Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Voi että, tänään sain sen joulujutun, josta olen haaveillut monta vuotta (viime vuonna kirjoittelin siitä näin)! Arvaatte varmaan, että tarkoitan Design House Stockholmin Joy-kynttelikköä.

Kun availin sitä paketista, Mankku tokaisi, että “Testataan sitä heti, tässä hyllykössä vaan”. Siinä oli lähin pistorasia. Vaan mutta sehän oli oikein hyvä paikka tuolle kynttelikölle! Hyllykössä ei voi oikein kynttilöitä poltella, sillä “savusta” saattaa tulla jälki ylempään hyllyyn. Tälle se on kuitenkin ihan loistopaikka ja nyt voin ihastella tätä – minun mielestäni – maailman kauneinta kynttelikköä aina soffalla istuskellessani. Se on yksinkertaisesti niin kaunis! Kiitos Houm!

Ja kiitos muuten myös kaikille vasemman palkin ikäkyselyyn vastanneille. Jakauma meni näin:

 • alle 20 v. 3 %
 • 20-30 v. 40 %
 • 30-40 v. 43 %
 • 40-50 v. 9 %
 • yli 50 v. 2 %

Eli suurin osa teistä kyselyyn vastanneista on 30-40 vuotiaita (642 hlöä), eli minun ikäisiäni. Mutta aika sama määrä (607 hlöä) on 20-30 vuotiaita. Kiva, että jokaisesta ikäluokasta löytyy lukijoita. :-)

Nyt perjantai-illan viettoon! Mukavaa iltaa!

Author

22 Comments

 1. >Ei mulla muuta kuin, että kynttelikkö on tosi kiva. Mukavaa viikonloppua!

 2. >Ihana! Tuokin ollut jo pitkään omalla haavelistalla ja kyllä se vaan niin kaunis on tuossa teidän hyllyllä, että taidanpa minäkin sen nyt kotiuttaa!Mukavaa viikonloppua :)-I-

 3. >Vau, on kyllä hieno! Upein kynttelikkö, minkä olen nähnyt. Niin tyylikäs ja kaunis. Tahtoo kans! :)

 4. >Ihana on! Itse haaveilen valkoisesta The More The Merrier – kyntteliköstä. Siinä on jotain kiehtovaa, vaikka muotokieli ei ole makuuni tarpeeksi selkeä. Silti haluan, tai ehkä juuri siksi :)Onko talonne pohjapiirrustus ollut esillä täällä blogissa? Minua kiinnostaisi se kovasti.

 5. >Aaw, aivan upea! Luulenpa, että meillekin tuo vielä kotiutuu tässä ennen joulua… :D

 6. >Kaunis! En ole vielä tätä ennen törmännyt sähkökynttelikköön, josta tykkäisin, mutta tämä on ihanan kevyt!Tuosta ikäkyselystä pakko osittain alan ammattilaisena (markkinoinnin ja markkinatutkimuksen) kommentoida; tuo ikäjakauma oli outo, jos haluat sen perusteella jotain päätellä lukijoistasi – enkä siis väitä että se oli sinun tekemäsi, en tiedä. Esim 20 ja 30 vuotiaat ovat niin eri elämäntilanteessa, että heissä tuskin on paljon yhtäläisyyksiä. Paljon luontevampi jako olisi ollut 25-35, 35-45 jne. Ja vaikka ikä on pelkkä numero, olisi näillä ikäryhmillä ehkä ollut enemmän yhteisiä nimittäjiä, kwim?

 7. >Voi, tuo on kyllä ainoa kynttelikkö, minkä huolisin omaan kotiin. Olenkin sitä vähän sillä silmällä käynyt katselemassa. Hyvää isäinpäivää!

 8. >Olen pitkään taustalla fanittanut blogiasi – oikein kaunista ja inspiroivaa luettavaa ja katseltavaa. :) Meilläkin kaksi vuotta sitten valmistunut oma kannustalo, mutta nyt on noussut kauhea raksakuume uudelleen ja tällä kertaa juuri tämä modernimpi malli Harmaja. Ah! <3 :) Mutta tuo kynttelikkö on todella on kaunis. Täytyy vakavasti harkita itsekin. Nyt kun sen näkee luonnollisessa paikassa, pääsee enemmän oikeuksiinsa kuin nettikaupan sivuilta katseltuna. Kiitos! :)T: Anna

 9. >Todella kaunis! Tuollainen sopis meillekin.. Nykyisessä talossamme ei tosin ole ikkunalautoja, joten ikkunalle en kynttelikköä saa, mutta ilostuttaisihan se meitä asukkeja jossain muuallakin! :)

 10. >Aikku: On se kyllä. Mukavaa viikonloppua sinnekin! :)I: Tuosta kyntteliköstä on kyllä iloa pitkään. Se on niin klassisen kaunis. Eli mielummin satsaa tähän kuin moneen sellaiseen halpaan, jotka menevät helposti rikki. Ja tämä on niin paljon kauniimpi. :)Viikonloppuja sinnekin! :)Mabn: Niinpä. Toivottavasti sinäkin saat omasi. :)K: Voi että, tuo kynttelikkö sopisi niin nätisti teillekin! Varsinkin siihen eteisen? tumman seinän eteen. Korostuisi sitä vasten tosi kauniisti! :)karkki: Se Muuton kynttelikkö on kyllä myös kiehtova. Se ei taida olla sähköistetty…?Kyllä meidän pohjapiirrokset löytyvät täältä blogin uumenista. Vaikka haun avulla (alhaalla vasemmassa palkissa) tai sitten "pohjaratkaisu" aiheesta klikkaamalla (vasen reuna myös).Laura: Niinkö, mukava juttu! :)Gloria: Ihan oikeassa olet! En hoksannut tuota pointtia ollenkaan. Nopsaan vaan laitoin ikäkyselyn käyntiin vai udellakseni minkä ikäistä porukkaa siellä on. En ajatellut asiaa tarpeeksi pitkälle. :D Nannas: Juu, kyllä tämän kynttelikön huolii mielellään omaan kotiin. :) Mukavaa isäinpäivää sinnekin!Anna: Voi kiitos kauniista sanoistasi! Lämmittää kyllä mieltä näin vilpoisena lauantaipäivänä. :) Kyllä minäkin vielä mieluusti lähtisin mukaan uuteen raksaprojektiin (ehkä montakin kertaa) jos vaan muu elämä ei siitä niin paljon häiriintyisi. Se suunnittelu ja haaveilu on niin mukavaa!Saara: Meilläkään ei oikein ole ikkunalla tuolle kynttelikölle paikkaa. Ikkunan puitteet ovat niin kapeat, että se ei taida niihin mahtua. Mutta tuosta hyllyssä se onkin oikein keskeisellä paikalla meille. Eihän kynttelikön aina tarvitse ulos näkyä. Ikkunoihin voi sitten laittaa toisenlaiset systeemit. ;)

 11. >Mielettömän kaunis. Meillä ei ole vielä mitään sähkökynttelikköä kun en ole mieleistä löytänyt. Tuota olen netissä ihaillut. Voi kun joku osais sen yllärillä ostaa. Nii, onks joulupukki olemas? Siltähän vois joskus toivoa… :)

 12. >Tuo on aivan ihana kynttelikkö. Pääsi juuri minunkin joululahjalistalleni :)

 13. >Kynttelikkö on kyllä kaunis!Pakko kommentoida tuota ikäkyselyä sen verran, että esim. 30-vuotias on voinut klikata itsensä joko 20-30 tai 30-40-ryhmään. Jotta saadaan todenmukaiset tiedot, ei sama ikäluku voi olla kahdessa ryhmässä eli ryhmien olisi tullut olla esim. 20-30 ja 31-40. Tämä ihan vain vastaisuuden varalle, jos haluaa tehdä myöhemmin vastaavia kyselyitä :)

 14. >Hanna: Toivottavasti haaveesti toteutuu. :)mapela: :)Leenah: Kyllähän joulupukilta kannattaa toivoa! Ehkä se kuulee… ;)Irina K: Kaunis se on kyllä. Vielä en ole törmännyt tätä kauniimpaan kynttelikköön. Toivottavasti tuo säilyy ehjänä monet monet vuodet. Satu: Juu, hoksasin sen kyllä, mutta koska kysely oli jo käynnissä, en sitten enää mennyt muuttamaan ikähaitareita. Hätäisyydestä joutuu joskus kärsimään. ;D Mutta ehkä niitä tasalukuisia ei ole niin paljon, että jakauma olisi kovasti vääristynyt… ;)

 15. >Kaunis on mutta jotenkin tuntuu ihan kohtuuttoman hintaselta.Yli 200 euroa pitää pulittaa että saa rivin sähköllä valaistuja kynttilöitä.(valmistaminen ei varmaan maksa kuin muutamia euroja – kymppejä)Aina hintaa voi vielä nostaakin kun/jos rajaa ei tule vastaan niillä joilla nimi painaa hintaakin enemmän, ja ostajiahan löytyy. Ihmiset voisivat miettiä kuluttamista enemmänkin.Huomataan uusi esine toisella ja "lamppu syttyi"-hei mulle kans.Mut jos rahaa on niin johonkinhan se pitää laittaa – ja vaikkei olisikaan.Seuraan blogiasi ja pidän tyylistäsi ja sitä enemmän kun huomaan mitä mielikuvituksella inspiroiden muuntelet sisustusta, mutta sitä vähemmän jos kaikki on kuin "katalogista",sillä silloin oma persoonanne tuoma lämpö ja väritys vähenee ja tilalle tulee persoonatonta mitäänsanomatonta tylsyyttä.Yltäkylläisyyden maassamme lunta odotellen ja toivotellen mukavaa marraskuuta!-Lukijasi 30-40v.

 16. >Tuo on kyllä aivan ihana kynttelikkö :) Ihana ko sait sen monen vuojen haaveilun jäläkeen :)

 17. >Lukija 30-40v.: Tuotteen hinta ei muodostu pelkästään sen valmistamiskustannuksista. Design-tuotteissa olennainen osa hintaa on myös muotoilu – tuotteen suunnitteluun käytetty aika. Itse arvostan todella paljon muotoilua ja sitä lahjakkuutta, jota se vaatii. Ei ole ihan helppoa keksiä kauniita aikaa kestäviä tuotteita. Ja koska sisustus ja muotoilun arvostaminen on minulle tärkeää ja rakas harrastukseni, haluan myös panostaa siihen hankinnoillani mikäli mahdollista. Toiset laittaa rahansa sitten mielummin johonkin muuhun – minä laitan kotiin. Se vasta kertakäyttökulutusta on, että ostetaan muutaman vuoden välein kiinassa valmistetut kyntteliköt. Minusta tämä Joy-kynttelikkö on ajattoman kaunis, joten sitä katselee monta monta vuotta mielellään; toivottavasti se kaunistaa joskus esim. lapseni kotia. Ihmiset arvostavat eri asioita ja jokaisella on omat harrastuksensa.Mukavaa marraskuuta sinullekin! :)Meän Satu: Niinpä. Olen todella kiitollinen, että sain sen. :)

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.