Nautin siitä, että on kaikenlaisia suunnitelmia lähitulevaisuuteen ja jotain mitä odottaa. Tarvitsen tavoitteita ja päämääriä, sillä ne motivoivat ja innostavat minua. Kaikenlainen ideointi on niin mukavaa! Olin vuodenvaihteessa ehkä vähän alavireinen ja väsynytkin, kunnes päätin, että nyt tarvitsen jotain kivaa mitä ideoida. Niinpä ryhdyin miettimään ja suunnittelemaan millaisen erilaisen twistin voisin tuoda blogiini tänä vuonna. Kyseessä ei varsinaisesti ole vuoden teema tms. vaan pieni vivahde-ero blogin tuttuun sisältöön.

residence_bookazine_bed

Koska arki ja työelämä ovat aika kiireistä, tarvitsen vastapainoksi kaikenlaista rentouttavaa puuhaa (sisustamista) kuin myös pieniä nautinnollisia hetkiä. Tänä vuonna haluan keskittyä blogissa entistä enemmän pieniin ihaniin hetkiin; fiilistellä aurinkoista aamua, ihanaa kukkakimppua tai vaikka hyvää leffaa. Sellaisia pieniä asioita, jotka tuovat iloa arkeen. Ajatuksena tietenkin se, että tämä välittyisi blogini lukijoille ja tekin inspiroituisitte pienistä hetkistä.

lovethismoment-300px

contura-1138

En kuitenkaan halua, että ihanat hetket muuttuvat suorittamiseen ja täydellisen kuvakulman metsästämiseen, vaan pyrin vangitsemaan tuon hetken ilman, että kuvaa olisi hiottu loppuun saakka (tai no, ainahan kyllä räpsin kuvat melko hätäisesti). Eihän se hetki ole enää aito jos sen kuvaamiseen on kulunut kaikki energia ja ihana hetki on oikeastaan ohi jo kun kuva on otettu. Avainsana on rentous. Jos kuvassa on jokin vähän vinksallaan, se ei haittaa. Täydellisyys on usein tylsää.

iittalaxisseymiyake-2677

Mikään uusi aluevaltaus tämä ei tietystikään ole, vaan blogissani olen ennenkin jo fiilistellyt kivoja hetkiä ja pyrkinyt luomaan tunnelmia. Nyt vain haluan tehdä sitä entistä enemmän. En kuitenkaan tarkoita, että blogini linja muuttuisi lifestyle-suuntaan, vaan pääpaino on edelleen sisustamisessa ja tämä uusi twistikin toteutuu siitä näkökulmasta.

aamupuuro-2975

Lisäksi päätin, että julkaisen kerran kuukaudessa jonkin superhelpon arkiruokareseptin! Se on paljon luvattu ihmiseltä, joka inhoaa ruuanlaittoa, eikä ole mikään hyvä siinä. Mutta juuri siitä näkökulmasta valitsen reseptit: jotain tosi helppoa, nopeaa ja hyvää. Hyviä kotiruokia tredihössötysten sijaan. Toivottavasti niistä on teille vinkkejä arkeen!

lehtipinot-7306

Edelleen jatkan vahvasti sisustuspainotteisella linjalla painottuen omiin kotikuviin ja pieniin muutoksiin mitä täällä toteutamme. Julkaisen sunnuntaisin edelleen perinteiset sisustusuutiset. Silloin tällöin postailen myös Tykkään! -sarjan ja Pihistä-Panosta-sarjan juttuja. Lisäksi seuraan sisustustrendejä ja sovellan niitä pienimuotoisesti myös omaan kotiin. Ja keväällä alkavat taas pihapuuhastelut. Työn alla ovat myös vinkkipostaukset bloggaamisesta.

iittalaxisseymiyake-2516

Miltä tämä teistä kuulostaa?

Onko jotain postausaihetta, josta erityisesti haluaisit lukea Valkoisessa Harmajassa?

Voit seurata blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.

Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä sekä Snapchatistä: valk.harmaja


Translation: I love to plan things and throw ideas around. I also need goals and something to look foward to. At the very beginning of this year I was a little tired and did not have any exciting plans, so I decided to start planning a new twist to my blog. This year I want to focus even more on enjoying the small things in life: a good cup of coffee, nice flowers etc. That will be reflected in my blog even more than before. The main focus is still on interior design and home decor. In addition, I will start posting one very easy recipe each month to maybe give you guys some tips for busy weekday life.

Author

26 Comments

 1. Hyvältä kuulostaa! Vinkkipostauksia bloggaamisesta odotan erityisesti.

  • suvi m Reply

   Vinkkipostauksia taitaa tulla kaksin kappalein (ainakin), joten tosi kiva kuulla, että niille on ”tilausta”. 🙂

 2. Kivoja juttuja tulossa. Kuulun tähän isoon joukkoon, jotka harvoin kommentoi, vaikka jokaisen jutun luenkin. Blogisi on yksi suosikeistani, tykkään tyylistäsi kovasti. Olen tällainen sisustuksen suurkuluttaja, luen ja seuraan paljon sisustukseen liittyvää; blogeja, lehtiä ja tapahtumia yms. Pidänkin kovasti siitä, että keskityt sisustukseen, joskin lämpimällä otteella. Toiveita et kysynyt, mutta yksi sellainen olisi. Meiltä löytyy tooooosi paljon koristetyynyjä, rakastan niiden vaihtelua. Pähkäilen kuitenkin jatkuvasti niiden yhdistämisen suhteen. Arkailen väriyhdistelmien ja kuosiyhdistelmien kanssa. Vinkkejä ja viisauksia tähän olisikin mukava kuulla 🙂

  • suvi m Reply

   Ihanaa, että kommentoit! Kommentointi on niin paljon vähentynyt blogeissa ja otan kyllä jokaisen kivan kommentin ilolla vastaan. 🙂

   Kiitos postausideasta! 🙂 Kyllä vähän niidenkin perään tuossa kyselin, mutta ehkä kysymys jäi vähän tuonne piiloon. Kirjaanpas tämän ylös, ettei pääse unohtumaan. 🙂

 3. Toivotaan paljon ihania pieniä hetkiä tälle vuodelle. <3

  Valkoisen Harmajan oma häshtag tälle vuodelle on #lovethismoment

  • suvi m Reply

   Voi kiitos, samoin teille sinne! <3

   Ja suurkiitos ideasta: tuo hashtag täytyy kyllä ottaa käyttöön. Ja #ihanahetki myös. 🙂

 4. Todella kivoja ideoita Suvi! Sä teet blogia tosi ahkerasti. Varmaan rento ote auttaa, että saat sisällön ehkä vähän helpommin. Ja pienet hetket tosiaan ovat ihania inspislähteitä! Ihanaa, kun ajattelet, ettet halua pingottaa ja että epätäydellisyys on sallittua. Odotan innolla näitä hetkipostauksia ja tietty muitakin.

  Itse päädyin muuttamaan blogia lifestylesuuntaan tekstien osalta, vaikka kuvat ovat vieläkin pääasiassa sisustuskuvia. Olen kyllä kokenut sen tosi mukavaksi itselle ja lukijatkin tuntuvat tykkäävän. Monipuolinen sisältö kiinnostaa lukijoita ja auttaa minua postausaiheiden suunnittelussa.. Blogin kautta monet ajatukset omassa pääkopassa ikään kuin järjestyy samalla kun kirjoitan niistä postauksen. Outoa, mutta niin se vaan on 🙂

  • suvi m Reply

   Kiitos Kati ihanasta kommentista! 🙂

   Olet aivan oikeassa siinä, että rento ote auttaa. Bloggaan hyvin vahvasti fiilispohjalta, enkä jää hinkkaamaan yksityiskohtia, joten sisällöt syntyvät melko vaivattomasti. Välillä pitää keksiä jotain pientä piristystä, että into säilyy korkealla.

   On kiva lukea jotain bloggaajasta itsestään. Jos kovin keskittyy vain asioista kertomiseen, jää henkilö blogin takana etäisemmäksi. Varmasti siis tuo valitsemasi suuntaus on oikea ja läheisemmän tuntuinen lukijoiden näkökulmasta. Minäkin olen huomannut sen, että jotkin asiat selkiytyvät, kun niistä kirjoittaa. 🙂

 5. Ensinnäkin; kivat uudenlaiset kuvat tässä postauksessa! Eri kuvakulma piristää. Ja huom, ihan 3-5 kuvaa per postaus riittää! Tekstiäkään ei tarvita kilsatolkulla. Ennemmin usein, ja fiilistelypohjalta 🙂

  Lisää toiveita… Kerro, mistä sisustuksessa innostut. Kuvaa ideoita myös muualla kuin kotona? Viikottainen sisustusuutiset on kiva anti, josta olen tullut jo riippuvaiseksi… Kiitos siitä! Selkeä&kodikas tyylisi on pitänyt otteessaan jo vuosia. Iloa kevääseesi!

  • suvi m Reply

   Kiva kuulla ja kiitos ideoista! 🙂 Tämän postauksen kuvat ovat pääosin jo kertaalleen julkaistuja (vain yksi on uusi), mutta minusta voi hyvin kierrättää sisältöä välillä.

   Kuvien valitseminen on minulle haastavaa, sillä otan paljon kuvia ja jokaisessa on aina jokin tietty kulma tai asia, jonka vuoksi haluaisin valita juuri sen kuvan. Siksi niitä tulee paljon ja olen päättänyt olla stressamasta siitä. Siitä on muodostunut minun tyylini ja olen saanut siitä myös positiivista palautetta niin lukijoilta kuin yhteistyökumppaneilta. Ikinä ei tietysti voi kaikkia miellyttää. Luotan siihen, että kun teen sellaista blogia, jota itsekin haluaisin lukea, niin sillon joku muukin sitä varmaan haluaa lukea. 🙂

   Blogini punainen lanka on oma koti ja siinä tapahtuvat pienet muutokset. Välillä olisi tietysti kiva tuoda vaihtelua omiin kotikuviin, mutta muiden kodeissa kuvaamiseen minulla ei valitettavasti aika riitä (minulla on täysipäiväinen työ blogin ohella).

   Mukavaa kevättä sinullekin! 🙂

 6. Pienet ihanat hetket ja rentous, siinä antanut hyvät avainsanat blogillesi! Olen tykännyt ihan kaikesta, niinkuin moni muukin lukija, mutta tykkään ajatuksesta, että otat sen nyt hieman rennommalla otteella. Tämänkin postauksen kuvat ovat ihan sitä live- elämää ja se riittää meille seuraajille, tai sanoisinko, että se tuntuu suorastaan hyvältä, että kodissa näyttää elämä hyvin eletyltä, kaiken kauneuden keskellä. Juhlaa ja loistoa katsellaan sitten kun on sen aika, mutta eihän sitä juhlaa riitä kenenkään kodissa jokaiselle päivälle. Hirveästi pyörittelin näitä sanoja ja toivon, että ymmärsit sanani kehuna ja kohteliaisuutena, en arvostellut! Mukavaa eloa ja oloa Valkoiseen Harmajaan!

  • suvi m Reply

   Kiitos kommentistasi Villis! <3 Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, vaikka juhlaa ja loistoa ei minun blogissa hirveästi olekaan ollut. 🙂

   Haluaisin jotenkin välittää sellaista tunnelmaa, että kauniissakin kodissa voi elää rennosti, eikä kaiken tarvitse olla täydellistä. Kodikkuus tulee minulle juuri siitä pienestä epätäydellisyydestä. Snapchatin puolella sitä meidän realityä on enemmän; ihan niin sotkuisia tunnelmia en blogin puolelle kuitenkaan tuo. 😀 Mutta toivoisin, että yleensäkin sellainen aito rentous lisääntyisi some-maailmassa Pinterest-perfect ajattelun sijaan.

   Ihania hetkiä sinullekin! 🙂

 7. Kiitos ihanasta blogista! 🙂 Itsellä olisi tänä keväänä/kesänä ajankohtaista suunnitella pihaa: laatoitus, istutukset yms. Siihen olisi mahtava saada vinkkejä! Kuten myös pihan / terassin ”sisustamisesta” ja kalustamisesta.

  • suvi m Reply

   Kiitos Elisa postaustoiveista! 🙂 Minäpäs kirjaan ne ylös.

 8. Olen pitkan aikaa jo seurannut blogiasi, mutta laiska olen kommentoimaan.Odotan innolla reseptejasi kun minakin inhoan kokkaamista ja aina on inspiraatio hukassa!

  • suvi m Reply

   Onpa kiva kuulla, että siellä on kohtalotovereita! Nykyisin tuntuu, että kaikki tykkäävät kokkailla ja tekevät mitä hienoimpia aterioita. Minä haluan keskittyä rentouteen ja helppoihin ja nopeisiin resepteihin. Ja tietysti hyvänmakuisiin. 🙂 Katsotaan mitä tulee… 😀

  • suvi m Reply

   Niitä varmasti tulee sitten keväästä lähtien. 🙂

 9. Luen myös blogiasi usein, mutta harvoin kommentoin. Sinun tyylisi on varma ja jutut sekä kuvat ovat onnistuneita ja lähellä omaa sisustusmakuani. Toivoisin postausta valaisimista, jos sinulla sattuisi olemaan suunnitelmissa uusia kodin valaistusta. Itse olen katsellut moderneja kristallivalaisimia ja ne kiinnostavat kovasti!

  • suvi m Reply

   Kiitos Päivi! 🙂 Kyllä olen ajatellut kirjoittaa valaisimista, sillä se on yksi lempiaiheeni.

 10. Löysin blogisi joulun aikaan ja jäin kiinni siihen! Näitä tahtoo lukea lisää! Sinulla on kivoja, tyylikkäitä kuvia. Kuvissa rauhallinen värimaailma. Ja ihastuttava kissa lymyilee välillä jossakin ”salaa” :-). Tykkään sisustusmaustasi ja selkeistä linjoista itsekin. Lyhyistäkin postauksista saa ideoita, kauniita ajatuksia tai hyvän mielen, tai kaikkea noita! Pienistä asioista saa kirjoa elämäänsä. Helpot, nopeat & maittavat reseptit kiinnostavat täälläkin, niitä tarvitaan, jotta arkeen saa pientä muutosta ja uusia ulottuvuuksia :-)! Jään mielenkiinnolla odottamaan tulevia juttuasi.

 11. Pingback: Aitous inspiroi - Valkoinen Harmaja

 12. Pingback: Mitä kuuluu blogille? - Valkoinen Harmaja

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.