Olemme olleet reissussa melkein viikon ja eilen illalla tulimme takaisin kotiin. Kyllä on ihanaa olla taas kotona! Nyt täällä on tietenkin kauhea sotku, kun laukut on ympäriinsä ja lapset ovat heti innoissaan levittäneet leikkejänsä joka paikkaan. Onneksi on vielä lomaa jäljellä.

Hankin tuon haaveilemani Normann Copenhagenin lyhdyn Koodista ja nostin sen kaapin päälle ettei se ole edessä, kun alan siivota. Kyllähän se tuonnekin sopii ihan nätisti. Meidän seinäkellokin lomailee – patterit ovat loppuneet.

Author

11 Comments

  1. >Se on kyllä kaunis ja sopii kivasti myös tuohon kaapin päälle. Hauskaa vikaa lomaviikkoa! 🙂

  2. >Tosi kaunis lyhty ja sopii noiden kauniiden kaappien päälle myös erittäin hyvin.Olen samaa mieltä, kotona on ihanaa olla 🙂 Ei täältä malttais olla pidempään pois.

  3. >Kaunis lyhty. Mihin ajattelit laittaa?Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

  4. >Iines: Jeps, olen samaa mieltä. ;)Mia: Minustakin tuo lyhty sopii nätisti myös sisälle. Ja kiitos lomatoivotuksesta. Täytyy nyt yrittää nauttia oikein kunnolla vielä viimeisestä viikosta…Hanna: Olen kyllä sellainen kotihiiri! En tykkäisi yhtään olla koko lomaa pois kotoa. Parasta on se, että voi lomalla vain olla kotona, ilman mitään tekemistä. Vaikka kyllähän täällä tekemistä riittäisi… ;)Tui: On se kyllä! :)Lennu: Saas nähdä mihin lyhty päätyy sitten, kun terassit ovat valmiit. Siihen asti se saa majailla sisätiloissa. Tosi hyvin se sopii sisällekin. Voisin ehkä välillä pitääkin sitä sisällä. :)Minna: Olen samaa mieltä. :)Minna: Kiva kuulla. 🙂 Lyhty on oikein tukeva ja laadukkaan oloinen. Se sivu, josta luukku aukeaa, kiinnittyy tukevasti magneetilla kiinni. Ihan eri tuntuinen kuin markettien lyhdyt, joita meillä on tähän asti ollut.

  5. >Hei, ihana seinäkello teillä! Mistä tuo on peräisin? Mikä on kellon halkaisija? Sopisi hyvin meidän keittiöön.Hyvää lomaa!

  6. >Anonyymi: Tuo seinäkello on ikivanha; hankin sen ekaan opiskelija-asuntooni. Se on Kryptonite-merkkinen. Halkaisija on n. 31 cm. En tiedä mistä noita saisi. Muistaakseni ostin tuon Hesasta pienestä putiikista, jossa myytiin kaikenlaisia piensisustusjuttuja (Alessia yms). En kuollaksenikaan muista sen liikkeen nimeä. Fredrikinkadulla oli muistaakseni…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.