Pääsiäinen on pikkuhiljaa alkanut näkyä meidänkin kodissa. Viikonloppuna mietin, että olisi kiva laittaa helmililjat nätisti esille ja laittaa pääsiäisruoho itämään johonkin kivaan astiaan. Vaan kuinkas sitten kävikään? En keksinyt helmililjoille mitään kovin kummoista esillepanoa: toisen ruukun lätkäsin vain lasimaljakkoon ja toisen paperipussiin (siitä kuva vain instassa). Pääsiäisruohonkin kylvin kaapin perukoilta löytyneeseen muovikippoon.

livingroom

pajunkissat_maljakossa

sohvapoydalla

helmililjat

pajunkissat_rt

marimekko_maljakko

olohuone

Jo pelkästään pajunkissat maljakossa tuovat pääsiäistunnelmaa kotiin. Meillä on vielä oksien koristelu edessä, sillä täälläpäin trullit kiertävät pääsiäislauantaina.

Loput pääsiäiskoristeet odottavat kaapissa. Joukossa on värikkäitä munia, kirkuvankeltaisia tipuja ja lasten askartelemia koristeita. Ne kuuluvat meidän pääsiäiseen. Ihailen tyylikkäitä mustavalkoisia koristeita ja harmoniaa huokuvia pääsiäissisustuksia. Mutta minulle juhlapyhissä tärkeää on tarjota lapsille elämyksiä ja koristaa koti heidänkin näkökulmastaan. Ja meidän lapset rakastavat värejä! Kyllä sekin aika vielä tulee, kun talon emäntä saa päättää pääsiäiskoristeista yksin…mutta uskon, että silloinkin kaivan esille nuo lasten askartelut. Niiden tunnearvo on mittaamaton.

Translation: A hint of Easter in our living room. I’ll just have to add the ornaments that our children have made and then our Easter decorations are ready. For me, the most important thing in any holiday tradition is to celebrate according to our children’s wishes.

Author

4 Comments

 1. Pajunoksat ne tuovat pääsiäisen kotiin. Pikku trullit koristelevat oksat ennen Lauantain suurta koitosta. Blogimaailman kautta on ollut mukava tutustua erilaisiin Pääsiäisen ajan sisusteluihin. Ansiokasta trullittelu päivää teidänkin kotinne trulleille 🙂

  • suvi m Reply

   Niin se on. 🙂 Kiitos, täällä vietettiin oikein mukava trullittelupäivä. Ei tarvinut kuin tunnin verran kiertää naapurostossa, kun oli korit täynnä karkkia. 🙂

 2. Täällä kans menty hyvin minimaalisesti pääsiäiskoristelujen kanssa. Pajunoksat, helmilijat ja tytön piirtämä pääsiäistaulu saa koristaa tänä pääsiäisenä. Jotenkin tuli niin äkkiä pääsiäinen, vastahan selvittiin hiihtolomasta :/. Ihanat nuo tyynyt ja maljakko :).

  • suvi m Reply

   Sanos muuta, tosi nopsaan tuli pääsiäinen tänä vuonna!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.