Lauantaihuomenta! Olen nukkunut tosi hyvin ja nyt on kiva aloittaa energisenä viikonloppu. Kaikenlaiset kivat suunnitelmat pyörivät päässä ja innoissani suunnittelen uusia juttuja.

1kristallia1

1kristallia2

1kristallia3

Nyt ensimmäinen idea koskettaa Kokkolan seudulla asuvia lukijoitani! Meinaan nimittäin tilata siskoltani Sisustuksen Koodista joitakin sisustusihanuuksia: mm. Hobstar-kristallilaseja ja Scandinavisk-kynttilöitä. Niinpä keksimme, että voisin samalla vinkata lukijoilleni tilauksesta, sillä jos joku muukin täältäpäin haluaisi tilata Koodista jotain, onnistuisi se nyt samalla rahdilla. Eli jos innostuit tilaamaan, toimi näin:

 • meilaa Koodiin shop(a)sisustuksenkoodi.fi ensi perjantaihin 24.10. mennessä, mitä haluaisit tilata (Koodin sivuilta näet tuotevalikoimaa) niin tuotteet ehtivät samaan Kokkolaan lähtevään kimppalähetykseen. Tuotteet voi noutaa meiltä, mutta sovitaan noudosta tilaajien kanssa tarkemmin vielä sähköpostitse.

Translation: Lovely pics from my sister’s shop Sisustuksen Koodi.

Author

4 Comments

 1. Mikä tuo kuvassa näkyvä ihana sohvatyyny (lintu ja lumpeet)on? Niitä saa varmaan Koodista?

 2. hei,

  itse mietin tilata jossain vaiheessa Saanan ja Ollin tyynynpäällisiä, mutta ei onnistu ihan kimppatilauksena kun tulevat tänne Vaasaan 🙂

  Kyselen vähän aina aiheen vierestä, toivottavasti ei haittaa 😀
  Sellaista tällä kertaa, että mitä materiaalia teidän eteisen vaatehuoneen liukuovi on? onko kestänyt kovaa käyttöä hyvin vai onko tullut kolhuja paljon?

  Meille on suunnitteilla kolmeen huoneeseen ja eteiseen lukuovia enkä oikein haluaisi lasiliukuovia. Ne on ihan hienoja, mutta haluaisin ihan puhtaanvalkoiset ovet ja nuo lasiovet taittavat monesti johonkin harmaaseen tai vihreään tms. toki lasi varmaan kestää käyttöä paremmin…

  Ja sitten vielä kysyisin jatkokysymyksen aiemmin esittämääni kysymykseen.. kyselin vanhempiesi uudistuneen vessan peilin alkuperää ja kerroit että teetätitte puusepällä. voisitko kertoa kuka puuseppä/firma sen teetti? tiedätkö Vaasan alueella puuseppiä joita suositella?
  Haaveilen useammasta teetettävästä asiasta, mutta tuo peili olisi ensimmäinen asia…

  tuhannet kiitokset avusta!!!!

  • Saanan ja Ollin tekstiilit on niin ihania! Kyllä Koodista voi tilata muuallekin päin, mutta silloin tulee siten ne postikulut päälle…

   Toki saa kysyä. 🙂 Se meidän liukuovi on vaneria. Tarkempi (ikivanha) postaus on tässä:

   http://divaaniblogit.fi/valkoinenharmaja/2012/05/20/diy-liukuovi/

   Kolhuja ei ole tullut yhtään, mutta ovi on kyllä hitusen verran vääntynyt. Kannattaa varmaan mielummin tehdä runko kertopuutolpista ja sitten kansi ohutta vanerilevyä siihen kiinni. Nyt meillä on siis vain se vanerilevy ja se elää, joten siksi vähän vääntyy. Mutta ei häiritsevästi kuitenkaan (tai no, se riippuu kuinka tarkka on ;)).

   Muisaakseni vanhempieni peili tuli nollanolla-puusepiltä Turusta. Valitettavasti en tiedä puuseppiä Vaasan alueelta… :/ Ehkä joku vaasalainen bloggaaja tietäisi… Johanna Koo Löytö-blogista?

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.