Olen saanut kyselyitä leikkimökistämme, joten tässäpä muutama ulkokuva siitä (sisäkuvia täällä). Kyseessä on Kannustalon moderni leikkimökki, jonka on alunperin suunnitellut Kirsi Valanti. Tätä meidän mökkiä on ihan pikkuisen muokattu alkuperäiseen malliin verrattuna. Meillä on vielä mökin maalausviimeistelyt vähän kesken.

Kannustalon nettikaupasta löytyy muuten nyt myös tämä samainen leikkimökki, mutta vain vähän pienempänä (linkki).

 

Translation: Our playhouse from the outside. You can find the inside pics here.

Author

20 Comments

 1. Huippu kiva leikkimökki! =) Ehkä meillekkin tulee vielä lapsille noin elegantti mökki. Nykyiseen taloon, kun ei tälläinen ihan istuisi pihaan, mutta vielä joskus meillä on uusi talo!

 2. Teidän leikkimökki muistuttaa tosi paljon unelmieni kesäkeittiötä! Juuri tämän tyyppistä olemme suunnitelleet omalle pihalle tulevina vuosina, täytyypä ihan harkita tätä vaihtoehtoa, on edullisempi kuin ”huvimajat” ja paljon kauniimpi!

  • Meillä oli tässä juurikin se ajatus, että leikkimökin on oltava sellainen, jonka voi myöhemmin muuttaa toiseen käyttötarkoitukseen. Kesäkeittiö onkin loistava idea! 🙂

   Mutta huom, tuo Kannustalon sivuilla oleva mökki on pienempi, joten en tiedä kävisikö se ihan huvimajasta…

 3. Hei!

  Tosi kaunis leikkimökki! Tytär heti haaveili samanlaisesta toteutuksesta oman mökkinsä sisälle, kun yhdessä katsottiin kuvia…

  PS. Blogissani on sinulle tunnustus 🙂

 4. Tosi kivan näköinen, lapset varmaan tykkää kun tykkäis vanhempiki. toimiiko ilmanvaihto, näytäs niinkö laikki raot ois tukittu? Voi tulla vähän kostean ummehtunut ilma jos ei pääse tuulettumaan. toki hyönteisverkot kannattaa laittaa venttiileihin ettei ampparit sun muut pörriäiset tuu pesimään.

  • Ilmastointi pelaa kyllä. 🙂 Mökki ei ole liian tiivis ja kioski-ikkunankin saa ihan apposen ammolleen. Ovikin tuppaa yleensä jäämään auki, kun lukko on niin löystynyt. 😀

 5. Oooh, multa oli mennyt kesälomalla tuo leikkimökin sisustusjuttu kokonaan ohi. AI-VAN MAH-TA-VA!
  Sain tästä kyllä melkoisen piristysruiskeen aamuuni, kiitos siitä!

 6. Kiitos ihanista kuvista ja aiemmasta postauksesta jossa esittelit leikkimökin ekaa kertaa.
  Teidän ansiosta meillekin tuli viimein leikkimökki tänä kesänä. 🙂
  Ei ihan samanlainen, mutta vähän vastaava.
  Tuo on kyllä kaunis! <3

 7. Onpas kyllä kiva ja erilainen leikkimökki! Ja lasten kasvaessa tuosta saa kivan kesähuoneen tai kesäkeittiön. Tykkääntykkääntykkään!!

  • Niinpä, mökin saa helposti muutettua toiseen tarkoitukseen.

   Kiva kuulla, että tykkäät. 🙂

 8. Hei,

  Olisi tarkoitus hankkia tämä moderni leikkimökki tytölle syntymäpäivälahjaksi. Mainitset että teidän mökkiä on muokattu isommaksi. Tehtiinkö tämä siis jo tehtaalla ja minkä kokoiseksi, vai oletteko rakentaneet mökin alusta asti itse isommaksi? Kiinnostaisi kovasti teidän mökin mitat koska teidän näyttää juuri sopivan kokoiselta.

  Kiitos jo etukäteen, toivottavasti vielä ylläpidätte blogia….

 9. Tämä on niin vanha postaus, että kommentointi unohtuu tosi helposti jos en heti vastaa. Sähköpostitse tavoittaa parhaiten jos haluaa kysyä jotain vanhempaan postaukseen liittyvää. 🙂

  Mutta vaastaukseen…valitettavasti en voi antaa mökin tarkkoja mittoja, kun se on Kannustalolla myynnissä oleva tuote. Mökkejä saa kahdessa koossa ja meillä on se suurempi malli. Tämä on se alkuperäinen Valannin suunnittelema, se pienempi versio on käsittääkseni muunnos siitä. Kannattaa kysellä tarkempia tietoja suoraa Kannustalolta.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.