Nämä sisustuskuvat otettiin jo syksyllä, mutta muutama viikko sitten käytiin nappaamassa vielä muutama kuva isäntäväestäkin. Lisää kuvia ja tietoa Valkoisen Harmajan taustoista löytyy nyt uudesta Kannustalo News-lehdestä (linkki).

 

Sisustuskuvat: Sameli Rantanen & kuvausjärjestelyt Piia Kalliomäki – Henkilökuvat sekä saunatuvan kuva: Anu Sundell
Ethän kopioi kuvia ilman lupaa. Please do not copy these pictures without permission.

Author

47 Comments

 1. Aijaijai kun näyttää hyvältä teidän koti! Ja te tietenkin myös 🙂 Ja lisää upeita kuvia linkin takana! Hienoa kun olette ansaitusti päässeet esille 🙂

 2. Onpa ihanat kuvat, toki aina sun kuvat teidän kodista on. Mutta asukkaiden näkeminen tuo ilmettä ja elämää.

  • Näistä kuvista jää itsellekin kivat muistot. Harvemmin sitä saa ammattivalokuvaajan ottamia perhekuvia ja vielä kotona kuvattuna. 🙂

  • Ne ovat tuijia, jotka on leikattu pallomaisiksi. Valitettavasti nuo eivät selvinneet talven yli ruukussa. Minun olisi pitänyt istuttaa ne maahan…

 3. Teillä on kyllä ihana koti! Kauniita kuvia. Katsellesani kuvia muistin, että pitäisi laittaa hang-it-all seinään, kun se on odottanut kaapissa kärsivällisesti jo vuoden pääsemistä seinälle :O

  • Kiitos. 🙂 Oli mielenkiintoista seurata ammattivalokuvaajien työtä. Hang-it-all on niin ihana!

 4. Voi, mikä hyvän mielen postaus! Teidän koti on kyllä henkeäsalpaavan kaunis ja hyvällä maulla ja taidolla sisutustettu ja perheenne näyttää onnelliselta 🙂 Kaikkien viime aikojen väkivaltauutisten keskellä tämmöiset jutut ovat niin tervetulleita. Ja ansaitusti olette päässeet esille!

 5. aivan ihania kuvia!!! ja niin kaunis koti!
  tuo teidän perhekuva on ihan huikean kiva, ihastelin sitä jo fb:ssa. sustakin tosi kiva ja iloinen kuva! 🙂

  • Kiitos. Juu, nautitaan! 🙂 Harvoin täällä kyllä näyttää tuolta kuin kuvissa. 😀

 6. Kotinne on kuvissa tyylikäs mutta kutsuva ja ihanan avara ja valoisa (ja varmaan ihan luonnossakin ;-). Ehdottomasti esitteen houkuttelevin kohde!

  • Mukava kuulla, kiitos. 🙂 Minusta oli kiva, että esitteessä oli erityylisiä koteja. Jokaiseen makuun jotakin.

 7. Olen samaa mieltä muiden kanssa, todella kaunista ja harmonista valkoisessa harmajassa 🙂 Valoisan, onnellisen ja ”kaikki tärkein on tässä ja nyt”- tunnelman voi aistia ruudun tällekin puolelle.

  Ihanaa kesää!

 8. Yhdyn aikaisempiin kommentteihin ja kuvat teidän perheestä tekee jutusta vielä persoonallisemman. Ihanan onnellisen näköiset lapset ja vanhemmat onnellisessa kodissa! Mukava piristys päivään!

  • Mukavaa, jos nämä kuvat antoivat piristystä. 🙂 Ihan normaali ja tavallinen perhe ollaan. Kyllä niitä kärttypäiviäkin mahtuu mukaan arkeen. 😀

 9. Aivan mahtavia kuvia, ei voi muuta sanoa. Tosi kauniita ja näistä tuli oikein hyvälle tuulelle =)

  • Oli mahtavaa, että lapset osasivat olla niin luontevasti kuvissa. Ja mielellään olivat kuvattavina. Höpönassut. 🙂

 10. Edellisten tapaan totean, että hyviä kuvia teistä ja kodistanne. Ihanan valoisan näköinen koti.
  Kysymykseni menee hieman ohi aiheesta, mutta minkä kokoisen Hayn tarjotinpöydän päällä tuo Bourgie-valaisin on?

  • Muistaakseni isompien Hayn pöytiemme koko on 60×60. Sitä on minulta kysytty useasti ja vastauskin löytyy jostain täältä blogin uumenista. Omaan päähän tällaiset yksityiskohdat eivät niin helposti jää. 🙂 Mutta 90 % varmuudella koko on 60×60.

 11. madamoiselle Reply

  Heippa!
  Olen nyt törmännyt sellaiseen ongelmaan mihin ajattelin sinun osaavan vastata. Eli minkä väriset kynnykset tulisi taloon hankkia kun ovet ovat valkoiset ja lattia valkolakatun tammen värinen? Olen koko aamun etsinyt kuvia kynnyksistä eri blogeissa, mutta ne on rajattu aina pois niin en ole saanut yhtään vinkkiä. Kiitos!

  • Anne Malia vastasinkin sinulle tuossa alempana tähän. 🙂
   Meillä on tammikynnykset ja ne ovat kyllä hiukkasen tummemmat kuin lattia, joka on siis valkoöljyttyä tammea. Emme ole vielä saaneet aikaiseksi käsitellä kynnyksiä, kun on ollut niin paljon kaikenlaista muutakin hommaa.

 12. Kävin selaamassa kuvaston, hyviä kuvia! 🙂 Onko muuten Hay:n naulakko toimiva? Onko se tukeva, vai saako energiset lapset sen helposti kaatumaan päällensä, osaatko sanoa? 🙂 Toinenkin kysymys tuli mieleen kuviasi selaillessa: onko tuo teidän olohuoneen kirjahylly tehty jotenkin seinärakenteisiin kiinteäksi, vai onko siinä jotkut hyllyt ihan normisti vain? Pidän siitä!

  • Hayn naulakko ei ole kovin painava, joten se kyllä saattaa keikahtaa lasten käsittelyssä. Meille ei ole vielä niin käynyt, sillä harvemmin lapset sen ympärillä hyörivät. Se on ollut tosi kätevä hankinta, sillä siihen saa nopeasti ripustettua vierastakit. Omia vaatteitamme säilytämme viereisessä vaatehuoneessa.

   Kirjahylly on rakennettu seinään kiinteästi kipsilevystä. Alaosassa olevat kaapit ovat samaa sarjaa keittiönkaappien kanssa.

 13. Minäpä vastaan tuohon kynnysasiaan madamoisellelle, sillä se oli juuri meillä ajankohtainen. Meille tuli valkoöljytyt tammilattiat ja ovet ovat valkoiset. Ostimme puukeskuksesta tammilistaa, käsittelemätöntä, täytyi tilata. Sitten se käsiteltiin samalla aineella kuin lattiamme, eli osmo colorin valkoöljyllä. Tuli hyvät!

 14. Samaa mieltä tietty edellisten kanssa oikea koti valittu esitteeseen ja kivat kuvat. Tietty se hyvä sisustus tekee sen kodin eivät pelkät seinät 🙂 Piti oikeen tilata esite kotiin että saa ihailla painettuja kuvia.

 15. Onko tuo Hang it all – naulakko kätevä? Tekisi mieli ostaa, mutta miten saa vaatteet ripustettua pallojen yli? Ei varmaan voi käyttää normi ripustuslenksuja? Tai onko se tuossa vaan iloa tuovana väriläiskänä?

  • Kyllä tuo naulakko on ihan aktiivikäytössä. Nytkin se on aivan täpöten täynnä, eli harvemmin saadaan ihastella sitä noin tyhjänä niinkuin tuossa kuvassa. 🙂 Ripustan naulakkoon paitapuseroita kuivumaan henkarissa. Myös takkeja ripustamme tähän naulakkoon silloin tällöin. Joissakin takeissa on niin iso ripustuslenksu, että se menee niiden pienten pallukoiden läpi. Jos ei mene, ripustan takin ilman lenksua siihen pallon päälle. No problem. 🙂

 16. Hei! Mielettömän kaunis koti teillä ja kannustaloja olen ihaillut ja haaveillut jo vuosia!
  Onko tuo teidän keittiön seinällä oleva kaapisto ikean? Minkä niminen kaapisto on? Tuollaista tarvitsisin mutta en ole löytänyt :/

  • Kiitos, kiva kuulla! 🙂
   Keittiön seinällä oleva kaappi on samaa sarjaa keittiökaappien kanssa, eli Topi-keittiöiden Kosketus-sarjaa. Ikeasta varmaan saa jotain vastaavaa…

 17. Todella kiva juttu teistä hienojen kuvien saattelemana :). Blogiasi jo pitempään seuranneena minulle tuli yllätyksenä tuo ajatus mitä tekstissä luki, että olisitte voineet hyödyntää talokorkeutta ja rakentaa taloonne esim. parven. Enpä ole tullut tuollaista edes ajatelleeksi Harmajoita katsellessa, jännä ajatus, mutta ei yhtään hassumpi hyvin toteutettuna :).

  • Juu, semmoista ollaan nyt jälkeenpäin mietitty. Kävi se mielessä jo aiemminkin, mutta mietittiin, että jos lämmityskulut nousevat sitten hirveästi, kun lämmitettävät kuutiomäärät nousevat. Vaan kun meillä on kalliolämpö, niin ei se niin suuri kulu olisi varmaan ollut. Käyttöullakkokin jätettiin laittamatta, kun ajateltiin että sinne kertyy vaan turhaa roinaa. No, olisihan se ollut ihan hyvä olemassa. 😀 No ehkä joskus taas rakennetaan…

 18. Ihana talo ja onnellinen perhe 🙂 Ehdottomasti ihanin talo koko esitteessä!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.