Kylppäreihin olemme ajatelleet hankkia Vipp:in pyyhekoukkuja ja pikkuhyllyjä shampoille yms. tavaroille. Yhden Vipp-roskiksen voisi hankkia lisää. Valkoisen Vipp 15 roskiksen (kuva yllä) hankimme vaipparoskikseksi esikoisemme synnyttyä. Se onkin osoittautunut erittäin hyväksi hankinnaksi! Kaunista ja käytännöllistä.

kuvat: vipp.com

Author

10 Comments

 1. I Love Ski Jumping Reply

  >.. Ihana kuva .. Näyttävä;)) Ystävällisin terveisin, **

 2. >Kivan näköisiä tuotteita!Osaatko kertoa minkä hintaisia nämä tuotteet ovat esim. roskikset? Kiitos!

 3. >Hei!Onkohan tämä uusi fontti jäämässä lopullisesti? Ainakin tältä minun pienehköltä näytöltä sitä on vaikeahko lukea, kun fontin koko on niin pieni ja väri haalea, yhdelle riville tulee valtavasti tekstiä, jolloin isoja kokonaisuuksia kerralla hahmottessani lukeminen vaikeutuu kovasti. Muuten tykkään blogistasi paljon!

 4. >Apua! Onko silmälasitarpeeni tosiaan näin suuri vai onko fontti tosi pientä ja vaikeesti luettavaa muistakin?Mutta IHANA BLOGI!!T.Tiina

 5. >Suurensin fontin 14 pt:hen. Onko vieläkin liian pientä? Testasin kännykästänikin, eikä minusta se ollut siinä liian pientä. Mutta toki näyttöjä on erilaisia.Se entinen fontti tuntui niin vanhanaikaiselta…

 6. >Hoplaa! Minäkin avasin kommenttilaatikon fontin vuoksi.Ihana blogi, tykkään siitä valtavasti, koska blogin sisältö, eli kuvat ja teksti ja blogin ulkoasu kävivät toisiinsa. Blogia oli miellyttävä ja helppo lukea. Uusi fontti ei olekaan enää niin miellyttävä. En halua loukata, mutta rehellinen mielipiteeni on että uusi fontti tekee blogista lapsenomaisemman, ei enää niin tyylikkään ja ajan hermolla olevan. Kenties löytäisit jonkun toisen uuden fontin jota on helpompi lukea, jos vanha kylläsytti..? Minua ei aikaisempi fontti kyllästyttänyt! Yleensä fontin huomaa vasta sitten kun sitä on vaikea lukea..

 7. >Uusi fontti on kivannäköinen, mutta sen verran "ohut ja haalea", että luettavuus on selvästi kärsinyt.Tilasin myös Vippejä landelle ja suihkuhyllyn ja wc-paperitelineen olenkin jo saanut. Varsinkin hylly on ihana! Roskiksen hankin myös, mutta olen vielä epävarma koon suhteen, joten se saa jäädä sitten kevääksi odottamaan. Mistä olet löytänyt edullisimmat Vippit? Netistä vai kenties siskosi kautta? Itse tilasin netistä, vertailin muutamia paikkoja, selkeitä hintaeroja löytyy.

 8. >I Love Ski Jumping: :)Hanna: Kiva kuulla! :)Anonyymit: Vipp:in roskisten hinta on á n. 185€, lähtien pienimmästä koosta.Anonyymi: Toivottavasti teksti näkyy nyt paremmin, kun suurensin fonttia. Katsotaan nyt tottuuko tähän fonttiin vai pitääkö se muuttaa… Itse tykästyin siihen. :)Tiina: Toivottavasti nyt näkyy paremmin, kun suurensin fonttikokoa. :)Laura: Kiitos mielipiteestä! 🙂 Katsotaan jos tähän fonttiin tottuisi…Minusta se on tyylikkään yksinkertainen ja kaunis. Mutta luettavuus on tietenkin tärkeää.Gloria: Olen ostanut Vipp-roskiksen siskoni kautta tietenkin. 😉 Seuraavaksi hankimme sen pienemmän roskiksen toiseen wc:hen, sillä ei sinne niin isoa roskista tarvitse. Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen Vipp:in tuotteisiin. 🙂

 9. >Vippit ovat kuuluneet jo vuosia siihen osastoon, että ostan uuteen taloon ihan ehdottomasti. Kuuluvat siihen silmääni miellyttävään klassikkosarjaan kuin Volan hanatkin. Jos jostain pitää toistakymmentä vuotta, niin ehkä kannattaa ostaa?;)

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.