viivin_haukotus

Tänään on ollut vähän tuommoinen fiilis kuin meidän Viivillä. Päivä lähti käyntiin hitaasti ja ensimmäiset päikkärit nukuin jo puolen päivän maissa. Mutta se kannatti, sillä loppupäivän olinkin tosi virkeä. Lajittelin ison kasan pyykkejä ja kävin lastenvaatteita läpi. Vaikka talviloman päätarkoitus on nimenomaan lomailu, tiedän että tulen hääräämään kotona kaikenlaista. Sellaista, jota olen lykännyt jo liian kauan. Kuten kaappien siivous. Ahdistaa, kun ne pursuilevat pieneksi jääneitä vaatteita ja ovat sekaisin.

Mutta ei saa kuitenkaan ottaa lomastressiä. En aio asettaa puuhastelulleni päämäärää. Järkkäilen sen verran mitä jaksan ja välillä sitten rentoudun. Jo muutaman hyllyn tai kaapin saaminen järjestykseen riittää tuomaan iloa. On aivan ihanaa viettää lomaa kotona!

Author

10 Comments

 1. Hyvää alkanutta lomaa!
  Minä taas en osaa lomailla kotona laisinkaan, tuntuu kuin lomapäivät vaan ”valuisiva” ohi, jos jään kotiin. En kuitenkaan saisi mitään erityistä aikaiseksi. Pakko siis aina lähteä jonnekin, ainakin piipahtaa sukuloimassa, jos ei muuta.

  • Hei! Onpa kiva taas kuulla sinusta! 🙂
   Minusta paras loma on sellainen, jossa tehdään pieni reissu, mutta jää silti aikaa kotoiluun. Kyllä mekin tehdään vielä pieni pyrähdys tässä…

  • Kiitti! Vielä en ole kunnolla päässyt kaappien kimppuun…. ;D
   Tänäänkin oli ennemminkin tuollainen kissamainen olo.

 2. Voi rakkaus mikä ihanuus Viiviläinen <3.
  Ja voi miten kauniilta teidän uudistunut ruokailutila näyttääkään (vaikka se oli toki sitä jo aiemminkin :)). Mutta ison muutoksen saa valaisimen vaihdos aikaan! Oon tosi iloinen sun puolesta, että sait toteutettua pitkäaikaisen haaveen, niin sitä pitää! <3
  Leppoisaa lomaa!

  • Viivi on niin suloinen! <3 Kiltti pieni kisulainen…
   Ruokailutila on minustakin nyt aivan ihastuttava ja ihailen sitä valaisinta vähän väliä. En ole pitkään aikaan ostanut itselle tai kotiin mitään, joten on mukava saada vähän piristystä ja vielä kun se oli tämmöinen unelmantoteutus!

 3. Viivi vei sanat (tai haukotuksen ) suustani 🙂 Haukottaa loman jäljiltä. nauttikaa siellä 🙂 . Kiitos muuten, että esittelit Flosin. Pidän valaisinten skaalasta ja siitä että voin ikkunashoppailla blogissasi.

  • Meilläkin alkaa loma lähennellä loppuaan, joten pitää vielä yrittää rentoutua ennen arkea. 🙂 Se kaappien siivouskin jäi sitten…. 😀

   Ja hei, kiva kuulla, että blogini soveltuu myös ikkunashoppailuun. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.