kesainen-olohuone-0725

Helpoin ja kliseisin tapa päivittää olohuoneen sisustusta on tietysti koristetyynyjen vaihtaminen. Sisustusbloggaajaana on minunkin koristetyynyvarastoni karttunut vuosien varrella usealla eri päällisellä. Välillä olen toki myynyt joitakin kirppiksellä ja sitten hankkinut uusia tilalle. Nyt päivittelin olohuoneen ilmettä juurikin koristetyynyjä vaihtamalla. Aikaisempi mustavalkoinen värimaailma vaihtui kasvikuoseihin ja herkullisiin väriyhdistelmiin.

kesainen-olohuone-0721

kesainen-olohuone-0739

kesainen-olohuone-0760

Sain hiljattain Jotexilta yllätyspaketin, jossa oli mm. kuvissa näkyvä korallin värinen samettityynynpäällinen*. Hempeä väri kaipaa minusta potkua rinnalleen, joten yhdistin sen oranssin ja mustavalkoisen koristetyynyn kanssa. En halua luoda olohuoneeseen liian pastellista yleisilmettä, sillä se ei tunnu omalta (ainakaan tällä hetkellä). Kesäistä ilmettä tuo muutama vuosi sitten Koodista ostettu kasviaiheinen koristetyynynpäällinen.

kesainen-olohuone-0837

kesainen-olohuone-0844

kesainen-olohuone-0846

Sohvatkin vaihtuivat taas entisille paikoilleen. Jätin ikkunan edessä olevan sohvan taakse sivupöydän, joka on oivallinen alusta meidän jättisuurelle peikonlehdelle. Sohvan lähellä on kätevä olla laskutaso myös kaukosäätimiä ja satunnaista kahvikupposta varten.

kesainen-olohuone-0853

kesainen-olohuone-0794

kesainen-olohuone-0874

kesainen-olohuone-0807

Toisella sohvalla on vanhoja lempparikoristetyynyjäni. Taidan olla heikkona pilkkuihin, sillä lempparityynyni ovat nimenomaan pilkullisia. Ostin jonkin aikaa sitten myös pienen pilkullisen kipposen, joka näkyy sohvapöydällä.

kesainen-olohuone-0773

kesainen-olohuone-0860

kesainen-olohuone-0848

kesainen-olohuone-0783

Maljakossa komeilevat syreenin oksat, joiden aukeamista odottelen vielä. Sohvapöydän asetelma päivittyi myös Lumin Summer/Suvi-kynttilällä, jonka sain siskolta joululahjaksi. On taas kynttilä, jota poltella juhannuksena sadesäässä, heh (aiemmin minulla oli Skandinaviskin kesäkynttilä).

kesainen-olohuone-0852

kesainen-olohuone-0825

kesainen-olohuone-0860

kesainen-olohuone-0878

Sadesäässä nämäkin kuvat napsaisin tänään. Polteltiin takassa tulta ja lapset pelasivat pelejä. Kohta hipsitään saunatupaan lauantaisaunaan. Kivaa viikonloppua kaikille!


Translation: I updated our living room for summer by changing the cushions to more colourful ones and putting some spring branches into my Marimekko vase. I got a summer candle as a Christmas gift, so now it is time to start burning it. Today was a rainy day – perfect day for decorating and enjoying our fireplace.

*korallin värinen koristetyyny saatu Jotexilta

Author

9 Comments

 1. Moi Suvi, kaunis asetelma, ihanan kesäinen! Sun pitäisi tehdä kirja olohuoneesta ja kuinka monenlaisen ilmeen olet siihen loihtinut

  Tuota mustapilkullista tyynyä ihailen. Minkä merkkinen se on?

  • suvi m Reply

   Kiitos Jennie kivasta kommentista! 🙂 Kyllä siihen kirjaan aika monta eri olohuonesisustusta tulisi… 😀

   Mustavalkoinen pilkkutyyny on Afroart merkkinen.

 2. Kaunis asetelma! Koristetyynyt ovat kyllä maailman helpoin tapa muuttaa kodin ilmettä, itsellenikin on kertynyt niitä melkoinen määrä.

  Selailin postauksia muutaman vuoden takaa, olit tehnyt postauksen teidän valaisimista. Olisiko mahdollista saada päivitetty versio? Lisäksi olisi kiva saada vinkkejä sohvapöydän asetelmien tekoon! 🙂

  • suvi m Reply

   Kiitos postaustoiveista! 🙂 Kirjaan ne ylös ja yritän toteuttaa lähiaikoina.

 3. Niin kaunista jälleen, että voisin viipyillä kuvissasi loputtomiin! Tuo rauhallisuus ja seesteisyys kuvissasi välittyy ruudun tälle puolelle todella kauniisti. Toki tiedän, että tuo on vain hetki:) kun lapsiperheessä kaikki pyörähtää pois paikoiltaan, mutta silti, se hetki on itsellekin tärkeä, eikö vaan?! Ja olen kyllä sitä mieltä, että jos koti ja sen ympäristö on ajatuksella ja hyvällä maulla tehty, niin ei siinä pienet sotkutkaan tunnu pahalta, se kauneus on silti olemassa, siellä pohjalla:) Hävettää, että vaikka luen blogiasi ahkeraan ja seuraan instagramiasi, en silti kommentoi usein, anteeksi laiskuuteni!!! Ja kiitos kun jaksat silti kertoa ajatuksiasi ja näyttää kauniita kuviasi meille seuraajille, olet ahkera ja osaava!

  • suvi m Reply

   Voi kiitos Villis ihanasta kommentista! 🙂 Kyllähän täällä oikeasti pienoinen kaaos vallitsee arjen keskellä, vaikka se ei blogikuviin päädykään. Mutta kotona pitää saada olla vapaasti. Minä rentoudun, kun saan napsia kuvia siististä kodista.

   Tosi kivaa, että seurailet eri kanavissa. Ymmärrän ettei aina tule jätettyä kommenttia, mutta olipa kiva kun nyt jätit. 🙂

 4. Kauniita asetelmia. Omat kesäiset tyynyt pitäisi kaivella myös esiin, kun on juhlat tulossa ja muutenkin kaipaan kesäistä ilmettä kotiin. Vaikkakin sataa ja on kylmää, niin jospa se kesä koittaa joskus. Hyvää toukokuun loppua!

  • suvi m Reply

   Toivotaan, että näiden sateiden jälkeen koittaa aurinkoiset ja lämpimmät päivät. 🙂 Ainakin sisätiloissa meillä on jo kesä. 😉 Kivaa toukokuun loppua sinnekin!

 5. Raikkaan näköistä! Itsekin vaihdoin juuri kesäisemmät sohvatyynyt 🙂 Muuten oma sisustaminen on tällä hetkellä aika minimaalista perheen taaperosta johtuen 😉 Minkä kokoinen olohuoneenne on? Ja onko sohvanne yhtä pitkät? Tykkään tosi paljon tuosta järjestyksestä ja haaveilen itsekin kahdesta sohvasta, mutta luulen ettei nykyinen olohuoneemme ole riittävän suuri, kun en haluaisi myöskään liian ahdasta vaikutelmaa. Jostain syystä en ole yhtään innostuit kulmasohvasta omaan kotiin, vaikka ne edelleen tuntuvat olevan muotia. Teidän kodin sisustuksessa on hienoa kerroksellisuutta.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.