flirt_kannu_hackman_1

Nyt seuraa etsintäkuulutus! On nimittäin käynyt sellainen vähän ikävämpi juttu, että meidän Hackmanin ”Flirt” -kannumme on mennyt rikki (kun se jäi tyhjänä kiehumaan levylle…kyllä, niinkin voi joillekin käydä!), enkä meinaa millään löytää vastaavaa tuotetta tilalle. Flirt-kannun valmistus on lopetettu ilmeisesti jo jonkin aikaa sitten, eikä muilla valmistajilla tunnu olevan vastaavanlaista tuotetta.

Eli etsinnässä on sellainen kannu, jolla voi keittää veden liedellä. Meillä ei ole erikseen vedenkeitintä, sillä induktioliedellä vesi on nopea kiehauttaa, enkä haluaisi ylimääräisiä (rumia) sähkövempeleitä hankkia. Tosi harmi ettei Flirt-kannuja enää valmisteta! Alessilla on tietysti se klassikkovedenkeitin, mutta kiinnostaisi tietää löytyykö muilta valmistajilta myös.

Tiedättekö löytyykö joltain valmistajalta vastaavanlaista tuotetta (muulta kuin Alessilta)? Vai pitääkö minun alkaa metsästää käytettyä Flirt-pannua…?

Translation: Sadly Hackman’s ”Flirt” pot is no longer in production. It was so easy to boil water with this and then pour it into mugs…

Author

23 Comments

 1. Muru, mulla on sellainen kiva Hackmanin jo poistunut kannu, saat sen! Valkoinen teräskorkilla ja pohjalla. Siinä on sellainen heilurikansi, jonka kanssa saa olla varovainen kun kaataa. Mut kaunis!

 2. Kodin1 möi flirttiä 20€ hintaan poistokorissa ennen joulua (Kuopiossa ainakin), löytyisikö vielä jostain?

 3. Mutta nykyään löytyy tosi kauniitakin vedenkeittimiä, ei sen tarvitse olla mikään ruma sähkövempele! Meiltä löytyy valkoinen Bosch styline -keitin, johon olen hirveän tyytyväinen ja pidän sen ulkonäöstä todella paljon. Onkohan siinä jopa vähän samaa muotokieltä kuin Flirt-kannussa? Lisäksi veden lämpötilaa voi säätää, mikä ei ole ollenkaan turha ominaisuus, ainakaan meillä.

  • Pitipäs oikein googlettaa. On kyllä ihan stylen näköinen keitin. 🙂
   Minä en vaan haluaisi enää ylimääräisiä sähkölaitteita etteivät tasot tule niitä täyteen (nyt on jo 2 kahvinkeitintä ja leivänpaahdin). Ja kun induktioliedellä veden saa kiehautettua niin nopeasti…

 4. Meillä on myös tuo Boschin styline. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi kannun ulkokuori ei kuumene (kuten monissa vedenkeittimissä), joten ajattelen, että lapsetkin voi käyttää turvallisemmin kunhan tuosta hiukan vielä kasvavat. Eikä ne lapset jätä sitä sitten tyhjänäkään hellalle kiehumaan… 😉

  • Ihan hyvä pointti! 🙂 Meillä kattila jäi ihan aikuisilta tyhjänä kiehumaan. 😀 Siinä mielessä semmoinen viheltävä pannu olisi kyllä näppärämpi…

 5. Onpa tosi harmi jos tuota Flirtiä ei enää saa. Se on must älyttömän kiva. Ja hyvännäköinenkin.

 6. Täältä tulee myös vedenkeitinsuositus, jos et uutta tuollaista löydä 🙂 Meillä on vedenkeittimenä Kenwood kMix-sarjan vedenkeitin valkoisena, ja se on musta kyllä yksinkertaisen kaunis ja voin suositella! Ylimääräisen johdonkin saa keittimen ”alustan” alle kieritettyä.

  • Kiitos sinullekin vinkistä! 🙂
   Sähköinen vedenkeitin ei ole meille vaihtoehto. Yksi sellainen löytyykin jo kaapin perältä, mutta en halua tasoille enää lisää sähkövempeleitä.

  • Niin näyttää olevan, mutta onkohan se vain kannu, jolla ei voi keittää vettä liedellä…?

 7. Pannu on ihana, harmi jos sitä ei enää saa. Toivottavasti löytyisi jostakin!

  Olisin kysynyt teidän keitiön vetimistä – minulla kun on sellaiset etsinnässä uuteen keittiöön. Yksinkertaisia ja leveitä lankavetimiä etsin, pyöreillä kulmilla… Onko teidän vetimet aikoinaan tulleet keittiötoimituksen mukana? Kenelläkään valmistajalla ei tunnu olevan mallistossa näitä.

  • Jep, meidän keittiönvetimet tulivat keittiön mukana. Silloin ainakin Topi Keittiöiden vedinmallistossa oli tuollainen vaihtoehto. Ei muistaakseni mitenkään vakiona, mutta sai tilattua…. Toivottavasti löydätte sopivat vetimet!

 8. Kerropa heti, jos ja kun löydät kivan pannun, jolla voi keittää teeveden liedellä. Itsellänikin on haussa sellainen…

 9. Flirt on ollut omalla toivehankintalistalla jonkun vuoden ja olen niitä Tori.fi-stä ja Huuto.net-istä löytänytkin välillä juuri ruohon parinkympin luokkaan, uusina paketeissaan. Ei ole kuitenkaan tullut klikattua niitä kotiin saakka, vaan pienellä kasarilla vedet keittelen edelleen. Tuon Flirtin lisäksi haaveilen ihan valurautaisesta pannusta, mikä ei ilmeisesti teille sovi induktiolieden takia? Ja perus teräksinen, siinä vaan näkyy sormenjäljet ja rasvatahrat heti, ikävästi :/ Odottelen jatkopostausta tälle, jos satut bongaamaan upeita yksilöitä 😉

 10. Mymmelinäiti Reply

  Mulla ollu pari vuotta tuo Flirt. Kaunis ja hyvä keksintö kaiken kaikkiaan. Mutta kääk millainen tuo valkoinen muovi on käytössä: tee ja glögi värjäävät kannen kaatokohdasta ikävännäköiseksi. Sama juttu jo vuosia vanhan Jesper Morrisonin Rowentalle suunnitteleman vedenkeittimen kanssa, kaunis mattavalloinen muovi ei pysynyt valkoisena. Vaikka sillä keitin todellakin vain vettä….

 11. Alessillahan on myös uusi vedenkeitin/teepannu Cha, jonka on suunnitellut Naoto Fukasawa. Minusta siinä on jotenkin ihanan nostalginen muotoilu:

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.