Itsenäisyyspäivän myötä saimme viettää pidennetyn viikonlopun, joten piipahdimme siskoni luona Turussa, kuten moni varmaan Instagramin Storiesista näkikin. Toin reissulta kotiin muutaman tuliaisen ja nyt olohuoneesta löytyy monta tämän hetkistä lempijuttuani.

Tiesin jo etukäteen, että Sisustuksen Koodista haluan ostaa ihanan Overosen tuoksukynttilän. Minulla on tapana ostaa uusi, laadukas tuoksukynttilä joka vuosi piristämään vuoden pimeintä aikaa. Tänä vuonna kaunein tuoksukynttilä on minusta juurikin tuo Overose. Pidän valtavasti kynttilän marjapuuron värisestä värityksestä sekä makeasta, hienostuneesta ”Nudessa” tuoksusta. Se tuokoon tunnelmaa tämän vuoden joulunaikaan. Ja huomasitteko miten kynttilän marjapuuronpunainen löytää parin taustalla näkyvästä isäni maalaamasta taulusta?

Blogini pitkäaikaiset lukijat ovat varmaan huomanneet, että hurmaannun helposti ihanista värisävyistä. Ehkä muistatte hullaannukseni oljen sävyiseen keltaiseen? No, nyt olen sitten aivan ihastuksissani piparinruskeaan, josta jo ehdinkin kirjoitella postauksessa ”Piparinruskea joulu”. Turun reissulla oli pakko piipahtaa myös Granitissa, sillä tiesin siellä olevan ihanan ruskeita koristetyynyjä. Meidän kotiin valitsin tuon vakosamettisen ison tyynyn. Se on aivan ihana!

Sohvapöydän asetelmassa on pari muutakin uutta juttua. Ostin Koodista nimittäin myös kuvissa näkyvän Ferm Livingin läikykkään kynttilänjalan sekä Seraxin pienen pyöreän maljakon. Keraamisen maljakon beige väri on minusta hurjan kaunis – eli taas haksahdin nimenomaan väriin. Kaiken lisäksi maljakko oli tosi edullinen (12,30 euroa).

Tänään rymsteerasimme kotona etenkin lastenhuoneissa, mutta samassa hötäkässä vaihdoimme myös mattojen paikkoja. Tiscan ”juustonaksumatto”* pääsi saunatuvalta olohuoneen puolelle, sillä se sopii täydellisesti jouluun ja talviaikaan. Tämä mattokin on yksi kaikkien aikojen lempitekstiileistäni.

Olohuoneen lempijuttuja juuri nyt:

 • sävyt: piparinruskea, marjapuuron punainen, luonnolliset beigen sävyt
 • pyöreät muodot (maljakko, pilkullinen tyyny)
 • muhkea villamatto
 • Iittalan kaunein uutuus pitkään aikaan: lasinen Nappula kynttilänjalka
 • moderni kynttelikkö, joka jaksaa ihastuttaa vuodesta toiseen
 • värilliset kruunukynttilät

Olohuoneen tämän hetkinen sisustus ei alleviivaa joulua, mutta havut maljakossa, moderni kynttelikkö ja pimeässä illassa tuikkivat kynttilät tuovat sopivan ripauksen jouluista tunnelmaa. Askel askeleelta jouluiset jutut kuitenkin lisääntyvät meidän kodissa…

*Tiscan villamatto saatu blogin kautta aikoinaan


Transalation: Some of my favourite things right now in our livingroom: colours such as gigerbread brown and red berry, round shapes (the vase and the dots in the cushion), fluffy rug from Tisca (*gifted), Iittala Nappula candle holder in glass, coloured candles.

Author

6 Comments

 1. Kynttilä alkoi heti houkutella: lempituoksu ja lempiväri samassa.
  Muutenkin tässä postauksessa on ihanan yksityiskohtaiset kuvat, hienoja kulmia ja hyvin tallennettu hetki.

  • Suvi M Reply

   Kiva kuulla! 🙂 Kiitos ihanasta kommentista. Tuo kynttilä on niin kaunis ja hyväntuoksuinen.

 2. On kyllä niin kaunista jälleen. Kommentoin harvoin, mutta luen kyllä usein blogia ja ihailen sun sisustusilmää ja taitoa tehdä pienillä asioilla ison tuntuisia muutoksia. Mistä oot löytänyt värikkäitä kruunukynttilöitä?

  • Suvi M Reply

   Voi kiitos aivan ihanasta kommentista! 🙂 Et tiedäkään kuinka paljon tällainen palaute piristää.
   Nuo ruskehtavat kynttilät löysin Granitista.

  • Suvi M Reply

   Kynttilät ja tekstiilit vaikuttavat niin paljon tunnelmaan. 🙂 Pitääpäs kurkata teidän kodin jouluvalmisteluihin….

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.