Minun piti tänään postata ihan muusta aiheesta. Mutta aamun ikävät uutiset Ranskasta saivat kaiken oman tekemisen tuntumaan ihan turhanpäiväiseltä. Blogi syntyy vahvasti fiilispohjalta, vaikka en täällä mitään syvällisiä kirjoittelekaan. Niinpä hylkäsin ensin mielessä olleen aiheen ja tämä postaus syntyi ihan sattumalta, suunnittelematta. Kävin nimittäin ostamassa kunnon satsin tuoreita marjoja ja terassilla istuskellessa päätinkin napsia kuvia kahvihetkestäni.

terassin_sisustus-9670

terassin_sisustus-9699

terassin_sisustus-9784

terassin_sisustus-9734

terassin_sisustus-9744

terassin_sisustus-9641

terassin_sisustus-9660

Tuoreet marjat ovat suurta herkkuani ja mieluiten syön ne ihan sellaisenaan. Tänään teki mieli laittaa marjat näteille lautasille ja  istuskella hiljakseen terassilla. Kukkaset kävin napsimassa meidän rehottavasta pensasaidasta – rikkaruohojahan nuo ovat, mutta eipä se mitään.

terassin_sisustus-9729

terassin_sisustus-9772

terassin_sisustus-9760

terassin_sisustus-9667

“Äiti, näkyyhän kuvissa se sydämen muotoinen kivi, jonka annoin sulle?” kysyi tyttöni. Tietysti se näkyy. Kivi on ollut terassin sohvapöydällä koristeena siitä lähtien, kun tyttö sen löysi. Tänään katsoin tuota kiveä eri tavalla. Meillä on kuitenkin kaikki niin hyvin. <3


Translation: My quiet moment on our terrace. Feeling sad for all the terrible events around the world…

Author

14 Comments

 1. Aamun uutiset olivat kyllä todella synkät. Aamu menikin siis omaa tyttöä katsellessa ja miettien miksi ihmiset ovat niin pahoja, miksi kaikki ei voi olla niin kuin nuo pienet viattomat lapset 🙁

  • suvi m Reply

   Niinpä. Ei tuollaista pahuutta voi käsittää. Miksi tämä maailma on mennyt näin sekaisin…? 🙁

 2. Kyllä on ollut itselläkin sellainen pysähtynyt päivä 🙁 Sukulaisiamme on Nizzan lähellä lomailemassa ja hetken oli taas hätä heidän puolestaan, kunnes saimme “kunnossa ollaan” -viestin. Myös Pariisissa asuvan serkun perheen puolesta olemme yhäkseen huolissamme. Ehkä me täällä kaukana pelkäämme eri tavalla kuin he vakituisesti siellä asuvat, mutta onhan tämä maailma niin hullu…terve pelko saa varmaan ollakin maailmalla matkustellessa. Tuleepas usein mieleen, että onneksi me asumme täällä periferiassa….

  Kivaa viikonloppua Valkoiseen Harmajaan <3

  • suvi m Reply

   Meillä ei ollut läheisiä alueella, mutta silti nämä uutiset koskettivat syvästi. Ja näin lomalla on ollut enemmän aikaa lukea kaikki ikävät kohtalot, joita iskuun liittyi ja miettiä kaikkia asioita. Ei silloin huvita sisustella samalla tavalla. Mutta sitähän terroristit haluavat, että me lakkaamme elämästä normaalisti. Elämä jatkuu ja uskotaan siihen, että lopulta hyvä voittaa.

  • suvi m Reply

   Kyllä, oli melkoisen apeat fiilikset tuolloin. Omalla terassilla on turvallista.

 3. Tuli mieleen noista ulkokalusteiden patjoista, että kestävätkö sadetta vai kiiruhdatteko aina patjat kainalossa sisään sadetta pakoon?

  • suvi m Reply

   Patjoissa on veneisiin tarkoitettua kangasta, eli ne kestävät kosteutta ja niissä on homesuojaus. Niitä ei siis ole pakko roudata aina sateelta suojaan, mutta me kyllä nostamme ne silti pois soffalta jos vain ehditään.

 4. Miten tuo katospurje on toiminut käytännössä? Tuulessa ja sateessa? Miten sadevesi poistuu päältä? Kivan näköinen, mutta onko käytännöllinen?

 5. Pingback: 5 satunnaista faktaa meidän kodista - Valkoinen Harmaja

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.