Olen kotona hoitamassa sairasta lasta, joten tässä ohessa ehtii vähän päivittää blogiakin. Ajattelin vihdoin kertoa tarkemmin kodinhoitohuoneemme suunnitelmasta.

 

Kodinhoitohuoneessa jatkuu sama Topi-keittiön Kosketus-sarjan kaapisto kuin keittiössämme. Myös lattialaatta jatkuu samana (Laattapisteen Ii Micron G36).

Seinät ovat pääosin valkoiset koko talossa; kodinhoitohuoneessa kaappien takana oleva seinä laatoitetaan kauttaaltaan valkoisella Laattapisteen mosaiikilla.

Kuten edellisessäkin talossa, ajattelin taas sijoittaa Eamesin Hang-It-All -klassikkonaulakon kodinhoitohuoneeseen väripilkuksi. Se on myös erittäin käytännöllinen siellä: kuivattelen siinä henkarissa pyykkejä, joita ei laiteta kuivausrumpuun.

Avoimena asiana on vielä kodinhoitohuoneen pesuallas ja hana. Ne tullaan sijoittamaan tuohon ikkunan toiselle puolelle. Koruton teollisuusallas yhdistettynä metallilevystä taivutettuun kehikkoon (joka peittää altaan alla olevat putket) on tämän hetkinen suunnitelmamme. Saa nähdä miten saamme sen toteutettua. Frankelta saisi näköjään valmiina jo vähän suunnitelmiemme mukaista allaskaappia (katso täältä), mutta se on valkoinen – pitäisi olla metallin värinen ja kehikko saisi ylettyä lattiaan saakka niin etteivät jalat näkyisi. Hanaksi olin ajatellut esim. Blancon Blancofilo-hanaa. Minusta tuollainen hana sopisi kodinhoitohuoneeseen tuomaan ripauksen pehmeyttä muotonsa myötä.

Betonitasosta pyysin tänään tarjouksen Sisustusbetoni Oy:ltä. Saa nähdä minkä hintaiseksi se tulisi. Vai pitääkö koittaa valaa itse…?

Raksalla muuten tapahtuu näin välipäivinäkin. Vanhempien kylpyhuoneen seinät on laatoitettu ja kohta saumattukin. Myös tuo kodinhoitohuoneen yksi seinä on jo laatoitettu. Kerron niistä tarkemmin kuvien kera loppuviikosta, kun teen koostepostauksen koko viikosta.

Loppuun vielä vinkki: uusin Deko-lehti oli minusta oikein onnistunut numero. Kauniita koteja ja mielenkiintoista luettavaa. Suosittelen etenkin artikkelia ”Klassikko-matskua”.

Author

2 Comments

  1. >Minunkin pitäisi löytää joku allas alakerran sisääntulon ja kurasyöpön viereen. En vain löytänyt Stalalta enkä Frankelta mitään kivaa seinämallia. Jään mielenkiinnolla odottamaan teidän ratkaisua 🙂

  2. >Hanna: Ei mekään olla löydetty mitään kivaa allasta siihen, joten siksi mietittiin tuollaista "viritelmää". Toinen vaihtoehto on laittaa siihen Duravitin Vero-allas metallijaloin (kuten meillä oli edellisen talon wc:issä). Luultavasti päädymmekin siihen ratkaisuun, sillä ei jaksa alkaa säätään mitään ylimääräistä. 😉 Vero-allas ei vaan ole kovin syvä, mutta enpä usko, että khh:n altaamme kovin aktiiviseen käyttöön tuleekaan…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.