Päivän pitenemisen huomaa jo selkeästi: enää ei ole pimeää, kun lähtee neljän maissa töistä kotiin. Tänä aamunakaan ei tuntunut enää yhtä pimeältä kuin ennen. Valon määrästä innoissani räpäisin muutaman kuvan heti kun pääsin töistä kotiin: viikonlopun Helsingin reissun tuliaisiani meidän eteisessä. Näistä on piristystä sekä arkisiin asuihin että kodin sisustukseen.

marimekko_tyyny-7717

marimekko_tyyny-7708

marimekko_tyyny-7695

Piipahdin reissullani Marimekon pääkonttorissa, jossa sijaitsee myös brändin outlet-myymälä. Outletissä myydään mallikappaleita sekä tuotannossa olevia tuotteita ale-hinnoin. Sieltä löysin muutaman paidan lisäksi tämän ihanan jättityynyn. Kuosi taitaa olla ”Kumiseva”. Pieni ripaus pinkkiä raikastaa ihanasti tummanvihreän kuosin. Todella herkullinen väriyhdistelmä!

Toinen herkkulöytö olivat nämä söpöt Niken Air Force 1 Upstep -lenkkarit. Bongasin lenkkarit jo etukäteen herttaisen Cocon blogista ja kun suuntasimme juuri avattuun & Other Stories -myymälään, tiesin mitä olin hakemassa. Onpa ihanaa, että lenkkarit ovat muodissa ja niitä voi yhdistää asuun kuin asuun. Valitsen nämä sata kertaa mielummin kuin hienot korkkarit.

Viimeisessä kuvassa pilkottaa myös Artekin kangaskassi. Kävin Artekin Helsingin myymälässä koeistumassa niitä haavetuolejani. Knollin ”Womb” on ihana, mutta istuinmukavuudessa Artekin ”Karuselli” on aivan omaa luokkaansa. Joka kerta, kun istun Karuselliin, totean kuinka hyvä siinä onkaan istua. Tässä hankinnassa istuinmukavuus ratkaisee, joten taidan alkaa säästää konjakin sävyistä Karusellia varten…


Translation: I spent last weekend in Helsinki and here are some of my ”souveniers”. I went to Marimekko HQ for a meeting and after that spent some time (and money) in the outlet store, which is located in the same building. In addition to new blouses, I bought this huge cushion. I love the colour combination of dark green and soft pink in ”Kumiseva” pattern. And some more soft pink on my new Nike Air Force 1 Upstep sneakers. Maybe a hint of spring already? At least in my wardrobe and home interior.

Author

8 Comments

  • suvi m Reply

   Kiva kuulla, että sinäkin tykkäät! 🙂 Pieniä piristeitä on helppo lisätä muuten neutraaliin sisustukseen/asuun.

  • suvi m Reply

   Voi kiitos Katja mukavasta kommentista! 🙂

   Ihana blogi sinulla – pitää lisätä Bloglovinin lukulistalle… 🙂

 1. Kerroinkin aikaisemmassa tuolipostauksesi kommentoinnissa, että olin tilaisuudessa, jossa Kukkapuro kertoi työstään ja etenkin Karuselli-tuolin suunnitteluvaiheista.

  Hän kertoi hioneeensa tuolin muotoa useita vuosia saadakseen aikaiseksi parhaan mahdollisen ergonomian.Hän käytti omaa kehoaan istumalla kipsivaluun(? )tehden näin muotin. Tai jotain tällaista muistelen hänen kertoneen. Joten ei ihme, jos tuolissa on mukava istua.

  Tiina

  • suvi m Reply

   Juu, olen kuullut tuon saman jutun. Se onkin varmasti salaisuus siihen miksi tuoli on niin hyvä istua. 🙂

 2. Meillä on Kukkapuron suunnittelema pöytäryhmä ja nekin tuolit (istuinosa muovia, jalat metallia) ovat uskomattoman hyvät istua! Sen tuntee kyllä, että ergonomiaan on panostettu, mutta kuitenkaan tyylista tinkimättä.

  ~kk

  • suvi m Reply

   Onpa mukava kuulla! 🙂 Kyllä ergonomian tuntee. Odotan kovasti, että pääsen kotiuttamaan tuon tuolihaaveen…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.