Kuten osa teistä tietääkin, kirjoittelin ennen muotiblogia. Enää aika ei riitä kahteen blogiin ja sisustuksesta kirjoittaminen tuntuu minusta tällä hetkellä mielekkäämmältä. Joskus kuitenkin tekee mieli kirjoitella vaatteistakin, joten olen ottanut itselleni luvan julkaista muotihömppääkin täällä silloin tällöin. Päälinjaus säilyy kuitenkin sisustamisessa. Jos muotihömpötys ei kiinnosta, voi aina skipata tällaiset postaukset. 😉

Pyrin ajoittamaan vaateostokset aina alennusmyynteihin. Tänä kesänä hankintani keskittyivät net-a-porterin (tuttavallisemmin NAP) valikoimaan. Sieltä kotiutui mukavia arkivaatteita murretuissa sävyissä ja miellyttävin alehinnoin.

Sain tänään pakettini (tilauksen tein perjantaina) ja kaikki ostokset olivat sopivia ja vielä ihanempia kuin kuvissa. Nuo housutkin ovat niin mukavat jalassa. Olen oikein tyytyväinen!

kollaasin kuvat: NAP

Author

3 Comments

  1. >Ihanat ostokset olet tehnyt <3Ja minä toivon väliin näitä vaatejuttujakin, sopivat ihan mainiosti tänne!

  2. >Minäkin niin tykkään välillä näistä vaatepostauksista :)Kivoja ostoksia teit! Minullakin on NAP:n toivelistalla ollut jo jonkin aikaa tuo raidallinen neule. Onko jämäkän tuntuista puuvillaa?

  3. >Malia: Kiva kuulla! :)Helena: Tuo neule oli tosi jämäkän ja laadukkaan tuntuinen. Myös nuo J.Crew:n vaatteet olivat tosi laadukkaan oloisia. Eron huomasi taas selvästi, kun on tässä välissä tullut shoppailtua ennemmän hennesissä kuin netissä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.