Tänään teki mieli koota moodboard sisustusjutuista, joita ihailen juuri nyt. Kaikkea ihailemaansa ei tarvitse omaan kotiin ostaa, mutta blogiin ihanuudet voi tallentaa ihan ilmaiseksi. Kuten aiemmin kerroin, inspiroidun tällä hetkellä eleganteista sisustuksista (oma koti on toki jotain muuta ;)) ja se välittyy myös tästä kollaasista.

Photos: Marimekko – Artek – Menu – Ellos – Jotex – Normann Copenhagen

Poimin moodboardiin pieniä juttuja, joilla päivittää sisustusta helposti: valaisin, tyynyjä ja sisustusesineitä. Mukaan päätyi myös yksi huonekalu. Jotex yllättää kauniilla ja ajattomilla huonekaluillaan ja kuvassa näkyvä penkki olisikin ihana valinta vaikka meidän mökille sitten joskus.

Marimekon suloisesta pikkuvaasista on ilmestynyt uusi ruskea versio. Aika ihana! Voi olla, että tämän käyn ostamassa oikeasti sen meidän sinisen version kaveriksi.

Kuinkahan monesti olen kirjoittanut, että tekstiileillä (erityisesti koristetyynyillä) on helppo piristää kodin sisustusta? Mutta niin se vain on ja huomaan itsekin haksahtavani usein koristetyynyihin. Artekin Zebra-tyyny on sellainen klassikko, jonka joskus vielä aion kotiuttaa. Sen pariksi sopisi nätisti esimerkiksi Elloksen oljenkeltainen koristetyyny. Muistatteko, kun hullaannuin oljenkeltaisesta väristä viime kesänä? Pidän siitä kyllä edelleenkin tosi paljon ja sitä on tälläkin hetkellä meidän olohuoneessa.

Yksi kauneimmista valaisimista tällä hetkellä on minusta kollaasin oikeassa reunassa näkyvä Menun JWDA. Tämä moderni pöytävalaisin on kuulemma saanut innoituksensa perinteisten öljylamppujen tunnelmasta. En panisi pahitteeksi vaikka se saapuisi luomaan tunnelmaa meidänkin kotiin.

Valitsin mukaan myös yhden erittäin trendikkään materiaalin: rottinkipunoksen. Jos haluaa tuoda tätä trendiä omaan kotiin, ei ole välttämättä pakko hankkia ronttinkisia huonekaluja. Löysin nimittäin tämän Normann Copenhagenin Salon-tarjottimen, jossa on perinteisellä ranskalaisella rottinkipunostekniikalla toteutettu pohja.

Mitä sisustusjuttuja sinä ihastelet juuri nyt?


Translation: My interior favourites right now. I love elegant interiors, which is also reflected in this moodboard. Luckily I have this blog, so I can store my favourites here – it would be much too expensive (and silly) to buy everything you admire…

Author

2 Comments

  1. Ihania asioita olet koonnut. Minulla on tuo valaisin ja se on aivan ihana tunnelmanluoja sekä valona.

    • Suvi M Reply

      Kiva, että tykkäsit! 🙂 Tuo valaisin on niin ihana! Voin kuvitella kuinka kaunis valo siitä tuleekaan…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.