Kaikki ei aina mene ihan putkeen. Aamu alkoi kyllä ihan mukavasti, sillä vietämme tänään pojan 9-vuotissynttäreitä ja hänelle sattui vielä vapaapäivä, sillä koulussa on etäpäivä (nykyisin on semmoisiakin). Olin luvannut, että mennään heti aamusta hakemaan leipomosta aamiaisherkut ja siitä ne kommellukset sitten alkoivat. Autostani meni yksi osa rikki, joten toinen etupenkeistä ei enää käänny ja kauppakassi menasi jäädä sinne jumiin. Pahin juttu oli se, että koko auto meinasi hyytyä ja jättää meidät välille, minkä takia emme päässeet leipomoon. Tyytyminen oli sitten pakastekorvapuusteihin. Hyviähän nekin ovat!

korvapuusti

divaani_kahvi

Rauhoittava kahvihetki rentoutti ja seuraavaksi onkin vuorossa siivous ja synttärijuhlien valmistelut. Uusimmasta Divaanista saattaa muuten löytyä joku tuttu sivulta 56 alkaen…

Rentouttavaa viikonloppua!

Author

8 Comments

 1. Äh, tämä pakkanen aiheuttaa kyllä auton suhteen sydämen tykytyksiä välillä!

  Aivan asian vierestä, mutta haluaisin kysyä teidän seiskatuoleista. Muistelin, että ne ovat olleet teillä jo luokkaa 10 vuotta. Miten tuolien pinta, onko tullut isommin kulumaa tai maalin halkeamista tms? Oletko kokenut valkoisen värin tuoleissa hankalana? Miestä myös mietitytti, että lähteekö tuo jalkojen kiinnityskohta natisemaan tai heilumaan ajan saatossa? Tässä olisi ruokapöydän tuolien valinta ajankohtainen ja seiskat ovat kestosuosikit.

  Kiitokset vastauksesta jo etukäteen ja mukavia synttäreitä!

  • Voin niin lämpimästi suositella seiskatuoleja! Muistit ihan oikein, saimme ne 10 vuotta sitten häälahjaksi ja ovat kyllä olleet ihan parhaat ruokapöydän tuolit! Eivät natise yhtään ja istuinmukavuus on minusta tosi hyvä. Meidän Ikean ruokapöydän reunat ovat terävät, joten kun tuolit ovat osuneet siihen, on siitä kohdasta kyllä vähän lohjennut maalia. Tuota ongelmaa ei ollut aiemmin, kun meillä oli Artekin ruokapöytä. Tokihan maali lohkeaa, jos siihen kohdistuu terävä isku monta kertaa, eli se kannattaa huomioida. Mitään natinaa tai heilumista ei tosiaan ole, eikä näin laadukkaisiin tuotteisiin saa tullakaan. Valkoinen väri ei ole aiheuttanut mitään ongelmaa. Tuoleja on tosi helppo pyyhkiä. Suosittelen kyllä tosi vahvasti! 🙂

 2. Voi ei, onpa tapahtumia kerrakseen yhdelle aamulle. Hyvä, että synttäriherkkuja voi kuitenkin hankkia myös pakastealtaasta 🙂 Hyvää syntymäpäivää nuorelle miehelle ja hyvää viikonloppua!

  • No juu. Vielä kun se auton penkin osa lensi viereisen auton alle parkkipaikalla! Onneksi neiti sai sen noukittua sieltä alta! 😀 Minulla on kyllä ollut tuon auton kanssa kommelluksia viime aikoina ihan tarpeeksi.

   Kiitos synttärionnitteluista ja kivaa sunnuntaita sinne! 🙂

 3. Minä puolestani haluaisin (opettajana) kuulla lisää alakoulun etäpäivistä?!:D En ole koskaan kuullut moisesta. On kyllä työkavereiden kanssa haaveiltu sellaisesta.;)
  Hyvää viikonloppua ja iloisia synttäreitä!

  • Heh, juu etäpäivää täällä vietettiin. Lapsille oli kyllä annettu kotitehtävät, mitä piti tehdä. Syynä oli muistaakseni opettajien koulutus tms. Lomautuspäiviäkin heillä on ollut, mutta nyt ei tainut olla siitä kyse… Kiitos synttärionnitteluista! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.