kotikuvia-0012

Ihanaa, tästä alkaa pitkä viikonloppu vailla mitään sen kummempia suunnitelmia! Kun ajelin töistä kotiin, ajattelin että tämä voisi olla sellainen sisusteluloma: voisin pitkän viikonlopun aikana sisustaa kotiin kesäisempää ilmettä ja haluaisin viimeistellä myös terassin sisustuksen valmiiksi kesää varten.

Terassit olen jo pessyt ja terassikalusteet ovat paikoillaan. Haluaisin vielä löytää sopivan maton terassille. Mietimme myös uuden, jättikokoisen päivänvarjon hankkimista terassipurjeiden tilalle.

kotikuvia-9965

kotikuvia-9968

kotikuvia-0010

Olohuoneessa ajattelin rymsteerata ja vaihdella tekstiileitä. Ehkä käyn vihdoin valitsemassa myös verhokankaan olohuoneeseen – verhokisko on ollut asennettuna kattoon jo viime syksystä lähtien, mutta verhoja ei vielä ole. No, taidan ainakin kääntää sohvat taas toisinpäin ja vaihtaa koristetyynyjä.

kotikuvia-0014

kotikuvia-0033

Makuuhuoneessa vaihdan ainakin lakanat ja luultavasti mietin myös uudet, kesäisemmät esillepanot sängynpäädyn asetelmiin.

kotikuvia-9936

kotikuvia-0005

Lastenhuoneiden remonttia pitäisi käynnistellä valitsemalla molempiin huoneisiin maalisävyt. Näissä suunnitelmissa on tullut pieniä muutoksia matkaan, mutta voisin kirjoitella siitä ihan erikseen.

Toki aion ottaa myös rennosti. Meinaan käydä läpi viimeisimpiä sisustuslehtiä ajatuksen kanssa, sillä olen vain ehtinyt selailla niitä. Ajattelin vihdoin myös tutustua tarkemmin Helena Karihtalan Sisustajan käsikirjaan. Lukuhetken voin toivottavasti viettää terassilla – toivotaan aurinkoista viikonloppua!

Niin, eihän minulla ollut mitään viikonloppusuunnitelmia…


Translation: Random pics from our home. I have a long weekend at home and I am going to spend it by decorating our home and finishing the interior on our terrace. I also plan to catch up with my reading in regards to interior magazines and books.

Author

4 Comments

    • suvi m Reply

      Ei sentään! 😀 On ollut niin kiirettä viime aikoina etten ole ehtinyt sisustella niin paljon kuin haluaisin. Niinpä tämä viikonloppu oli pyhitetty rennolle sisustelulle.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.