Turun reissulla kävin tietysti Sisustuksen Koodissa. Tavoitteena oli löytää muutama värikkäämpi tyyny meidän olohuoneeseen nyt, kun siellä on valkoiset sohvanpäälliset. Vaikka pidänkin myös neutraalista ja harmonisesta sisustuksesta, kaipaan näin vaaleaan kotiin ripauksen väriä, ainakin silloin tällöin.

Koodissa ihastuin jännään uudenlaiseen sävyyn, jota voisi ehkä kuvailla ”neon-lohenpunaiseksi”.Tätä jännää sävyä löytyi mm. HAY:n Kaleido-tarjottimesta (josta haaveilin jo jonkin aikaa sitten Tykkään-sarjan Kaleido-postauksessa) sekä Muuton Mingle-tyynystä.

poyta_asetelma

uudet_tyynyt

uudet_tyynyt_ylhaalta

oh_tyynyt

HAY_tarjotin

tyynyt_tarjotin

oh_toinensuunta

oh_varit

oh_tyynyt2

Kaleido-tarjottimen ja Muuton tyynyn lisäksi ostin myös HAY:n vihreän sävyisen Dot-tyynyn. Dot-tyynykin on oikeastaan aika erikoisen värinen, sillä välillä se näyttää enemmänkin harmaalta kuin vihrältä. Vihreä sävy on tulee hillitysti esiin kudotussa kankaassa.

Olen nyt aivan ihastunut tuohon ”neon-lohenpunaiseen” sävyyn! Minusta on kiva tuoda kotiin pieni ripaus voimakkaita värejä. Kaleido-tarjottimissa on monta herkullista sävyä, joista voi luoda persoonallisia väriyhdistelmiä. Keittiössäkin tällainen väripilkku piristää kummasti.

Joulu lähestyy pikkuhiljaa ja luulenpa, että pian olohuoneenkin ilme muuttuu taas…

 

Translation: I’ve got a crush on the neon pink shade you see in HAY’s Kaleido tray and Muuto’s Mingle pillow in the above pictures. I felt that we needed a little more colour in our living room now that we have white sofas. I also bought the green Dot pillow from HAY.

 

Author

20 Comments

 1. Hihi, keväästä asti himoitsemani sävy tuo ”neonlohiwhatever”, ja se on – ylläri ylläri – Kaleidossakin kotona nähtävillä. Ja tuo Tom Dixonin kynttilä on juuri matkalla mun luo postin mukana. 🙂 Tarttuvia nämä blogeissa pyörivät, kauniit ”virukset”. 😀

  • Tuo on kyllä niin herkullinen väri. 🙂 Ja Tom Dixonin kynttilä on ihanan ylellinen ja kaunis koriste.

 2. Minä olen myöhäisheränneenä nyt vasta löytänyt Hayn dot tyynyt ja värithan ovat aivan vastustamattomia. Siniset ja vihreät sävyt ovat myös minun mielessä tällä hetkellä, mutta lohenpunainen on vielä hieman liikaa. Olen aina ollut kirkkaanpunaisen ystävä ja sitä tykkäänkin käyttää sisustuksessa piristäjänä.

  Tervetuloa myös vastavierailulle blogiini http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/

  • Dot-tyynyt ovat niin ihania! Ja tuossa neonlohenpunaisessa tyynyssä on toinen puoli kirkkaan punainen, joten tyynyä kääntelemällä saa pientä vaihtelua aikaan. 🙂

   Pitääpäs tulla käymään blogissasi. 🙂 Kiitos vinkistä.

 3. Ihana tyyny! Minulla tuli kesällä himo ”tavalliseen” lohenpunaiseen ja sitä olikin meillä olkkarissa monta kuukautta. Silmääni miellyttää myös tuo Neonlohenpunainen, kirkas mutta murrettu. Nyt harmaana syksynä mieli kaipaa jotain tuollaista reipasta väriä.

  • Juuri niin, nyt on ollut niin sateista ja harmaata, että nämä kirkkaat värit piristävät ihanasti. Vielä en kuitenkaan ole viitsinyt laittaa jouluisia juttuja esille. Mutta kohta… 🙂

 4. Johanna Vantaalta Reply

  Nyt olet löytänyt mielestäni sopivan värin 🙂 Pienen pieni väriläiskä antaa ryhtiä ja kiintopisteen.

  • Kiva kuulla. Väriläiskiä pitää olla välillä. Varsinkin näin harmaassa vuodenajassa.

 5. Osaat kyllä tosi kivasti yhdistellä yllättäviäkin värejä. Teidän koti on aina niin tyylikäs ja kaunis, silti olematta tylsä!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.