.

Led-kynttilöistä inspiroituneena ostin makuuhuoneeseen Menun seinäkiinnitteisen kynttelikön Laatukalusteelta. Olen kaivannut makuuhuoneeseen kynttilänvaloa, mutta siellä ei ole ollut oikein sopivaa paikkaa mihin laittaa kynttilä. Jos kynttilä on sängynpäädyn päällä, niin sitä ei näe, kun makoilee sängyssä. Tämä Menun Oval on täydellinen valinta, sillä kynttelikön lisäksi se toimii myös maljakkona! Monikäyttöisyys – se on aina iso plussa, kuten olen sata kertaa todennut!

Koti alkaa siis olla jo aika jouluinen. Vielä muutamat sipulikukat, perinteiset ja rakkaat joulukoristeet sekä joulukuusi sitten lähempänä joulua, niin alkaa kodin jouluilme olla siinä. Joulufiilis on kylläkin vielä vähän hakusessa, mutta eiköhän se löydy, kun joulu lähestyy…

Author

4 Comments

 1. Hei,
  Uyuni Lighting-kynttilät näyttävät ihanilta.Miten ne sopivat kynttilän jalkoihin esim. Festivo Iittala?

  • Suvi M Reply

   Minulla ei ole Festivon kynttilänjalkoja, mutta hyvin nämä ovat sopineet kaikkiin kynttilänjalkoihin, mitä minulla on (esim. Nappula). Alaosa on kapeneva, jolloin kynttilä sopii monenlaisiin jalkoihin.

  • Suvi M Reply

   Se on Design House Stockholmin, mutta noita ei valitettavasti enää valmisteta.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.