Pimeinä iltoina päiväni piristys on se, kun postilaatikkoon on kolahtanut lempilehti ja saan käpertyä sohvannurkkaan rentoutumaan kauniista kuvista ja innostavista ideoista. Uusimmassa Divaani-lehdessä minua inspiroi etenkin artikkeli ”Vihreällä koristeltu”, josta sain monta hyvää vinkkiä kodin kauniiseen joulukoristeluun. Artikkelin kuvista innostuneena teimmekin käpyjenpoimimisretken metsään jonkin aikaa sitten. Metsästä tarttui mukaan myös muutama havunoksa.

divaani_vihrealla_koristeltu

lukuhetki

Mutta ennen kuin kerron teille tarkemmin kuinka sovelsin tuon artikkelin ideoita kotiimme, ajattelin vinkata Divaanin mukavasta joulukampanjasta. Jouluun on aikaa enää vajaa kuukausi ja mielessä alkavat pyöriä erilaiset lahjaideat. Aikuiselle voi joskus olla hankala keksiä sopivaa lahjaa, kun tuntuu että kaikilla on jo kaikkea. Mikä olisikaan mukavampi joululahja kuin elämysten tarjoaminen vaikkapa lehden muodossa.

divaanin_joulutarjous

Blogini lukijoilla on nyt mahdollisuus tilata Divaani itselle tai lahjaksi edulliseen hintaan: 5 numeroa 19,90 euroa* (norm. hinta 36,90 euroa). Kaupan päälle saat kolmiosaisen FACE Stockholm -meikkisetin, johon kuuluu ripsiväri, poskipuna ja highlighter (paketin arvo on 55 euroa).

Tilaus onnistuu kätevästi tästä linkistä*, jossa on mahdollisuus tilata Divaani joko itselle tai lahjaksi. Suunnittelin lahjatilausta varten teille myös printattavan kortin, jonka voi antaa Divaani-tilauksen saajalle. Kortti avautuu kuvaa klikkaamalla suuremmaksi, jotta sen voi tulostaa tarvittaessa vaikkapa A5-kokoon.

Printattava lahjakortti:

 

divaani_lahjakortti_a5

Taittamalla kortin viivaa pitkin tekstiosasta tulee kortin kansi ja kortin sisäpuolelle voi kirjoittaa oman joulutervehdyksen lahjan saajalle.

<<< Kyllä kiitos, haluan tilata Divaani-lehden, klik >>>

Inspiroivia lukuhetkiä!

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

divaani_logo

Author

2 Comments

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.