Kevään kunniaksi tekee mieli rymsteerata vähän kotonakin. Tai no, milloinpa ei mieli tekisi, minulle kun tuo sisustelu on rentouttavaa ja palauttavaa puuhaa. Viikonloppuna hääräsin olohuoneessa: vaihdoin maton ja sohvapöydän ja pyöritin vielä sohvatkin toisin päin.

Marmorikansilla tuunaamani HAY:n Tray-pöydät ovat toimineet pitkään sivupöytinä olohuoneessa, mutta nyt halusin ne taas vaihteeksi sohvapöydiksi. Olohuoneessa aiemmin ollut Muuton musta Round-pöytä on ihana myös, mutta se on pikkuisen liian pieni isoon tilaan. Ja olen kaivannut enemmän tilaa sohvapöydän sisustusasetelmille. Siksipä näin. Muuton pöytä muuttaa mökille sitten, kun siellä päästään sisustelemaan.

Olohuoneen sävymaailma on tällä hetkellä hyvin neutraali ja pehmeä. Tämä on ikäänkuin tyhjä pohja, johon rakentaa keväisempää ilmettä. Sujautin maljakoihin mökkitontilta poimimiani oksia ja odottelen, että niiden silmut heräisivät. Hiirenkorvat jos mitkä tuovat vahvasti keväistä fiilistä.

Pidän hirmuisesti tuosta Wirkkalan suunnittelemasta valaisimesta, jonka sain pitää viimeisimmän kotistailauksen myötä. Hiekan sävyinen lasi on hyvin kaunis ja sopii ihanasti yhteen olohuoneen nojatuolin ja maton kanssa.

Vaikka blogikuviin rajautuu harmoonisia ja parhaimpia kulmia kodista, totuus on se, että meillä seilaa tällä hetkellä aivan liikaa huonekaluja. En esimerkiksi meinaa löytää paikkaa Eamesin keinutuolille ja toinen Bertoia-tuoli on sullottu makuuhuoneeseen. Tämä on onneksi väliaikaista, sillä osa huonekaluista on matkalla Villa Fregattiin. Ehkäpä voisin tehdä mökistä oman sisustussuunnitelman tänne blogiin, niin näette mitä olen ajatellut. Se auttaisi myös minua jäsentämään ajatuksiani.

Nyt istun kuitenkin junassa matkalla Helsinkiin ja huomenna suuntaamme kohti Pariisia. Pariisissa on kansainvälinen taidemessutapahtuma, jossa esitellään myös meidän isän Juhani Melenderin tauluja. Kevät on ollut tosi kiireinen ja työn täyteinen, joten nyt meinaan nauttia tästä reissusta ja voimaantua Pariisin keväästä.

Author

5 Comments

 1. Olen ihaillut tuota teidän olohuoneen lattiaa! Voitko kertoa siitä hieman tuotetietoa; tuotemerkki, materiaali, mistä hankittu, n.hnta/m2?

  • Suvi M Reply

   En kyllä valitettavasti enää muista hintaa, kun lattia on hankittu vuonna 2010. Mutta se on Paradoorin valkomattalakattu tammiparketti, Trendtime Living muistaakseni.

  • Suvi M Reply

   Se on minustakin tosi ihana! 🙂 Olen ostanut sen Sisustuksen Koodista.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.