Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ajattelin kertoa teille tarkemmin sisustusliikkeestä, jonka nimi usein vilahtelee täällä blogissa. Liike on tietenkin turkulainen Sisustuksen Koodi, jonka siskoni Anne Melender omistaa yhdessä Tomi Kouvolan kanssa.

Sisustuksen Koodi perustettiin Turkuun keväällä 1999 ja se sijaitsi alunperin torin laidalla, Kauppiaskadulla. Joulukuussa 2007 Koodi muutti uusiin, isompiin tiloihin Linnankadulle, kirjaston viereen. Liiketilaa on yhteensä 700m2 kolmessa kerroksessa.

Keskellä katutasossa myydään sisustustavaraa (mm. Muuto, Georg Jensen, Missoni, Magis, Pappelina, Vipp, Mondrian, Stelton, Norman Copenhagen, Savon de Marseille ja Linum).

Yläkerta on omistettu huonekaluille ja upeille valaisimille. Yläkerrassa sijaitsee myös Kartellin, Muuramen ja Flosin omat osastot. Muita merkkejä, joita Koodi jälleenmyy ovat: Hay, Adea, Sören Lund, Stua, Tom Dixon ja Kustavin Puu.

 

 

 

Alimpana sijaitsee kattava kangasosasto, jossa mm. Mulberryn, Kinnasandin, Cole&Sonin ja Osborne & Littlen kankaita ja tapetteja.

Sisustuksen Koodilla on myös oma, aktiivinen blogi, jonne he päivittävät tietoa liikeeseen saapuvista uutuuksista. Koodin tuotteita voi tilata sähköpostitse, sillä he toimittavat tuotteita ympäri Suomen.

Anne ja Tomi tekevät paljon myös sisustussuunnitelmia ja ovat keskittyneet etenkin kaluste- ja tekstiilisuunnitteluun (tarkempaa tietoa täällä). Sisustuskonsultaatiot ovat nykyään suosittuja ja niiden kautta asiakas saa nopeasti apua pulmatilanteisiin. Usein esim. uutta kotia rakentava perhe pyytää apua pohjaratkaisun toimivuuteen ja pintamateriaalivalintoihin. Toinen yleinen pulma on jo olemassa olevan kodin huonekalujen järjestys, johon nopea apu löytyy Koodin ammattilaisilta.

Tavoitteena on tarjota aikaa kestäviä ja laadukkaita kalusteita, joita voi maustaa liikkeestä löytyvin pienin sisustustavaroin vallitsevien trendien mukaan. Ajanhenkistä ajattomasti.

Author

9 Comments

  1. >Koodi on yksi mun ehdottomista lemppareista! Turussa tuntuu olevan tosi monta pikkusisustusliikettä, joissa enimmäkseen maalaisromanttisempaan sisustukseen suunnattua pikkutavaraa. Aivan loistavaa, että Turusta löytyy myös Koodin kaltaisia laadukkaita ja ajattomia sisustustarvikkeita myyvä liike, mm. Artekin ohella. Ja palvelu aina tosi ystävällistä!-I-

  2. >Koodi on kyllä kiva liike 🙂 Siellä täytyy aina päästä käymään kun Turussa käymme. Tämän kesäinen kaupunkireissu (joka on yleensä joko Helsinki tai Turku) on vielä tekemättä. Nyt tämän postauksen ansiosta tuli tarve päästä pikaisesti Koodiin, joten kesäkohteemme taitaa tänä vuonna olla Turku.Bongasin nimittäin tuosta Flosin kuvasta Ariette- valaisimen joka on hankintalistalla. Voisin ottaa myös joko tuon Tolomeo Megan tai Jielden jalkalampun :)Terkuin JohannaS

  3. >I: Kiva, että olet sitä mieltä. :)Minä olen monesti ihmetellyt, että miten niillä lukuisilla maalaisromanttisen tyylisillä liikkeillä riittää asiakkaita. Niitä liikkeitä on niin paljon ja usein niissä myydään vain pikkutavaraa, jota saa kyllä aika paljon myydä, että leipänsä ansaitsee. No, ehkä se tyyli onkin suositumpaa suomalaisten joukossa…? Onhan nekin liikkeet omalla tavallansa ihan kivoja.O: Juu, kantsii mennä! :)JohannaS: Voisin ottaa kans nuo kaikki mainitsemasi valaisimet. ;)Ihailin sitä isoa Tolomeota Koodissa oikein lähempääkin ja vaakuituin, että se on oikea valaisin meidän olohuoneeseen. Sitten joskus… 🙂

  4. >Samaa olen itsekin ihmetellyt, kun niitä pikkuliikkeitä tuli yhteen aikaan lisää kuin sieniä sateella. Mutta on tainnut jo muutama lopettaakin. Luulisi keskustan vuokrahintojenkin olevan sen verran korkeita, ettei tuollaisten pikkuliikkeiden myynnillä kata edes vuokrakuluja…Mutta onneksi on siis myös näitä Koodin tyylisiä liikeitä, niin on jokaiselle jotain 🙂 Itse kävin tänään juuri siellä 🙂 Tosi kiva muuten tuo ylemmän postauksen lyhty, itsekin niitä ihailin tänään Koodissa!-I-

  5. Minna Karoliina Reply

    >En ole viellä koodissa päässyt vierailemaan mutta se mitä olen sitä seurannut, niin hinku turkuun on kova! Tykkään blogistasi!

  6. >I: Niinpä! :)Minna Karoliina: Kiitos mukavasta kommentista! 🙂 Kantsii vierailla Koodissa jos Turussa päin liikkuu.

  7. >Kävin liikkeessä tänä kesänä ja siellä oli oikein kiva sekä rento tunnelma. Innostuin hankkimaan Mulberryn villahuovan. Mieleeni jäi mukavan myyjättären kommentti siitä, että villahuopa on mainio sopiessaan yhteen kaiken kanssa. Olen huomannut sen olevan aivan totta 🙂 Hankintani tuntuu nyt entistä hienommalta, kun siihen liittyy tämä myyjättären eläytyminen villahuovan tulevaan käyttöön ja kotiutumiseen 🙂 Suosittelen Koodissa vierailua lämpimästi.T. Blogin lukija helsingistä

  8. >Blogin lukija helsingistä: Kiva kuulla! Myyjä taisi olla siskoni Anne (hän kertoi muistavansa sinut). 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.