Jotkut blogipostaukset ovat sellaisia, että ne syntyvät mielessä ihan itsestään. Tätä postausta olen kirjoittanut mielessäni viikonloppuna siivotessani ja viimeksi tänä aamuna, kun ajoin autolla töihin. Välillä päätin, että en kirjoita koko juttua ollenkaan, mutta tässäpä nyt naputtelen. Sisustusbloggaaminen ja ajatuksia siitä.

tulppaanit_kynttila

Monessa blogissa on nimittäin viime aikoina pohdittu sitä kannattaako blogissa kirjoittaa monesta eri aihepiiristä erikseen vai kannattaisiko pysyä vain yhdessä aihepiirissä. Lähes kaikki kommentoijat ovat olleet sitä mieltä, että mielummin kirjoituksia monesta eri aihepiiristä kuin selkeä keskittyminen yhteen aihepiiriin. ”Käyhän se tylsäksi, kun kirjoittaa vain esim. sisustuksesta”.

Luettuani tuollaisia kommentteja mieleeni nousi väistämättäkin ajatus, että minun blogini on varmasti tosi tylsä ja miksi en minäkin kirjoita useammin eri aihepiireistä. Kommenteissa ei tietenkään otettu kantaa minun blogiini, eikä kirjoittajien tarkoituksena varmasti ollut kritisoida yhteen aihepiiriin keskittyviä blogeja. Mutta kuitenkin sitä usein tulkitsee monet asiat omasta näkövinkkelistä ja heijastaa ne omaan tekemiseen.

tulppaanit_oh

Huomasin, että näiden ajatusten jälkeen minun oli vaikeampi alkaa kirjoittaa normaalisti uutta postausta. Niinhän siinä helposti käy jos miettii liikaa sitä, että ”haluaakohan tätä kukaan lukea” tai ”millaisista postauksista lukijat pitävät eniten”. Silloin palautan mieleen punaisen langan, ajatukseni, joka on ollut mielessäni ensimmäisestä blogistani saakka: ”tee sellaista blogia, jota itse haluaisit lukea”. Tähän ajatukseen on bloggaamiseni kiteytynyt kaikki nämä vuodet. Ja kyllä tätä blogia joku muukin lukee. 😉

tulips

Kyllä, olen ottanut selkeästi sen linjan, että haluan keskittyä blogissani sisustamiseen. Hyvin vahvasti. En kuitenkaan anna sen rajoittaa itseäni, vaan jos minusta siltä tuntuu, niin kirjoitan muistakin aiheista. Blogi syntyy hyvin vahvasti fiilispohjalta ja siksi en voi suunnitella postauksia paljon etukäteen (yhteistyöpostaukset ovat poikkeus). Kirjoittamalla siitä, mikä itselle tuntuu mieluiselta ja mistä inspiroituu voi parhaiten välittää lukijoillekin sitä samaa innostusta, fiilistä tai vinkkiä. Blogia ei voi perustaa sille ajatukselle, että mitä muut ajattelevat tai mitä lukijat haluaisivat lukea – silloin joutuu lukkoon. Toki on tärkeää kuunnella lukijoiden mielipiteitä, mutta bloggaamisen täytyy perustua omaan mielenkiintoon tai intohimoon.

tulppaanit_vaaka

Kuten esim. musiikissa on blogeissakin erilaisia ”genrejä” ja niille omat erityispiirteensä. Joku joka pitää jonkin toisen tyyppisistä blogeista ajattelee ihan varmasti, että ”onpa tylsää kuvata samaa asuntoa ja samanlaisia kukkakimppuja päivästä toiseen”. Jokainen tietysti lukee sellaisia blogeja, joiden aihepiiristä itse pitää. Ja onneksi on olemassa niin monenlaisia blogeja – jokaiselle jotakin.

Olen kuitenkin sitä mieltä, että vaikka blogi keskittyisikin vain yhteen aihepiiriin, voi siitä kirjoittaa hyvin monipuolisella tavalla. Olen sen tiedostanut oikeastaan vasta hiljattain, vaikka erityyppistä sisältöä olen pyrkinyt tekemään alusta asti. Yllätyin nimittäin viime kesänä kommenteista, joita sain blogini 5-vuotissynttäripostaukseen: moni kiitti blogini monipuolisuudesta. Voiko sisustusblogi olla monipuolinen? Blogini keskittyy sisustamiseen, mutta yritän tehdä erityyppisiä postauksia tuon aihepiirin sisällä. Jos kirjoittelen esim. vaatteista pyrin ottamaan sisustuksellisia kuvia (”Kurkistus vaatekaappiin”). Olen kehitellyt myös vuodesta toiseen jatkuvia postaussarjoja, kuten ”Tykkään” tai ”Pihistä-panosta”, uusimpana sarjana ”Sisustusuutiset”. Se on totta, että kovin usein en sisustus-kategorian ulkopuolelle rönsyile, mutta joskus sitäkin tapahtuu.

kubus_tulppaanit

Blogini muuttaessa tälle uudelle saitille, halusin luoda uuden yläbannerin ja kiteyttää siihen blogini teeman. Minulla luki tuossa logon alla aluksi ”sisustus – piha – kotoilu”. Kotoilu on minusta hyvä käsite, sillä se pitää sisällään laajan kirjon lifestylesisältöä, eikä poikkea kauas blogini punaisesta langasta, sisustamisesta. Vaihdoin banneriin kuitenkin englannin kielisen tekstin, jotta ulkomaisille kävijöille tulee yhdellä vilkaisulla selväksi millaiselle sivustolle he ovat päätyneet: interior design blog.

Minusta on hienoa, että meillä Suomessa on niin monenlaisia blogeja ja verrattuna moniin ulkomaalaisiin blogeihin, on meillä minusta henkilökohtaisempi ote (sisustus)blogeissa. Suomalaiset sisustusblogit keskittyvät pitkälle oman kodin pieniin muutoksiin. Toisin on vaikkapa Ruotsissa, joissa monet suosituimmista sisustusblogeista perustuvat pääosin lainakuviin.

Kyllä kuvaan näitä meidän samoja kotinurkkia päivästä toiseen. Maljakoissa vaihtuvat kukat ja sohvalla tyynyt. Nämä ovat pieniä muutoksia, joita on helppo soveltaa kotiin kuin kotiin. Ja nehän ovat juuri ne pienet muutokset piristävät ja tuovat vaihtelua – millä tahansa elämän osa-alueella. Eikös vain?

Author

56 Comments

 1. Hyvä postaus! Itse kirjoitin juuri aiheesta ja sanoinkin heti alkuun, että minusta on ihanaa, kun ihmisillä on intohimo! Intohimo jotain asia kohtaa, että siitä löytää koko ajan jotain puhuttavaa/sanottavaa. Mulla ei taida olla sellaista vaan olen vähän tällainen joka paikan höylä, joka näkyy blogissakin :).

  Mutta siinä olen täysin samaa mieltä, että bloggaajan on ehdottomasti kirjoitettava juuri siitä mikä inspiroi häntä eikä ajatella mitä muuta haluavat. Muuten tää homma ei vaan toimi!

  Kiitos aina yhtä kauniista blogista 🙂

  • suvi m Reply

   Luinkin sinun postauksesi. 🙂 Sekin on ihan ymmärrettävää jos ei ole jotain yksittäistä suuren kiinnostuksen kohdetta. Silloin varmasti lifestyle-tyylinen sisältö tuntuu luontevimmalta. Sinulla on ihana blogi!

 2. Ah, mä taas olen tykännyt sun blogista, koska se keskittyy vain sisustamiseen. Lifestyle-blogit taitavat olla kaikkein suosituimpia, mutta minä taidan olla jotenkin outo, kun en jaksa yhtään kiinnostua toisten perhe-elämästä, vaatekaapeista tai ruokapöydän antimista. Luen toki monia sellaisiakin blogeja, joissa sisustuksen ohella on muitakin postauksia, mutta useimmiten aina skippaan ne muut postaukset. Kiinnostukseni kohde taitaa olla hieman kapea-alaista 🙂

  • suvi m Reply

   Ei minuakaan kiinnosta muiden perhe-elämä tai kokkailut (yleensä). 😀 Sellaiset postaukset minäkin skippaan, enkä esim. lue noihin asioihin keskittyviä blogeja. Onneksi on paljon valinnanvaraa!

 3. Olen S:n kanssa samaa mieltä. Esim. tämä sinun blogisi on loistava esimerkki yhteen aiheeseen keskittyneestä blogista. Osaat tuoda sisustamista esille monella eri tavalla, juurikin sisustusuutisilla, pihistä-panosta -jutuilla, oman kodin sisustuksella jne. Näkee, että sinulla on asiaan intohimo ja taito.

  Vastaavia yhteen aiheeseen keskittyviä blogeja on paljon esim. leivonnan ja käsitöiden saralla.

  Me, jotka ei oikein osata keskittyä vain yhteen asiaan lukeudumme sitten siihen lifestyle-osioon.

  Jatka samaan malliin 🙂

  • suvi m Reply

   Voi kiitos kivasta palautteesta! 🙂

   Kyllä minäkin luen paljon lifestyle-blogeja ja tykkään niistä kovasti. Itse vaan mielummin bloggailen tällä tavalla.

 4. Tykkään todella paljon tästä blogista juurikin sen monipuolisuuden vuoksi. Sisustusuutiset ovat koukuttaneet täysin, pihistä – panosta -juttuja on kiva lukea. Täytyy myöntää että monet blogit ovat jääneet sitä mukaa kun ovat siirtyneet tutusta paikasta muualle, mutta tämän blogin perässä muutin kiltisti 🙂 Jatka samaan malliin!

  • suvi m Reply

   Onpa tosi mukava kuulla ja kiitos positiivisesta palautteesta! 🙂

  • suvi m Reply

   Kyllä minäkin välillä rönsyilen. Se sallittakoon. 🙂 On kiva, että jokainen tekee blogia omalla tyylillään. Olisi ikävää jos blogit olisivat liian samanlaisia.

 5. coffeetablediary Reply

  Loistavasti kirjoitettu! Just näin, oma fiilis ja innostus kantaa pitkälle ja välittyy myös lukijoille. Ja välillä itseänikin ihmetyttää kuinka ruotsalaiset isot blogit ovatkin niin lainakuville omistettuja, vaikka toki on niillekin paikkansa ja toimivat myös hyvinä inspiraationlähteinä. Jatka vaan omalla tyylilläsi! 🙂

  • suvi m Reply

   Niinpä, on kumma miten ruotsissa menestyvät blogit ovat niin erilaisia kuin täällä meillä! Tosi monet keskittyvät vain lainakuviin, eivätkä paljon omasta kodistaan paljasta. Sopiva sekoitus omia ja lainakuvia on minun mieleeni. 🙂

 6. Oot yksi suosikkibloggaajistani! Itselle tulee paljon uusia oivalluksia ja ideoita joita soveltaa omassa kodissa. Ihailen taitoasi sisustaa ajattomasti- mutta persoonallisesti. Sitä ei joka bogissa näe. Paljon helpompi on nimittäin kopioida ideoita kun uskaltaa tehdä jotain persoonallisia ratkaisuja.

  • Tarkennan vielä, että ajattomia, moderneja ja skandinaavisia koteja näkee blogeissa pilvin pimein- on kivaa kun niiden joukossa on persoonallisia blogikoteja!

   • suvi m Reply

    Voi kiitos Annika! Onpa kiva kuulla. 🙂 Minusta tuntuu, että olen löytänyt oman sisustustyylini jo kauan sitten ja siitä on vaikea poiketa. Vaikka välillä tuntuu, että haluaisin olla minimalistisempi – sitten kuitenkin aina lähtee rönsyilemään. 😀

 7. Mie tykkään sun kuvista ja blogista muutenkin tosi paljon. Viikolla ei ehdi lukea juurikaan blogeja, mutta täällä on pakko käydä joka päivä katsomassa olisko jotain uutta.

  Miulle sopii että jatkat samalla linjalla.

  • suvi m Reply

   Ihana kuulla Maria! 🙂 En minä tätä muulla tavalla osaisikaan tehdä…

 8. Kiitos hyvästä postauksesta, tämä tais herättää ainakin minut, jolla on ollut tyhjä sivu edessä jo vähän liian pitkään.

  • suvi m Reply

   Hienoa jos sait tästä inspistä tyhjän sivun syndroomaan! 🙂 Aivan ihania kuvia olit ottanut teidän terrakotan sävyistä!

 9. Mulle ei ole tullut koskaan mieleenkään, että blogisi olisi yksipuolinen tai tylsä, sillä osaat kirjoittaa sisustukseen liittyvistä asioista useasta näkökulmasta ja kotinnekin elää jatkuvasti. Jatka ihmeessä samalla hyväksi havaitulla linjalla! Itse taidan lukeutua rönsyilijöihin… 😀

  • suvi m Reply

   No, joskus se itsekritiikki iskee ja epäilee omia tekemisiään. Onneksi se unohtuu nopeasti, kun tulee muuta ajateltavaa. 😀 Kyllä jatkan samalla linjalla, en aikonutkaan siitä poiketa…en edes osaisi muulla tavalla tätä tehdä.

 10. Blogisi on ehdoton lempparini, kiitos siitä! Tykkään seurata sisustus- ja leivontablogeja, jotka keskittyvät siihen minkä taitavat erinomaisesti. Välistä tuntuu, että bloggarit yrittävät väkisin tunkea asu- tai ruokakuvia muuten hyvään blogiin. Miksi yhteen asiaan paneutuminen olisi huono asia? Toivottavasti jatkat entiseen tyyliin 🙂

  • suvi m Reply

   Onpa mukava kuulla, kiitos! 🙂

   Ehkä jotkut bloggarit hakevat vaihtelua aiheisiinsa postailemalla välillä jostain muusta kuin yleensä. Ymmärrän toki senkin. 🙂 Ei minustakaa ole yhtään huono juttu jos paneutuu vain yhteen aiheeseen, mutta makuja on monenlaisia.

 11. Sinulla on hyvä ja koukuttava blogi juuri näin! Minusta on hienoa, että sisustaminen ja kotoilu toimivat yhdistävänä sateenvarjona postauksillesi – vaikka samalla osaat lähestyä aihetta monista eri näkökulmista.

  Blogisi on yksi viehättävä poikkeus muutosten sarjassa, joihin monet blogit ovat siirtyneet: jos blogia on alkanut seuraamaan nimenomaan sisustuspainotteisena, on välillä turhauttavaa seurata pelkkiä kuoharin kilistely -postauksia. Toki kaikilla on oikeus siihen ja ymmärrän, että aiheita on välillä vaikea keksiä vuosi toisensa jälkeen.

  Siksi haluankin esittää sinulle erityiskiitoksen lukijoiden toiveisiin vastaamisesta, säännöllisestä postaustahdista, laajoista kuvakulmista ja ennen kaikkea inspiroivasta sisustusblogista. Lukijasi osaavat sitä varmasti arvostaa.

  • suvi m Reply

   Voi että, kiitos ihanasta palautteesta! 🙂 Menen ihan hämilleni näistä kaikista kivoista kommenteista! Huh!

 12. Hyvää pohdintaa! Mutta niinhän se on, että kun kirjoittaa juuri siitä, mikä itseä kiinnostaa, tekstistä tulee heti mielenkiintoisempi ja moniulotteisempi, joten lukijatkin viihtyvät postauksen parissa. Vaikka aihe olisi rajattu melko tiukastikin vain johonkin tiettyyn aihealueeseen, niin silti joka postaus on oma uniikki tekstinsä, jonka aiheesta kiinnostuneet kyllä lukevat mielellään :).

  Blogissasi tykkään todella paljon taidokkaista ja laadukkaista kuvistasi, jotka ovat aivan äärettömän kauniita ja inspiroivia, sekä siitä, että kirjoitat selkeästi sekä virheettömästi. ”Kielinatsina” teksti on minulle jopa kuvia tärkeämpi, joten jos kirjoitus vilisee virheitä tai vaikeasti hahmotettavia lauserakenteita, ei blogi pääse lukulistalleni.

  • suvi m Reply

   Kiitos sinulle kivasta palautteesta! 🙂 Hätäisenä minullekin välillä tulee kirjoitusvirheitä, mutta isäntä niitä sitten bongailee ja käyn korjaamassa. 😀

 13. Nyt on pakko kirjoittaa ja kehua. Tämä on ehdottomasti yksi parhaimpia blogeja juurikin ajattoman ja tyylikkään, mutta persoonallisen ja kodikkaan sisustuksen ansiosta. Ja koska sinulla on uskomattoman taitava silmä ja hyvä maku! Oikeasti. Vaikka kodissanne on paljon muissakin blogeissa näkyviä tavaroita, ei se näytä ollenkaan kliseiseltä blogikodilta tai jonkun kopiolta. Ihailen laadukasta ja monipuolisesti sisustukseen keskittyvää blogiasi. Tykkään todella. Jatka samaan malliin!

  • suvi m Reply

   Nyt kyllä punastun! Kiitos ihanasta palautteesta! 🙂

 14. Tykkään lukea blogiasi koska tiedän mitä saan – ihania sisustusjuttuja. Jos yhtäkkiä alkaisit jutella lastenkasvatuksesta tai uskonnosta (nimetäkseni nyt vaan jotain :)) en ehkä jaksaisi seurata koska en tiedä mitä sieltä aina tulee. Blogi on ihana näin, ja totta on että omaa sisintään pitää kuunnella, jos yrittää olla kaikille jotain, sitä usein ei ole kenelekään mitään <3

  • suvi m Reply

   No, ei ole luvassa juttua lastenkasvatuksesta tai uskonnosta. 😀

   Tuo on hyvin sanottu: ”jos yrittää olla kaikille jotain, sitä usein ei ole kenellekään mitään”.

   Kiitos sinullekin mukavasta palautteesta! <3

 15. Otteesi bloggaamiseen on mielestäni tavallista, mutta siltoöi laadukasta. Olet taitava kuvaaja ja sommittelija, sisustelija. Sanotaanko näin, että kertaakaan en ole yhteenkään postaukseesi pettynyt – ja olen ollut blogisi lukijana jo useamman vuoden. Kotiinne ja sisustustyyliisi on helppo samaistua…teillä on hieno, tyylikäs ja kuitenkin tavallinen koti. Mitä arvostan blogissasi, on se, että teet omannäköisiäsi ratkaisuja sisustuksessa ja touhuat itse maalaten tms. 🙂

  • suvi m Reply

   Kiitos Auroora! 🙂

   Joskus mietinkin juuri sitä, että meillä on melko tavallinen koti – ei mikään ”linna”, joita esim. Instagramissa näkee. Juuri sellainen koti kuin halusimmekin. <3

 16. Blogisi todellakin on monipuolinen sisustusblogi ja erittäin hyvä sellainen. Kiitos inspiraatiosta, jota blogisi välityksellä jaat!

 17. Erittäin hyvää ja minullekin ajankohtaista pohdintaa nyt kun aloitin blogin uudelleen. Koko ajatus lähti siitä että halusin taas kirjata ylös ajatuksiani ja kuvata kauniita asioita. Ja jos joku muu lukee blogia ja pitää siitä, niin olen vain iloinen että saan jakaa tämän muiden kanssa. 🙂 Näin sen mielestäni pitääkin mennä! Ja sinun blogisi on aina lukulistallani, vaikka turhan harvoin kommentoin. Ja täytyy vielä samaan hengenvetoon todeta että tosi mielelläni näen myös asuja tms. kun tiedän että sinulla on myös hyvä maku pukeutumisen suhteen.

  • suvi m Reply

   Ihanaa, että aloitit taas bloggaamisen! 🙂 Sinun blogiasi olikin kova ikävä!

   Varmasti välillä innostun bloggailemaan vaatteista tai laukuistani. Tilasin juuri uuden veskan, joten se tulee varmaan näkymään blogissakin. 🙂

 18. Voi, blogisi on aivan ihana! Monipuoliset, tunnelmalliset kuvat ja tekstit, on ilo seurata. Älä muuta tyylissäsi mitään, on juurikin hyvä näin.

  • suvi m Reply

   Kiitos Marjukka! 🙂 Kyllä jatkan samalla tavalla, kun ei tätä oikein muuten voi tehdäkään. 🙂

 19. Musta on tosi kiva että kirjoitat ”ainoastaan” sisustamisesta! (Ja onhan siellä muutakin ollut, esim ystävänpäivänä jaoit pysäyttävän kirjoituksen.) Itseä ei henkilökohtaisesti kiinnosa useaan blogiin tunkeutuvat raakaruoka yms. kirjoitukset ja ehkä sen takia sun blofi on ihan 1! 🙂

 20. Yhdyn edellisiin kommentteihin; sinun blogisi on juuri sen takia number one, kun keskityt pääasiassa sisustukseen ja olet siinä vielä niin super taitava!! Sinulla on silmää ja hyvä persoonallinen maku! Elä muuta mitään, jatka niinkuin ennenkin!:)

  • suvi m Reply

   Kiitos Jossu! 🙂 Oikeasti, menen ihan hämilleni näin positiivisesta palautteesta.

 21. Jokainenhan valitsee bloginsa itse, jota lukee. Mieltymyksiä on monia. Itse odotan että seuraamani blogi myös kehittyisi ajan saatossa. Mikäli se pysyy koko ajan samoissa asioissa, se alkaa kyllästyttää. Joskus ehkä olen antanutkin palautetta siitä, että esim.kuvakulmat saattavat olla toistuvasti samat. Tai samasta kohdasta on laitettu useampi aivan samanlainen kuva, tällöin tulee hiukan ”tylsä” olo, kun kuvakulmia varmasti kotoa löytyy monenlaisia. Tämä ihan hyvällä…sinulla on kaunis koti. Oli kiva kun välillä kuvasit myös muita kuin olohuonetta tai osaa makkarista!

  • suvi m Reply

   Tiedätkö, että en usko sekunttiakaan siihen etteikö blogini olisi kehittynyt matkan varrella. En tätä varmasti olisi jaksanut näin monta vuotta tehdäkään, jos en olisi välillä saanut uusia haasteita ja päässyt mukaan mielenkiintoisiin projekteihin. Blogin kehittyminen mitataan aivan muilla kriteereillä kuin sillä monestako eri kuvakulmasta kotiaan kuvaa. 🙂

   Mutta ymmärrän toki, että olisi kiva nähdä useammin kuvia muistakin huoneista kuin olohuoneesta tai makkarista. Mutta en minä laadi postauksia sillä perusteella, että ”nyt pitää keksiä aihetta jostain muusta huoneesta, kun olohuonetta on kuvattu niin paljon”. Blogiin päätyvät luonnollisesti ne huoneet, joissa eniten sisustelen ja missä muutoksia tapahtuu. Ei niitä muutoksia voi lähteä blogin sisällön näkökulmasta kotiin rakentamaan – se menee juuri toisinpäin, kotia sisustetaan omista lähtökohdista ja sitä myötä kuvat päätyvät blogiin. Minusta olisi ihan väärin sisustaa kotia pelkästään siksi, että saisi blogiin sisältöä.

   Ja mitä kuvakulmiin tulee, niin olen tainut vastatakin sinulle, että tämä on minun tyylini kuvata ja minusta ne kuvakulmat eivät ole ihan samoja, vaan rajauksilla kuvasta tulee erilainen. Erot ovat toki melko hienovaraisia. Kuvakulmat eivät kuitenkaan ole pelkästää ”se juttu” vaan ennemminkin se mitä niissä kuvissa on (uudet kukkaset tai uusi asetelma jne.).

 22. Olen myös lukenut blogiasi jo useamman vuoden, eikä yksipuolisuus ole sana, jolla sitä kuvailisin. Minusta sisältö on koko ajan laajentunut ja monipuolistunut, kantavassa teemassa pitäytyen. Esimerkiksi sisustusuutiset on tosi kiva uutuus, monena sunnuntaina on oikein ilahduttanut, kun sisustusuutiset on ”tipahtanut postiluukusta”. Eihän kukaan osta sisustuslehteäkään ja ajattele, että onpa tylsää, pelkkää sisustusta. Minusta teet blogia hyvin ammattimaisin ottein, mutta kuitenkin niin, että siinä säilyy henkilökohtaisuus. Hyvä konsepti, älä muuta! Ja taitaapa muutama ihminen äitisi lisäksi blogiasi lukea…

  • suvi m Reply

   Voi kiitos Tuuli! Ihanaa, että olet pysynyt matkassa pitkään! 🙂

   Blogissani on keskimäärin n. 14 000 uniikkia lukijaa viikossa, joten seassa on pakko olla muitakin kuin sukulaisia. 😀

 23. Tämä blogi on yksi suosikkini, jonka käyn useamman kerran viikossa, usein päivittäin, kurkkaamassa. 🙂 Ja juuri siksi, että se keskittyy ”vain” kotiin ja sisustamiseen. Jos jotain ideoita haluat niin joskus voisi olla laajempia kuvakulmia, joissa näkyisi paljon tilaa, sekä erilaisia kuvakulmia kuten keittiönpöydän päädystä keittiöön päin ( en muista nähneeni tällaista, niin hyvin olen seurannut… hihii 🙂 ), lisäksi kylpyhuone ja wc-juttuja sekä säilytysasiaa… 🙂 Ei ole pakko ottaa onkeen näitä, tuli vaan äkkiseltään mieleen.

  Mutta kiitos, blogisi on tosiaan todella hyvä, ja sitä seuraa mielellään! 🙂

  • suvi m Reply

   Kiitos mukavasta palautteesta! 🙂

   Olen kyllä kuvannut keittiönpöydästä keittiöön päin, mutta toki harvemmin. Kylppäreissä harvemmin sisustelen, joten siksi niistä on harvoin juttua. Mutta ehkäpä keksin jotain jossain vaiheessa… 🙂

 24. Moikka!

  Itse etsiskelin pitkään mielenkiintoista, vain sisustukseen keskittyvää blogia ja noin kuukausi sitten löysin tieni tänne. Joka kerta selaillessani blogilistaani, tiedän että viimeistään täältä löytyy hyvää ja laadukasta sisältöä, etenkin sisustusuutiset ovat olleet mieleeni 🙂 Totta kai pidän myös muunlaisista postauksista, mutta juuri siksi seuraan useita blogeja yhden sijaan 😉

  • suvi m Reply

   Onpa mukava kuulla ja tervetuloa seurailemaan! 🙂

   Minäkin seuraan tosi monenlaisia blogeja ja sitä myötä tulee vaihtelua lukunautintoon.

 25. Mielestäni blogissasi on riittävästi mielenkiintoista sisältöä ihan vain vaikka tältä yhdeltä aihealueelta. Ja oma mielenkiintohan se loppupelissä ratkaisee, mistä tykkää postata. Tykkään blogistasi juuri näin, mutten paheksuisi, vaikka täällä joskus sivuttaisiin muutakin aihetta :). Hyvää kevään odotusta sinulle!

  bykaisla.com

  • suvi m Reply

   Kiitos kaisla kivasta palautteesta! 🙂

   Hyvää kevättä sinnekin!

 26. Blogisi on tyylikäs, ammattimaisen oloinen ja inspiroiva – erittäin hyvä juuri sellaisenaan.

 27. Tämä blogi on aina ollu suosikkini, tykkään tyylistäsi sisustaa:)

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.