formakami-2747

Yksi kesäloman parhaista puolista on ehdottomasti se, että ehtii sisustella ja järjestellä kotona. Tokikaan ei ole tarkoitus koko lomaa näissä merkeissä viettää, mutta siihen saakka kunnes miehenkin loma alkaa, aion viettää sisustelupäiviä kotona lasten kanssa. Somistin makuuhuonetta ihailemallani oljen sävyllä, mutta taitaapa koko huoneen katseenvangitsija olla uusi, näyttävä valaisin: &traditionin valmistama Formakami JH3.

formakami-2543

formakami-2734

formakami-2682

Aiemmin makuuhuonettamme valaisi Le Klintin klassikkovalaisin, jonka olemme hankkineet 1990-luvun lopussa opiskelija-asuntoomme. Nyt tuo valaisin siirtyy uudistettuun tytön huoneeseen, joten päätin hankkia kokonaan uuden valaisimen meidän makuuhuoneeseen pitkästä aikaa. Tämän modernin paperivalaisimen on suunnitellut yksi tämän hetkisistä muotoilijatähdistä, Jaime Hayón. Ostin valaisimen Sisustuksen Koodista viime Turunreissullani.

formakami-2643

formakami-2496

formakami-2649

formakami-2756

Aiemmin toisella puolella sänkyä roikkunut tuunaamani kirppisvalaisiin joutui myös väistymään tämän näyttävän valaisimen tieltä. Tilaan ei voi kahta roikkuvaa valaisinta sijoittaa, joten kirppisvalaisin muuttaa todennäköisesti työhuoneeseen. Toisella puolella sänkyä ei tällä hetkellä siis ole yövalaisinta ollenkaan, mutta minulla on jo ajatus minkä olemassa olevista valaisimistani siihen siirrän. Mutta ilman toista yövaloakin pärjätään.

formakami-2700

formakami-2721

formakami-2735

formakami-2532

formakami-2596

formakami-2653

formakami-2607

Somistin makuuhuonetta myös uudella Tine K:n koristetyynylläni sekä toffeen sävyisellä Marimekon Flower-vaasilla. Seinälle ripustettu olkihattu tuo kivaa kesätunnelmaa. Siirsin sängyn jalkopäähän myös Woodnotesin Twiggy-pikkupöytäni. Tuohon pöytään ihastuin viime vuonna asuntomessuilla ja nyt se sulostuttaa meidän kotia.

formakami-2501

Makuuhuoneen ilme päivittyi oikein kivasti! Tummansiniset seinät tunnu kesällä liian pimeiltä, kun niiden kanssa yhdistää kepeitä tekstiileitä ja ajankohtaisia sävyjä. Ehkä etsin kätköistäni vielä vanhat pellavaverhot ja ripustan ne verhokiskoihin…


Translation: New look in our bedroom. I bought a new lamp: Formakami JH3 from &tradition. It is designed by Jaime Hayón. I also added a little bit of my current favourite colour: the soft yellow, like a straw shade. I love the cushion cover from Tine K and the new colour of Marimekko’s Flower vase!

Author

6 Comments

 1. Ihanan inspiroivia kuvia! Mielenkiintoinen väri tuo oljen väri:). Oikein mainio yllätys oli mieheltäsi tuo flower-vaasituliainen!

  Monen vuoden jälkeen olen tänä kesänä menossa Mikkeliin asuntomessuille. Minkähänlaisia ihastushuokaisuja ne saavat aikaiseksi;)

  Oikein kivaa kesää koko perheellesi!

  T. Innolla blogiasi seuraava Nina:)

  • suvi m Reply

   Kiitos Nina! 🙂 Oli kyllä oikein kiva yllätys tuo pieni ihana vaasi.

   Minäkin olen menossa Mikkeliin ja ajattelin poimia sieltä blogiin omia lemppareitani.

   Kivaa kesää sinnekin ja kiitos, että seuraat! 🙂

 2. Tosi kaunis valaisin! Katsoin juuri tuota samaa meidän mökille, se on yhtä aikaa pehmeä ja moderni 🙂

  • suvi m Reply

   Niinpä, tuossa toteutuu kivasti uudella tavalla tuttu paperivalasin. Ja valaisin on sellainen, jota on helppo yhdistellä erityylisiin sisustuksiin. Teidän mökillä näytti ihanalta! 🙂

 3. Pingback: Olohuoneen lämpöiset sävyt - Valkoinen Harmaja

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.