Ajattelin pitää kesätaukoa sisustusuutisista, mutta jotain erillisiä nostoja uutuuksista voisin kesän aikana kuitenkin tehdä. H&M Home ilmoitti laajentavansa mallistoaan kattamaan pienet huonekalut sekä valaisimet, ja täytyyhän meidän kurkistaa tarkemmin mistä on kyse.

Uuteen H&M Home -mallistoon kuuluu pieniä pöytiä, hyllyköitä, jakkaroita, peilejä ja valaisimia. Muotokieli on skandinaavisen suoralinjainen, mutta mallistossa on myös rouheampia elementtejä. H&M Home on linjannut mallistoon kaksi päätyylisuuntausta: ”modernia ja minimalistista” sekä ”glamouria rustiikkisella otteella”.

Materiaaleissa on maalattua terästä, marmoria, messinkiä sekä puuta ja olkea. Väripalettiin kuuluu vahvaa mustaa ja luonnollista beigeä, joita yhdistellään metallin sävyihin, kuten messinkiin ja hopeaan. Mukana on myös smaragdin vihreää, pehmeää vaaleanpunaista sekä harmaata.

Malliston kerrotaan perustuvan pitkäkestoiseen designiin ja monipuolisuuteen. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 19,99–249 euron välillä. Kuinka kestäviä ja pitkäikäisiä tuon hintaiset tuotteet ovat, jää nähtäväksi. Muotokieli on kieltämättä ajatonta ja selkeää.

Itse tykästyin eniten modernin linjan valaisimiin sekä selkeään hyllykköön. Mielelläni kävisin hypistelemässä tuotteita H&M Homen myymälässä, mutta ilmeisesti näitä saa vain verkkokaupan kautta. Tiedotteessa kerrotaan, että H&M Homen huonekalut ja valaisimet tulevat saataville hm.com-verkkokauppaan valikoituihin maihin, myös Suomeen, heinäkuun lopussa.


Translation: H&M Home releases a collection of small furniture and lamps at the end of July.

Photos: H&M Home

Author

4 Comments

 1. Vaatebisnes varmaan tarvitsee lisää tukea uudelta aluevaltaukselta.Kivoja on huonekalut yms.Hinta varmaan myös edukas.Toivottavasti ei tule olemaan kovin huonolaatuista tavaraa.

  • Suvi M Reply

   Niinpä, toivottavasti tuotteet ovat sellaisia, jotka kestävät käytössä pitkään, eli että laatu olisi kohdillaan. Mutta edullisen hinnan takia vähän mietityttää…

 2. Terve, H&M sivuille oli tullut nyt uusia tuotteita myyntiin, mutta tuota mustaa hyllykköä ei löytynyt sivuilta. Onko sinulla mitään tietoa, että tuleeko sitä Suomeen myyntiin vai onko se myyty heti loppuun? 🙂

  • Suvi M Reply

   En varmaksi osaa sanoa, mutta uskoisin, että Suomeen tulee myyntiin samat tuotteet kuin muuallekin. Jos tuote olisi myyty loppuun, niin ehkä se silti näkyisi verkkosivuilla, mutta siinä olisi merkintä, että loppuunmyyty…? Ehkä se tulee vasta myöhemmin verkkokauppaan…? Pitää seurata tilannetta.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.