Tänään aamupäivällä oli viikkosiivouksen aika. Oikeastaan eka kerran kunnolla muuton jälkeen, sillä tähän asti ollaan vain järjestetty kaaosta pois ja imuroitu tarvittaessa (lähes joka päivä). Nyt siivosin koko kodin kerralla kuntoon ja pesin lattiat.

 

 

Kattolamppua ei ole vielä kunnolla kiinnitetty

Vaihdoin uudet H&M Homen lakanat makkariin. Yllätyksenä tuli se, että tyynyliinoissa ja pussilakanoissa oli vetoketjut (kyllähän se tuoteselosteessa luki, mutta olin unohtanut). Tosi kivaa, ettei peitto putkahtele pussilakan sisältä esiin. Kuvissa pussilakanasta roikkuva naru on vetoketjun naru (samaa kangasta kuin lakana).

Hennesin pussilakanoista olen kuullut monenlaisia mielipiteitä. Nämä meidän ovat vasta eka kertaa käytössä, joten vielä en voi sanoa kuinka hyvät ovat loppuen lopuksi. Lakanat ovat Hennesin sanoja lainaten: “Hienoa, tiheään kudottua puuvillamateriaalia (lankanumero 40), jossa kuosiinkudotut raidat.” 100% puuvillaa.

Ennen lakanoiden vaihtoa laitoin petivaatteet terassille tuulettumaan Fatboyn riippukeinuun.

Ihanaa saada puhtaat ja raikkaat petivaatteet sänkyyn! Pidän enemmän tuollaisesta rennosta petauksesta kuin särmästä, hotellimaisesta petauksesta – ja petaaminen sujuukin niin nopsaan ja helposti tähän tyyliin. 😉

Author

11 Comments

 1. >Hauska yhteensattumma, meillä muutosta kuukausi ja pussilakanoiden vaihto (aluslakanan vaihdan kerran 2viikossa) myös eilen suoritettu. Täällä myös kokeilleen H&M:n lakanoita ensimmäistä kertaa, ehkä blogissa niistä maanantaina (eri kuosilla kuin teillä kylläkin) Meillä niin pojan, kuin omaan makuuhuoneen homattuissa oli napit niin tyynyissä kuin pussilakanoissa 🙂 tykkään! Sillä itse ainakin olen sen sortin yöpyörijä, että aamulla on vain pussilakan peittona ja peitto ties missä, yleensä lattialla 😀 mielenkiinnolla mietin myös, mitä eka pesu tuo tullessaana lakanoille, sitä siis odotellen, ihanaa launataita ja huomista äitienpäivää!

 2. >eikä 😀 just eilen hain postista H&M:n paketin, joka sisälsi mm. just noi samat vuodevaatteet :D. ne on ihanat, meillä on muitakin H&M:n vuodevaatteita enkä voi moittia. niin ja mullahan on haaveissa toi sama valaisin meidän makkariin, jos muistat :))-S (kirjautumatta)

 3. >Kiva idea nuo vetoketjut, en ole ennen nähnytkään missään. Pitäis käydä hiplaamassa H&M:llä niitä. Voi että teillä on niin kaunista uudessa kodissa, silmä lepää 🙂

 4. >Ihastelen aina näitä teidän isoja ja upeita ikkunoita. Niin nytkin. Fatboyn fiippumatto on ollut haaveissa jo pari kesää. Oletteko tykänneet? Miten kangas on kestänyt vettä ja aurinkoa?

 5. tuleva rakentaja Reply

  >Ja minä joka kerta tuoreissa petivaatteissa pohdin, että miksi ne tuntuvat ihmisestä niin miellyttävälle? Niin, suoremmat ja "kovemmat" kyllä ovat kuin käytetyt, mutta silti, miksi…Osaako joku selittää

 6. >Hei, kuulisin mielelläni käyttökokemusta tuollaisesta viistettyreunaisesta parketista. Oletteko olleet tyytyväisiä? Kerääkö viiste likaa? Tuleeko viistekohtiin helposti naarmuja?Kiitos, jos jaksat vastailla!

 7. >anne: Olipas hauska sattuma! :)Napit on kyllä myös kätevä juttu lakanoissa. Raportoi sinäkin sitten kokemuksia lakanoista pesun jälkeen… S: No eihän tuohon sattumaan ole muuta syytä kuin mahdottoman hyvä maku! ;D Meille nämä on ekat hennesin lakanat ja vielä ainakin olen tykännyt.Laura: Kiitos kauniista sanoistasi! 🙂 Ai niin, teillä on siellä H&M Homen myymäläkin…Nannas: Fatboyn riippukeinu on ollut tosi hyvä hankinta! Se ei ole mennyt miksikään ja onkohan se ollut meillä nyt 3 vuotta…? Muistaakseni niin. Tykätään kovasti! :)tuleva rakentaja: Niinpä…mistäköhän johtuu…? :)Anonyymi: Ollaan tykätty kyllä viistetystä parketista. Emme ole huomanneet mitään ongelmia sen kanssa. Kyllä imuri imee roskat pois viisteistä ja rätilläkin on ihan helppo pyyhkiä. En ole myöskään huomannut, että viisteiden takia tulisi naarmuja helpommin. Ei siis negatiivista sanottavaa ollenkaan. 🙂

 8. >Moikka, Ihana koti teillä. Kysyisin tuosta sängyn "päädystä", oletteko itse tehneet sen, vai saako niitä jostain valmiina?

 9. >Anonyymi: Juu, olemme tehneet sängynpäädyn itse. Vasemmassa reunassa on listattu suosituimmat postaukset ja siinä listassa on linkki postaukseen, jossa on tarkemmat ohjeet sängynpäädyn tekemiseen.

 10. >kerro lisää fatboysta! monta vuotta olen sitä jahkaillut! onko siinä rento köllötellä ja mahtuuko kaksi aikuista siihen mukavasti? entä miten säilytätte fättistä talven yli? onko kasattavissa? vielä pitäis saada skeptinen innostumaan…kerrassaan upea harmaja teillä muuten!

 11. >Anonyymi: Fatboyn riippukeinu on aivan ihana! Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ostokseen. 🙂 Siinä on oikein mukava köllötellä ja kaksi aikuista mahtuu kyllä vierekkäin. Onhan siinä sitten tietenkin jokin painorajoitus (en muista mikä se on), mutta kyllä me olemme miehen kanssa siinä köllineet samaan aikaan, vaikka emme mitään keijukaisia olekaan. ;D Riippukeinun saa kasattua sen mukana tulevaan kassiin ja siinä olemme säilyttäneet sitä talven ajan varastossa.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.